wiem ze mozna w tym samym poscie ale ja wrocilam dopiero i biore sie za drugi artykul jest dobitniejszy nieco i powinien sie wszystkim spodobac
zwlaszcza litleDevil zreszta co ja mowie wszystkim sie spodoba to jest artykul z tej samej stronki co poprzednio i ukazal sie on po zeznaniach Debbie w dn 29 kwietnia .Mocny kopniak dla Snedzia:
tytul to
TOM SNEDDON ZAPOMNIAL O CZYMS
napisala J.Monroe
DA tak bardzo dal poniesc sie widokowi wygranej z Michael'e Jackson'em, ze zapomnial przyniesc sprawe do sadu.
SANTA MARIA,CA- tak zwany pozew przeciw Michael'owi Jackson'owi , najglupszy prowadzony przez prokuratora Tom'a Snedzio, zapewne przedzie do historii razem z ex-CIA dyrektorem George Tente'a. To jest rewir glupich spraw przeciw dobrze znanym poprzednim Irackim Liderze, ktory pozostanie bezimienny dla celu tego artykulu, jako jedno z najgorszych posuniec popelniony przez publiczny urzad.
Po zaskakujacym (dla prokuratury) zeznaniu bylej zony Jackson'a Debbie Rowe w srode i w czwartek obserwatorzy sadowi zastanawiaja sie czy ... i czy tez nie adwokaci Jackson'a nawet potrzebuja dostarczac dowodów obrony.
Lider obrony Thomas Mesereau Jr moze rozwazy uzycia nastepujacych slow z "I SPRAWIEDLIWOSCI DLA WSZYSTKICH" dla zademonstrowania lawie przysieglych jak kompletnie smieszne zarzuty przeciwko jego klientowi sa:
" Ten człowiek tutaj (pokazujac na prokuratora Snedzia ) chce tak bardzo (dzisiaj) wygrac, to znaczy tak duzo dla niego , on tak bardzo dal sie poniesc widokowi wygranei idei, ze zapomnial absolutnie zasadniczej procedury. On zapomniał o swoich zarzutach Zapomnial nam to przyniesc.Ja nie wiem ,ja nie widze jej,a wy?!Sprawa prokuratury! On musi miec jedna.Nie ma swiadka, ani jednego kawalka uzasadnionych dowodow oprocz zeznania ofiary (jej samej)! Panie i Panowie Przysiegli, Ja mam skonczona sprawe wszystkich oskarzen! Ja mam swiadkow dla mojego klienta, mam swiadectwo zwiazkow, dowodow poparcia stad do Washingto'u DC!...."(*)
Pozniej wszystko co pozostalo Jackson'owi zrobic to pozwac Snedzia i biuro DA, oraz stan kalifornia za przyczynienie sie do zniszczenia
jego reputacji
Ja nie wiem ale wydaje mi sie ze babka jest dosc obiektywna zreszta zadko i to bardzo zajmuje sie ta sprawa raczej jej artykuly dotycza polityki i innych spraw zwiazanych z krajem.Mam nadzieje ze artykuly sie podobaja i dosc dobrze wyszlo mi ich tlumaczenie na jezyk polski
27.5.05 - sąd
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Dzięki za artykuliki
Zwłaszcza ten drugi naprawdę mnie rozbawił
Ja wiem, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni , no ale normalnie nie mogę się już powstrzymać
Czytam te wszystkie rzeczy, które wkleja tutaj Little Devil i dziki szał mnie ogarnia
Jak to fajnie wygląda w konfrontacji z naszymi rodzimymi mediami i tą całą pssseudo-processsową-prasssą ! (kioski i inne gazeciarskie punkty wolę na razie omijać z daleka)
Nie wiem czemu, ale jakaś dziwnie spokojna jestem i prawie się nie stresuje
Ja wiem, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni , no ale normalnie nie mogę się już powstrzymać
Czytam te wszystkie rzeczy, które wkleja tutaj Little Devil i dziki szał mnie ogarnia
Jak to fajnie wygląda w konfrontacji z naszymi rodzimymi mediami i tą całą pssseudo-processsową-prasssą ! (kioski i inne gazeciarskie punkty wolę na razie omijać z daleka)
Nie wiem czemu, ale jakaś dziwnie spokojna jestem i prawie się nie stresuje
No wiesz czuje sie troche urazona bo te dwa artykuliki akurat nie Litedevil wstawila tylko ja i sa dosc stare.Jednakze nie umniejszam znaczenia i osiagniec naszego Diabelka dziekujmy ze jest tak slodka osobka ze wstawia nam te kaprysne artykulyLika pisze:Dzięki za artykuliki
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Kermitek pisze:No wiesz czuje sie troche urazona bo te dwa artykuliki akurat nie Litedevil wstawila tylko ja i sa dosc stare.Jednakze nie umniejszam znaczenia i osiagniec naszego Diabelka dziekujmy ze jest tak slodka osobka ze wstawia nam te kaprysne artykulyLika pisze:Dzięki za artykuliki
Kermitku źle to zinterpretowałaś, gdyż ja właśnie Tobie podziękowałam za artykuliki. No ale przyznaje wszystko mi się trochę zlało i mogłaś to tak odczytać
Do Diabełka nawiązałam dopiero później (dzięki Bogu znowu zrobił się ostatnio bardzo aktywny i nas odstresowuje ), ogólnie chodziło o to, co Klara wstawiała tu w przeciągu ostatnich kilku dni, od kiedy media nasiliły "swoją antyMJowską krucjatę". Po prostu stwierdziłam iż pisma pokroju Fuck'tu, czy Super Ekspressu zaczynają mnie już zwyczajnie rozśmieszać
Podsumowując jestem ogromnie wdzięczna wszystkim tym, którzy wnoszą jakikolwiek wkład w nasze forum (bez żadnych wyjątków), wymieniać może już nie będę