Do 5:30. A czy jest może już jakiś odzew z obozu Michaela na ,,rewelacje" FOX-A? Bo pani Raimon moim zdaniem cośpowinna w tej sprawie rzec czy czekać czy nie czekać nagrywać to czy nie? Trochę się zdenerowałam jak przeczytałam, że jest chory. Ale mam nadzieję, że to tylko plotka. Na żaden występ nie liczę, ale ucieszy mnie sama jego obecność.
Invincible pisze:Bo pani Raimon moim zdaniem cośpowinna w tej sprawie rzec czy czekać czy nie czekać
No bez przesady.
Po pierwsze to ona może jeszcze o tym nie przeczytała. A po drugie gdyby p. Bain miała reagować na każdą plotkę dotyczącą MJ to by jej doby nie starczyło na wydawanie oficjalnych komentarzy.
Maro pisze:Tylko że Pani Bain coś ostatnio się nie odzywa...
Miejmy nadzieję, że to cisza przed burzą... 'niusów' o Michaelu (i to tych jak najbardziej pozytywnych).
Wypadałoby żeby Pani Bain powiedziała "coś" - jeśli nie w ciągu najbliższych kilku godzin, to przynajmniej tuż po zakończonej gali (z udziałem Michaela czy też bez).
Okaże się......
Musiq Soulchild said that Michael Jackson might be showing up and he's really hoping it happens. I hope so too! Meanwhile, Musiq is up against no less than Prince, among others, for Best Male R&B Vocal Performance