Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

mike10

Post autor: mike10 »

Ale ktoś z naszego forum dał czadu na esce to było poskie...wielki szacun..i jednak Michael nie zleciał z listy....Jesteś boska znaczy ta osoba do której dzwonił:):)
Iza_

Post autor: Iza_ »

Cóż ja również uważam, że to co robicie jest lekko mówiąc śmieszne.
Naprawdę to taka frajda głosować na coś 1000 razy tylko po to żeby... zobaczyć nazwisko Jackson na jakiejś liście w radiu Eska?
Ja rozumiem zagłosować jeden raz dla zasady.
Ale 100, 500, 1000?
No to już się zaczyna jakiś obłęd robić.

Gdybym była z kimś bardziej z zewnątrz to pomyślałabym, że ten cały Michael Jackson naprawdę skończył skoro jego fani muszą takie dziwactwa wydziwiać po to żeby koleś gdziekolwiek zaistniał.
Choćby na liście w radiu Eska :ziew:.
Żałosne to jest. Naprawdę.
No, ale róbcie co chcecie.
Mistiness pisze:Nie no, wstyd, że Wy się tak produkujecie, a ja siedzę z założonymi rękami.
Zaraz się zarejestruje, a po powrocie ze szkoły- zaczynam działać. ;D
No i czego tu się wstydzić? :wariat:
Też powinnam się może wstydzić?
Mistiness pisze:Po pierwsze ciężko nazwać to zabawą. Uwierz mi, że znam ciekawsze formy zabawy. Gdyby to polegało na bezcelowym klikaniu w punkcik, miałbyś racje. Zauważ tylko, że jednak klikamy w jakimś celu
W jakim?
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

mike10 pisze:Ale ktoś z naszego forum dał czadu na esce to było poskie...wielki szacun..i jednak Michael nie zleciał z listy....Jesteś boska znaczy ta osoba do której dzwonił:):)
:-)
dziekujemy za pozdrowienia... :) uwzględnienie Zu bylo tu konieczne... :)
no ładnie, ładnie... gratuluje wygranej...

wczoraj Commoner, dziś... hm... też Ktoś nasz... :) oby tak dalej
Obrazek
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Iza_ pisze:Cóż ja również uważam, że to co robicie jest
...Naprawdę to taka frajda głosować na coś 1000 razy tylko po to żeby... zobaczyć nazwisko Jackson na jakiejś liście w radiu Eska?

Gdybym była z kimś bardziej z zewnątrz to pomyślałabym, że ten cały Michael Jackson naprawdę skończył skoro jego fani muszą takie dziwactwa wydziwiać po to żeby koleś gdziekolwiek zaistniał.
Choćby na liście w radiu Eska :ziew:.
Żałosne to jest. Naprawdę.
Moim zdaniem przesadzacie. Jeśli ktoś ma ochotę to niech klika i z 5000. A uważasz, że fani innych artystów robią inaczej? Szczerze wątpię. Więc następnym razem róbcie swoje a nie obnoście się z tym na forum publicznym ;-) i nikt nie będzie miał wątków. Bo widzę, że solidarności i wzajemnego zrozumienia z lekka wśród nas brakuje. ;-)
Gratulacje dla Agatki :* i dziękujemy za pozdrowienie. :calus: . Dla Commoner`a również. :calus: :muzyka:
Obrazek
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Iza_ pisze:Też powinnam się może wstydzić?
Nie chcesz ''zobaczyć Jacksona na jakiejś liście''- nie masz się czego wstydzić.
Iza_ pisze:W jakim?
Znów Cię zacytuje: chcemy ''zobaczyć Jacksona na jakiejś liście''.
Widocznie wielu osobom sprawia przyjemność usłyszenie Michaela, gdzieś poza swoim odtwarzaczem. Świadczy o tym chociażby ten temat, bądź wątki: Michael w radiu, telewizji, miejscach publicznych etc. Poza tym dzięki temu neutralni ludzie mogą usłyszeć 'The Girl Is Mine'.

