Nowe zdjęcia MJa z 23 Maja 2008r.[koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
heh...
czy to konkurs; zrob sobie wlasnego Michaela???
najlepiej to, zeby nie nosil kiczowatych koszul i spodni, koszmarnych fryzur, nie malowal sie, albo jak sie maluje to nie tak tylko inaczej, i do jego 123 operacji nosa dodajmy mu jeszcze jedna, bo nadal nie wyglada tak jak powinien, niedogolony jakis taki...tez niedobrze.
blogoslawiony photoshop, jak twoj idol cie nie satysfakcjonuje, mozesz stworzyc go na nowo!!!
facet wyszedl z nory po pol roku, dajcie mu zyc, jakby poczytal te wszystkie zazalenia pewnie natychmiast by do niej powrocil, a tego raczej nie chcemy
czy to konkurs; zrob sobie wlasnego Michaela???
najlepiej to, zeby nie nosil kiczowatych koszul i spodni, koszmarnych fryzur, nie malowal sie, albo jak sie maluje to nie tak tylko inaczej, i do jego 123 operacji nosa dodajmy mu jeszcze jedna, bo nadal nie wyglada tak jak powinien, niedogolony jakis taki...tez niedobrze.
blogoslawiony photoshop, jak twoj idol cie nie satysfakcjonuje, mozesz stworzyc go na nowo!!!
facet wyszedl z nory po pol roku, dajcie mu zyc, jakby poczytal te wszystkie zazalenia pewnie natychmiast by do niej powrocil, a tego raczej nie chcemy
'the road's gonna end on me.'
przecież to wszystko to konstruktywna krytyka(Ps; i to nie w fotoszopie zrobiłam ale jeśli tak profesjonalnie wygląda to super^^")homesick pisze:najlepiej to, zeby nie nosil kiczowatych koszul i spodni, koszmarnych fryzur, nie malowal sie, albo jak sie maluje to nie tak tylko inaczej, i do jego 123 operacji nosa dodajmy mu jeszcze jedna, bo nadal nie wyglada tak jak powinien, niedogolony jakis taki...tez niedobrze.
i tak Michael tego nie przeczyta :roll:...jakby nie można było sobie niewinnie porozmawiać zawsze znajdzie się buntownik (;
wiesz ja tu swoje zdanie tez wyrazilam i okej ;)
tylko jakby ktos wzial moje zdjecie i obrobil w programie graficznym z adnotacja...nos do poprawki, usta tez, makijaz rowniez plus cera...o i dopiero teraz droga homesick wygladzasz jak czlowiek...dostalby ode mnie z mety po gebie :P
tylko jakby ktos wzial moje zdjecie i obrobil w programie graficznym z adnotacja...nos do poprawki, usta tez, makijaz rowniez plus cera...o i dopiero teraz droga homesick wygladzasz jak czlowiek...dostalby ode mnie z mety po gebie :P
'the road's gonna end on me.'
Czytam sobie te wszystkie komentarze... i
Mike się pojawił to jeszcze go fani zjeżdżają
jak wygląda i jak się ubiera.
Pogratulować mu tylko fanów można.
Koleś się pojawia, co dla mnie fana jest
ostatnio rzadkością by go zobaczyć więc
bardzo się cieszę.
Wygląda jak wygląda, szczuplutki troszkę, a co do ubioru?
Niech nawet w piżamie lata... wali mnie to
Grunt że jest, żyje, ma się dobrze i to się liczy.
Mike się pojawił to jeszcze go fani zjeżdżają
jak wygląda i jak się ubiera.
Pogratulować mu tylko fanów można.
Koleś się pojawia, co dla mnie fana jest
ostatnio rzadkością by go zobaczyć więc
bardzo się cieszę.
Wygląda jak wygląda, szczuplutki troszkę, a co do ubioru?
Niech nawet w piżamie lata... wali mnie to
Chyba krzywdy nie robię facetowi zza oceanu gdybając sobie nt. jego fotki gdzieś w Polsce.homesick pisze: tylko jakby ktos wzial moje zdjecie i obrobil w programie graficznym z adnotacja...nos do poprawki, usta tez, makijaz rowniez plus cera...o i dopiero teraz droga homesick wygladzasz jak czlowiek...dostalby ode mnie z mety po gebie :P
jakbym była z ekipy beznadziejnego brukowca mógłby mi dać po pysku, przyznaję. (:
Najśmieszniejsze jest to, że jakbymśmy go zobaczyli na żywo to bym się pewnie darlibyśmy się z innymi jak bydło i stwierdzili, że jest przepiękny, boski i w ogóle och i ach.
No i pozytywnie:)Mandey pisze: Grunt że jest, żyje, ma się dobrze i to się liczy.
Dla mnie się płyta liczy;) niechże nasz ulubieniec ją nagra i wyda, bo tak to można sobie tylko fotki pooglądać i pierdoły pisać. Starocie królewskie na rynku.
To zdjęcie po prostu genialne.Piękne i och ach ech. Ja do jego wyglądu nic nie mam. Wole to niż z okresu Invicible, nie wiem dlaczego. A to że na niektórych fotkach gorzej wyszedł to już trudno.
To jest najważniejsze :)Mandey pisze:Niech nawet w piżamie lata... wali mnie to
pięknie się uśmiechnął na tamtym zdjęciu:)
uwaga.. na www.mjjpictures.com można zobaczyć nowe fotki :)
uwaga.. na www.mjjpictures.com można zobaczyć nowe fotki :)
Hehe impreza urodzinowa,Oczywiście MJ przejął party jak się pojawił:)
wysokiej rozdzielczości video:
http://216.104.33.126/~doneaud6/movs/michael.mov
MJ tańcuje pod koniec filmiku
wysokiej rozdzielczości video:
http://216.104.33.126/~doneaud6/movs/michael.mov
MJ tańcuje pod koniec filmiku
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Nie chodzi o aluzje bezpośrednie... MJ ostatnimi czasy nie wygląda powalająco i wszyscy to widzą. A my staramy się dobierać te foty, na których wygląda najkorzystniej. I to smuci najbardziej - że my, fani przestajemy go akceptować takim, jakim jest.Gosix pisze:Ja tam nie zauważyłam żadnej aluzji do jego wyglądu xD
[*]