Czy Michael potrafiłby zatańczyć, jak za dawnych lat?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Czy Michael Jackson jeszcze może??

Jasne że tak, i to całkiem przyzwoicie, spójrzcie co wyprawia Mick Jagger..
69
78%
Chyba tak, ale wyglądało by to marniej i skąpo w porównaniu do "30th Anniversary"
13
15%
Wątpię, sądze że jego ruch sceniczny co najwyżej byłby troche b. żywiołowy od "You are not alone"
3
3%
Nie wierzę, ze Michael byłby w stanie jeszcze się wysilić na scenie
3
3%

Liczba głosów: 88

biczys

Post autor: biczys »

Myśle że na tym nagraniu ze złym wokalem Jacksonowi było dośc trudno pogodzic wokal z tancem.,. Na występach z playbackiem wychodzi świetnie(http://pl.youtube.com/watch?v=8KVEGs5h2jI), natomiast bez - urywa fragmenty tekstów i nieco sapie.,.(jak znajde odpow. video to zapodam)
Skojarzyło mi się to z występem mandaryny z sopotu.,.
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

Speed Demon pisze:Chciałbym, żeby MJ okazał się takim Ronniem Jamesem Dio (kto nie zna, grzeszy) - człowiek ma lat 65 na karku, natomiast jego wokal nie zestarzał się od jego debiutu z Rainbow (75 rok bodajże). Bo tak naprawdę wierzę mocno w to, że wokal MJa się nie zestarzał (po obejrzeniu paru fragmentów na żywo).
ano,to prawda,potwierdzam (bo znam i nie grzeszę)
e tam wokal MJa się zmienia,bez porównania, ale nie nazwalabym tego starzeniem tylko naturalnym biegiem zdarzen.
biczys pisze:Skojarzyło mi się to z występem mandaryny z sopotu.,.
biczys,twoje prowokacje mnie już nudzą.
Sama przyznajesz,ze nie znasz za dobrze twórczości MJa, a ciagle poddajesz go krytyce.Mandaryne porównać do MJa?Mysle,że mandaryna tanecznie,wokalnie i osobowosciowo do MJa sie nie umywa.Może mu jedynie wypastowac buty.I pościerać kurz ze wszystkich platynowych i złotych płyt.
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Wiśnia pisze:Widac że Michael jest w świetnej formie, no i mysle że jest w stanie zatańczyc jak za dawnych lat
A czy ktoś z nas w ogóle wątpił w to, że Michael potrafi jeszcze tak tańczyć?
Chyba raczej nie.Na pewno da radę
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

viva201 pisze:
Wiśnia pisze:Widac że Michael jest w świetnej formie, no i mysle że jest w stanie zatańczyc jak za dawnych lat
A czy ktoś z nas w ogóle wątpił w to, że Michael potrafi jeszcze tak tańczyć?
Chyba raczej nie.Na pewno da radę

Oj wątpili wątpili nenene wystarczy zobaczyc temat ,,czy Michael jest w stanie zatńczyc jak za dawnych lat''
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Maverick

Post autor: Maverick »

Miałam nic nie pisać, ale zaczynam się mocno niepokoić o swoje zmysły... Możecie mnie oświecić, które dokładnie zdjęcia i w jaki sposób udowadniają cokolwiek na temat michaelowego tańca?
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Według mnie po zdjęciach widac czy ktos jest w dobrej formie czy jest w stanie b. złym. mozna np porównac zdjęcia z 2003 roku albo wystarczy spojrzec na Britney Spears , która moim zdaniem jest w fatalnej formie fizycznej jak i PSYCHICZNEJ, a po Michaelu nie widac żeby miał jakies kłopoty :mj:
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

Wiśnia pisze:wystarczy spojrzec na Britney Spears , która moim zdaniem jest w fatalnej formie fizycznej jak i PSYCHICZNEJ
To zobacz sobie zdjęcia z sesji zdjęciowej Allure ; ]
ODPOWIEDZ