I nie rozumiem po cóż się tak bulwersujesz. Również nie uważam za konieczne, klikanie po 1000 razy, ale dlaczego miałoby mi to przeszkadzać? Nie interesuje Cię to- nie wypowiadaj się. Siadeh_ proponowała już ignorowanie tematu, radzę skorzystać z owej rady. Po co wszczynać takie dyskusje?

.
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

A kto to jest Agatka? bo nie kojarzę ;P
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

napisze "oczywistą oczywistość" bo chyba każdy to widzi ale jeszcze nikt nie napisał. Michael jest na liscie :] na 8 miejscu. Myslalem ze dzisiaj mnie juz nic nie zaskoczy
mike10

Sorki na 7 chyba jeszcze ;e[iej aż takiego skoku się nie spodziewałam taki skok;;;;;SUPER:):)
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

mike10 pisze:Sorki na 7 chyba jeszcze ;e[iej aż takiego skoku się nie spodziewałam taki skok;;;;;SUPER:):)
na 7, na 7...
ręka mnie juz rozbolała od głosowania... ale się opłacało :mj:
Obrazek
mike10

NO MNIE TEŻ CIĄGLE GŁOSUJE....BEZ PRZERWY JAK JAKAŚ NIE DOROZWINIĘTA...ALE SIE OPŁACA:):):):)
Iza_

Post autor: Iza_ »

Mistiness pisze: Nie chcesz ''zobaczyć Jacksona na jakiejś liście''- nie masz się czego wstydzić.
Dodam, że nie zamierzam.
Mistiness pisze:Znów Cię zacytuje: chcemy ''zobaczyć Jacksona na jakiejś liście''.
Aha.
Mistiness pisze: I nie rozumiem po cóż się tak bulwersujesz. Również nie uważam za konieczne, klikanie po 1000 razy, ale dlaczego miałoby mi to przeszkadzać? Nie interesuje Cię to- nie wypowiadaj się. Siadeh_ proponowała już ignorowanie tematu, radzę skorzystać z owej rady. Po co wszczynać takie dyskusje?
Ja się nie bulwersuje, mówię co o tym myślę.
Nie ma takiego zakazu, że jak Ci się coś nie podoba to ignoruj i nie pisz o tym.
Mi też to nie przeszkadza, bo i tak przecież mnie to nie dotyczy, ale to nie zmienia faktu, że takie zachowanie jest z lekka śmieszne.
Ostatnio zmieniony czw, 17 sty 2008, 20:37 przez Iza_, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lama_louie

Post autor: lama_louie »

Przestaną do ludzi w końcu dzwonić, bo do kogo by nie zadzwonili, bedzie to fan MJ'a... Głosujemy, głosujemy... Ciekawe czy ktoś oprócz nas głosuje na Niego?
Obrazek
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Iza, posłuchaj :) Mnie to naprawdę bawi, wiesz? Założyłam ten temat, bo uważam, że to fajna sprawa. Mówisz, że takie zachowanie jest śmieszne - przecież nie robię ani ja, ani nikt, nikomu krzywdy, nikogo nie obrażamy ani nic. Co mi szkodzi poklikać 15 minut? Nic, a fajnie usłyszeć Michaela na liście - w końcu!

I, naprawdę, uważam się za normalną, mimo wszystko :D

Aha, bardzo poproszę o relację z dzisiejszej listy, bo byłam w robocie i nie mogłam słuchać :( [jakieś komentarze prezentera?]
Canario

Post autor: Canario »

Ale chyba slyszeliscie ze jak zaklikacie nawet i ze 100razy to sie i tak liczy jako jeden glos. Najlepiej niech kazdy na tym forum sie zarejestruje na eske i zaglosuje raz na dzien i to przyniesie lepszy efekt niz klikanie przez 2 czy 3 osoby po tysiac razy. Chociaz mnie to nie przeszkadza.Wazne zeby wielu z nas tam glosowalo.
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Canario, 100 głosów = 1 oddany głos, 200 głosów = 2 oddane głosy, 1000 głosów = 10 oddanych głosów! Oni tak to liczą!
ODPOWIEDZ