O kurcze, jeszcze kilka minut temu działałaSpeechless pisze:MJJSource nie działa - trwaja prace administracyjne...

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
kurcze, a mnie cieszyła ta informacja... :(dzina pisze:na szczęście ta informacja z kamerami jest nie prawdziwa.
Nie wiem czy to prawda, ale słyszałam jakąś godzinę temu, że rzeczniczka Michaela poinformowała iż Michael nie pojawi się w sądzie podczas odczytywania wyroku. Będzie czekał na niego w Neverland w gronie najbliższych przyjaciół i rodziny.dzina pisze:Z jednej strony masz rację fajnie by było ale z drugiej strony chyba sam MJ nie chciał by aby cały świat go oglądał w takim momencie.
Nie no nie wydaje mi się żeby to było możliwe. Michael czeka na wyrok jury w Neverland, a kiedy ten już będzie gotowy wtedy wszyscy, łącznie z najbardziej zainteresowanym, zostaną wezwani do sądu.SUNrise pisze: Nie wiem czy to prawda, ale słyszałam jakąś godzinę temu, że rzeczniczka Michaela poinformowała iż Michael nie pojawi się w sądzie podczas odczytywania wyroku. Będzie czekał na niego w Neverland w gronie najbliższych przyjaciół i rodziny.
O. Ja wiem...Na maila dostałam...MJowitek pisze: Ktoś coś jeszcze wie?