Jest werdykt - NIEWINNY!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Chcieli naszemu krolowi odebrac korone!! Ale sie nie dalo bo nasz krol jest niewinny!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz im MJ pokaze Mam pomysl na manifestajce!! Kurcze mam genialny pomysl na stransparenty, okrzyki itp !! hasla itp Ale im teraz dojebi....
Siadeh odwezwij sie do mnie, cala polska nas uslysze teraz !!
Siadeh odwezwij sie do mnie, cala polska nas uslysze teraz !!
Wow to sie im dostalo gdzie to zapisas chyba na najwyzszym kominie zeby caly swiat zobaczyl jakich mamy profesorow medialnychYana pisze:Na TVN 24 Zbigniew Hołdys ochrzanił polskie media. Powiedział, że nasze media nie znając amerykańskuej procedury wydawły wcześniej werdykt i przedstawiały chaela jako pedofila.
A kwoli informacji swojemu dziadkowi bede mogla teraz wcisnac w gardlo te jego nienawistne slowa cytuje "Ty malowany H*"nie przeklinam nie przeklinaj bo dzieci sa i sluchaja HAAA...ale bedzie jazda haaa staruszkowi te jego marudzenia poco siedzisz tak dlugo on jest juz skonczony tez wcisne w gardlo mowiac anie mowilam ty nic nie wiesz i nie wiedziales ooooooooooo jakie to bedzie satysfakcjonujace eh....
Ostatnio zmieniony pn, 13 cze 2005, 23:44 przez Kermitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Yana pisze:Na TVN 24 Zbigniew Hołdys ochrzanił polskie media. Powiedział, że nasze media nie znając amerykańskuej procedury wydawły wcześniej werdykt i przedstawiały chaela jako pedofila.
Po wyroku wszyscy mądrzy
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
- la_licorne
Zbigniew Holdys mówił tak zaraz po tym jak oskarżenie się rozpoczęło... Mówił, zeby MJ nie osądzać, jako jedyny chyba!KASIA pisze:Yana pisze:Na TVN 24 Zbigniew Hołdys ochrzanił polskie media. Powiedział, że nasze media nie znając amerykańskuej procedury wydawły wcześniej werdykt i przedstawiały chaela jako pedofila.
Po wyroku wszyscy mądrzy
Ale więcej mądrych się znajdzie echla_licorne pisze:Zbigniew Holdys mówił tak zaraz po tym jak oskarżenie się rozpoczęło... Mówił, zeby MJ nie osądzać, jako jedyny chyba!KASIA pisze:Yana pisze:Na TVN 24 Zbigniew Hołdys ochrzanił polskie media. Powiedział, że nasze media nie znając amerykańskuej procedury wydawły wcześniej werdykt i przedstawiały chaela jako pedofila.
Po wyroku wszyscy mądrzy
What’s going on
What’s going on
siadeh_ pisze:GRATULUJE MJOWI!! I GRATULUJE NAM!!! WRESZCIE JESTESMY WOLNI!!!
WOLNI... może jednak spróbuję zasnąć
Do jutra wszystkim
What’s going on
What’s going on
No wlasnie jemu sie naleza najwiekszegratulacjeTylko niech sie wiecej w takie kabaly z dzieciakami nie pcha !! Musi byc ostroznysiadeh_ pisze:GRATULUJE MJOWI!! I GRATULUJE NAM!!! WRESZCIE JESTESMY WOLNI!!!
A widzieliscie jak MJJSOURCE To swietuje
Ostatnio zmieniony pn, 13 cze 2005, 23:49 przez Kermitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
-
NARESZCIE!!!!!! KONIEC TEGO KOSZMARU....włąściwie to mam gdzieś nadchodzące komentarze na temat tego werdyktu...jestem szcześliwa i nic mi tego nie zepsuje.Jedyne czym się martwię to jego kondycja...nie wygląda za dobrze Mam nadzieję,że niedługo się zregeneruje i jeszcze "się odkuje".
a widzieliście minę snedzia??? Dobrze mu tak,mendzie jednej
a widzieliście minę snedzia??? Dobrze mu tak,mendzie jednej
Matko ,nie podejrzewałam ,ze bede przy tym beczeć jak dziecko!
A co tam ,nareszcie koniec. Ponad 10 lat pieprzonych pomówień i zakłamania.Gratuluję MIchael!
A co tam ,nareszcie koniec. Ponad 10 lat pieprzonych pomówień i zakłamania.Gratuluję MIchael!
Ostatnio zmieniony pn, 13 cze 2005, 23:53 przez Matisse J, łącznie zmieniany 1 raz.
- ..::PIoTReK::..