Prasa i Internet: artykuły o Michaelu

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
majkel1994

Post autor: majkel1994 »

plakat to pojawił się na życzenie. ale jakością nie powala.
Awatar użytkownika
alice_225

Post autor: alice_225 »

Czy mógłby ktoś mi powiedzieć, czy ten artykuł z Gali to wszystko prawda? Niestety, kiedy wyszła sprawa z Katherine, byłam na wakacjach, bez dostępu do internetu. Gdy wróciłam, wątek o niej był już tak długi, że poprostu nie chciało mi się go czytać. Więc: czy naprawdę było tak, jak tam napisali? Czy może jednak coś podkoloryzowali? Kiedy przeczytałam ten artykuł, byłam kompletnie załamana. :( Janet? Moja ulubiona z rodzeństwa Michaela? Nieee, jest mi poprostu strasznie przykro. Jeśli to prawda, to naprawdę się na niej zawiodłam, zresztą tak samo jak na reszcie.
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

alice_225 pisze:Czy mógłby ktoś mi powiedzieć, czy ten artykuł z Gali to wszystko prawda? Niestety, kiedy wyszła sprawa z Katherine, byłam na wakacjach, bez dostępu do internetu. Gdy wróciłam, wątek o niej był już tak długi, że poprostu nie chciało mi się go czytać. Więc: czy naprawdę było tak, jak tam napisali? Czy może jednak coś podkoloryzowali? Kiedy przeczytałam ten artykuł, byłam kompletnie załamana. :( Janet? Moja ulubiona z rodzeństwa Michaela? Nieee, jest mi poprostu strasznie przykro. Jeśli to prawda, to naprawdę się na niej zawiodłam, zresztą tak samo jak na reszcie.
Nie wiem czy to wszystko jest prawdą to co napisali, bo wiadomo, że gazety lubią dużo dodawać ale ja myślę, że tak było naprawdę. Pisali też o tym w innych gazetach. Co do Janet to też się bardzo na niej zawiodłam. Zawsze ją lubiłam najbardziej, a teraz nie wiem co mam myśleć. Już bym bardziej podejrzewała o takie coś La Toye.
Przypomniało mi się, że w Party tam gdzie jest artykuł o Culkinie to jest mała wzmianka o Michaelu. W artykule też trochę pisze o Michaelu, nie tylko ten kawałek co teraz dam fotkę:
http://img19.imageshack.us/img19/8052/dsc00571ok.jpg
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Haha smieszne jest to jak Show wrzucil zdjecie Randy'ego Jacksona z Ameykanskiego Idola jako Randy. h :smiech: Do your research..

Ps. Jak wyglada plakat z Popcornu? Moglby ktos wrzucic zdjecie?
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

rzeczywiście to nie Randy :smiech:
Awatar użytkownika
Atonia

Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Super artykuł, hah. :) Fakt nareszcie zaczyna pisać coś sensownego. :) Plakacik też świetny.
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Czy ten Popcorn nadal jest dostepny?
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
Atonia

LilMonkey pisze:Czy ten Popcorn nadal jest dostepny?
Nie, już wyszedł nowy.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Obrazek
Awatar użytkownika
alice_225

Post autor: alice_225 »

Justine1304 pisze:znowu piszą jakieś głupoty
http://muzyka.wp.pl/gid,663540,title,Za ... caid=1f1a5
Świetnie. Kolejna porcja poprzekręcanych i wybiórczych informacji + kilka sensacji dodanych dla ubarwienia. Następnie przekazane z ust do ust. Po czym proces się powtarza jeszcze 2 razy a następnie wszystko zostaje przetłumaczone na polski. Gratulacje -.-

Co za shit. :surrender: (przepraszam za wyrażenie)
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Justine1304 pisze:znowu piszą jakieś głupoty
Polecam lekturę
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

"lektura" jest dla mnie bardzo przytłaczająca.Być może to bolesna prawda.Co jest prawdą tego nie wiem.Nie ufam, a może nie chcę zaakceptować?Chciwość to straszna siła, co odbiera rozum.Niestety czasu już nic nie wróci...nic.Czy powinni odpowiedzieć za to co się stało? czy jest taka szansa?Co jest czarne, a co białe?Same pytania i brak odpowiedzi. :surrender:
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
ODPOWIEDZ