Sylwester Fanów

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Teresa

Post autor: Teresa »

Jeśli nie macie pomysłu na miejsce... Mogę nieśmiało zasugerować obręb Kotliny Jeleniogórskiej ze wskazaniem na Karpacz, ew. Szklarską Porębę.
Górskie klimaty są, lokale do wyboru do koloru są - generalnie dużo chodzenia pod górkę i staczania się w dół :). Okolica naprawdę ładna - przypuszczam, że wielu z was miało okazję tam zawitać (choćby ze względu na Śnieżkę).
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Teresa pisze:Jeśli nie macie pomysłu na miejsce... Mogę nieśmiało zasugerować obręb Kotliny Jeleniogórskiej ze wskazaniem na Karpacz, ew. Szklarską Porębę.
Górskie klimaty są, lokale do wyboru do koloru są - generalnie dużo chodzenia pod górkę i staczania się w dół :). Okolica naprawdę ładna - przypuszczam, że wielu z was miało okazję tam zawitać (choćby ze względu na Śnieżkę).
Pochodzisz stamtąd :diabel: ? Jeśli się proponuje to już raczej z informacjami gdzie dokładnie jaki domek za ile mniej więcej itd ;-). Jeśli zaczniemy dawać pomysły w stylu może Hawaje, może Niemcy, może Mont Everest.. To pusty post ;-) zero szczegółów a tylko wprowadzana następna opcje a im więcej tym trudniej potem zdecydować jednogłośnie tym bardziej że bez szczegółów. Każdy by chciał pewnie sylwka w chatce w górach ale takie domki kosztują. Jeśli masz namiary na domek napisz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Teresa

Pochodzę z okolic stąd sugestia. Chciałam pomóc ;).
[edit]aa, inaczej... "wywiem" się specjalnie i dam znać.
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Dzięki Teresko za podjęty trud....... ;-)
Awatar użytkownika
RandiaMJ

Post autor: RandiaMJ »

Mogę coś zasugerować, ostatnio byłam w Olczy, niedaleko Zakopanego i trafiłam na bardzo fajny pensjonat" U franka" . Z tego co pamiętam była tam świetlica gdzie można by się bawić ;-)
Podaje linka: http://www.ufranka.pl/
Nie wiem, co wy na to?
Awatar użytkownika
Teresa

SunsetDriver83 pisze:Dzięki Teresko za podjęty trud.......
Ależ nie ma za co!

Rozejrzałam się za domkami w Karpaczu, w większości oferty traktowały o pobytach rodzinnych (minimalnie 7 dni), ale znalazło się parę "pod Sylwestra". Problem może nie tyle w kosztach (wysokich, bo wysokich; zależy też dla kogo), co w miejscach - szybko schodzą.
1. "Domek na wsi"
2. "Józefówka" (Strona)
3. "BELWEDERek" (Strona)
Z domkami do wynajęcia nie miałam do czynienia, więc od siebie nic konkretnego dodać nie mogę. Jeśli komuś się podoba, może zadzwonić i pytać o szczegóły...

A jeśli nie chodziło o to, to proszę:
Opisowa baza noclegowa
Pensjonatów, willi czy pokoi nie brakuje.

Może informacje się na coś przydadzą...
Obrazek
Awatar użytkownika
Do$ka

Post autor: Do$ka »

Olcza to jest dzielnica Zakopanego ;)
Ale a propos imprez w Zakopanem. Pensjonaty same w sobie moim zdaniem odpadają, bo każdy właściciel będzie robił imprezę dla swoich gości (górale jak to górale - nigdy nie przepuszczą okazji do tego, żeby parę dodatkowych złotych im wpadło do kieszeni ;-) ) dlatego jeżeli już sylwester miałby się odbyć gdzieś w tych okolicach to należałoby albo wynająć domek, albo (co znacznie zmniejsza koszty, ale za darmo też się nikt na to nie zgodzi) pogadać z właścicielem jakiejś knajpy czy nie zdecydowałby się na udostępnienie swojego lokalu na taką imprezę.
Mogłabym się popytać w Zakopanem co i jak, ale muszę najpierw wiedzieć, czy w ogóle wchodzi w grę sylwester pod Tatrami, bo nie chciałabym sobie dokładać roboty jeżeli nikt nie będzie zainteresowany :)
Obrazek

One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend
http://www.mjshouse.com/~pateli/index.htm
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

RandiaMJ, Teresa, Do$ka -> pytajcie, pewnie że tak! Napisałam maile do tych miejsc, które podałyscie. zobaczymy co odpiszą. Najfajniej byłoby znaleźć jakis domek ze świetlica na 15-20 osób pewnie. Na razie chętnych mamy 10 osób, jeśli dobrze zapisałam:

ghost_ola
SZEŚĆSETBANIEK
Basia
madzia06
Lea
RandiaMJ
madisson
kachna
Nekro
Blanka-s
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
E2

Post autor: E2 »

hej Wiem, że to może za wcześnie na takie szczegóły ale napiszcie kiedy chcielibyście jechać (w sylwestra czy wcześniej) i orientacyjnie o której godzinie (po południu czy rano) Jak już wcześniej pisałam ja pracuje w sylwestra ale jak jechalibyście po południu to może udałoby mi się do Was dołączyć.
Ulina

Post autor: Ulina »

Świetny pomysł... byłoby fajnie ... xD ja tez czekam na konkrety jakby cosik ;p
Została piękna muzyka, która tyle wniosła w nasze życie i pamięć. Michael żyje w naszych szafach !!!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

To ja tyż niesmiało dołączę...Jeszcze nigdy w górach nie byłam.. :-P
Obrazek

Post autor: RandiaMJ »

super, jest nas coraz więcej :happy:

ghost_ola pisze:Napisałam maile do tych miejsc, które podałyscie
Daj nam znać jak się dowiesz czegoś więcej :) japrosic
Kris-krak

Post autor: Kris-krak »

Chętnie wybiorę się na Sylwestra.
Czekam na jakieś szczegóły..
redka

Post autor: redka »

To może i ja dołączę:) Ale czekam na więcej szczegółów.
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Ja również przystaję przy pomyśle Tancerza. To jest chyba najlepszy pomysł odnośnie sylwestrowej nocy, poprostu marzenie. Także dziewczyny, czekamy na informacje dotyczące miejsca i kosztów jakie będą z tym związane, bo bądź co bądź dużo zależy właśnie od tego :)
ODPOWIEDZ