Teraz rock w swoim oddzielnym dodatku "Po Całości" skupił się na omawianej w temacie grupie.
Dyskografia, recenzje, wywiady, fotki, plakat no i najważniejsze...
historia zespołu! 9,90zł w dobrych salonach prasowych.

Hehe, dzieki za odpowiedzDirtyDiana13 pisze:Ja ostatnio ciągle słucham Bohemian Rhapsody Ten fragment ''...Mamaa i don't want to died..'' mnie powala .Sorry jeśli tytuł napisałam z błędem xD
Osobiście polecam cały album A night at the Opera,Made in Heaven, The Game oraz album Innuendo.Można sie zakochać poprzez te albumy a później pogłębiać tę ,,miłość " do królowej ;) i zapoznać się z całą dyskografią zespołu.DirtyDiana13 pisze: Ok a teraz mam do was pytanie polecicie mi jakieś fajne piosenki Queen??
Piosenki nie, ale albumy owszem ;). Myśle ze najlepiej zaczac od konca tz. Innuendo (na te czasy chyba najlepiej brzmi).DirtyDiana13 pisze: Ok a teraz mam do was pytanie polecicie mi jakieś fajne piosenki Queen??
Hahaha, no tak moj blad. Az wstyd... Ale pisalam na okropnej klawiaturze, nie dosc ze bez polskich znakow, to jeszcze trzeba bylo sie naprodukowac, aby wcisnac jakis klawisz :]DirtyDiana13 pisze:Zaofftopuję .
sybirra dzięki za korektęAle widzę że angielski znasz lepiej niż polski xD
Bez obrazy
Piszę się użyłaśSybirra pisze:urzylas![]()
Ok a teraz mam do was pytanie polecicie mi jakieś fajne piosenki Queen??