Mandey pisze:... to są songi gdzie na chwilkę staje mi serce i bytuje w tym momencie na bezdechu... łykając zamiast powietrza nutki... które fruną w przestrzeni dając mi życie na czas trwania danego utworu...
Mandey ty jestes jakims pie**** poeta
Gratuluje zdolnosci. Serio pisze.
Jeanne pisze:Justin, Britney, Madonna
Co za dziewczyna! Co za dziewczyna!
Nie dosc ze slucha rocka to jeszcze potrafi w odpowiedniej kolejnosci ustawic muzykow ;)
akaagnes pisze:Ayo Technology 50Cent feat. Justin Timberlake
Tak. Swietny kawalek. W porownaniu z czterema minutami zdecydowanie wole ten duet Justina. Ostatnio pojawilo sie pare nowych wersji tej piosenki. Ta jest ciekawa :
http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk
Seal czasem do wykonawcy przykleja sie piosenka i staje sie taka latka na lata.
Crazy to taki utwor . Mimo wielu swietnych piosenek ktore nagral w karierze dla mnie jednak nr1 dalej pozostaje wlasnie ten kawalek.
A tak w ogole chcialem pare slow wypocic o
Robbim Williamsie.
Przegladajac ten temat (na szybko;) nie zauwazylem specjalnej sympatii dla niego, troszke dziwnie bo wydawalo by sie ze to taaaka gwiazda. Mnie to nie dziwi bo mnie ten artysta tez nie przekonuje. Muzycznie jest mi obojetny ,ale drazni jego osobowosc. Chociaz ja lubie kontrowersyjne gwiazdy z ich wadami i zboczeniami. Ale prawdziwymi. A u Robbiego to wszystko na pokaz jest robione. Bufoniada. Zdecydowanie wole
Justina Timberlake. Robert sie troche szamocze od sciany do sciany to zrobi plyte z piosenkami
Franka Sinatry a to wcieli sie w role wykonawcy
Quenn i jeszcze odnosze takie wrazenie ze on tak sobie mysli ze przebil te legendy ;).
Clint Eastwood w jednym z filmow powiedzial
trzeba znac swoje ograniczenia Robert chyba ich nie zna. Ktos ma inne zdanie?
Na koniec para swietnych ballad. Tez lubie czasem na wolno. Czasem warto sie zatrzymac.
Mariah Carey --
My All
Christina Aguilera --
Hurt
Ogolnie w wolnych kawalkach wole kobiety wyjatkiem jest
Sting, moj ulubiony nudziarz.
EDIT:
ok,ok... E-N... Z ciekawosci wszedlem na forum
Queen no i faktycznie jest ciekawie w watku z R.W. najczesciej pojawiajacym sie wpisem jest slowo
NIE
To jest dobre :
To profanancja! Śpiewa takie rozlazłe kawałki, że niedobrze się robi, a WWRY zaśpiewała za niego publiczność, więc o czym tu mówić?
http://www.youtube.com/watch?v=6E2hYDIFDIU To jest
ARTYSTA
Robbie to tylko blady cien.