Naszczęscie moja mama lubi MJ'a nie wspominając o fanie MJ'a - moim tacie

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
No ja bym się poważnie na rodziców obraziła za takie coś. U mnie w domu nawet kiedy mówią na niego biały murzyn to jest kłótnia ;P Czasami mi dogadują, dlaczego nie moge mieć innego idola - kiedyś było trochę gorzej, kiedy usłyszałam od nich że Michael to niedoszły pedofil i że nos mu kiedyś odpadnie wyemigrowałam z domu na noc do kolezanki i od tamtego czasu już nie słyszę takich rzeczy ; )była łutnia i padły z ust mojej rodzicielki taki zdanka;chyba oszalałes tyle pienioedzy na tego Bambusa WYDAWAĆ.szok!!!
Heh, mam identycznie. Wszystko mniej ważne wlatuje jednym uchem a wylatuje drugim, zazwyczaj nie zwracam na to uwagi, ale kiedy ktoś powie coś brzydkiego na to co kocham wtedy mój w miare spokojny charakterek automatycznie ulega zmienie na jakiś czas, w zależności od kolejnych reakcji prowokującego ;D Ja jestem skorpionem, więc takie wydarzenia zapamiętuję już na zawsze i niestety, w 99% przypadków nie oduszcze bez zemsty - nawet własnym rodzicom, chociaż nie jest to az tak brutalne jak w przypadku znajomych albo obcych osobLucho pisze:Z natury jestem spokojnym, opanowanym człowiekiem(ale z temperamentem). Mam jednak czułe struny. Jeśli ktoś ich dotknie, to potrafię walczyć jak lew(mój znak zodiaku, btw). Poza tym nadzwyczaj często unoszę się honorem...
To jest dobry pomysł!Secret Man pisze:Ajj.. tak czytam od początku te wypowiedzi.. najchętniej to bym was wszystkich przygarnął!!!
A ja Tobie powiem,że mnie lekko zaszokowałeś.Lucho pisze:Powiem wam, jak ja bym się zachował(...)
keep_the_faith pisze:mama mówi "no ja go lubie ale nie tak jak wy, że cały czas tylko Jackson i Jackson"