Ciało będzie wystawione na widok publiczny [PLOTKA]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

cobytuby pisze:szanuję tę decyzję. Nie uważam, że to dobrze, albo źle. Myslę, że cokolwiek się zdarzy, Michael nad tym panuje..
Pozostaje mi tylko prosić Go to, aby moment, w którym zobaczę zdjęcia, czy nagranie z tego wystawienia był odpowiedni.. Chciałabym zobaczyć to w spokoju, z kimś kto czuje podobnie, albo całkiem sama.. Bardzo nie chciałabym usłyszeć krzyku z drugiego pokoju: pokazują trupa Dzeksona! choodź, albo czegoś podobnego.. Jeśli dojdzie do publicznego wystawienia ciała- obejrzę zdjęcia/nagrania mam nadzieję w dogodnych warunkach

Zgadzam się z tobą.
Nieodpowiedni moment i te zdjęcia mogą zszokować aż za bardzo.
Powinna to być piękna uroczystość a zarazem poważna.
Może i widok Michaela "śpiącego" w trumnie nie będzie zbyt wspaniały ale cały klimat może złagodzić taki widok i emocje towarzyszące przy tym.
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

Daiana pisze:torzy chca Go pozegnac - ten ostatni raz - ucalowac,dotknac,beda pewnie i tacy ktorzy cos Mu szepnal do ucha na pozegnanie....uszanujmy to,to jest dla wielu ostatnia szansa na pozegnanie sie z Nim
a moim zdaniem to i tak będzie w jakimś oddaleniu od tłumu i raczej nie dopuszczą nikogo bliżej do Michaela wiec dotykanie szeptanie itp jest raczej mało pradopodobne
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Awatar użytkownika
alexis

Post autor: alexis »

Ai pisze:a moim zdaniem to i tak będzie w jakimś oddaleniu od tłumu i raczej nie dopuszczą nikogo bliżej do Michaela wiec dotykanie szeptanie itp jest raczej mało pradopodobne
Moim zdaniem prawdopodobne dla najbliższych przyjacioł i "grubych ryb". Napewno bedą go dotykać znane osobistości, gwiazdy itd...wątpie natomiast, żeby do trumny był dopuszczony jakokolwiek szary fan...to wykluczone moim zdaniem...
Już oswajam się z tą myślą...ale nadal uważam, że lepiej byłoby jakby stała tam urenka z prochami a nie jego ciało... :surrender:
Michael zawsze kojarzył mi się z taką pozytywną energią jaka się w okół niego tworzyla gdziekolwiek sie nie pojawił...a tutaj przecież nie naciągną mu ust do usmiechu...bedzie taki..."poważny"...wiecie co mam na myśli...chyba sie tego boję.... :-/
"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

Jackson Family: No Public Viewing at Neverland

The Jackson family has just released a statement via their newly acquired reps, saying there will be no public service for Michael Jackson at Neverland.

"Contrary to previous news reports, the Jackson family is officially stating that there will be no public or private viewing at Neverland.

Plans are underway regarding a public memorial for Michael Jackson, and we will announce those plans shortly."

tmz.com
Awatar użytkownika
nat88

Post autor: nat88 »

Jeanne pisze:Jackson Family: No Public Viewing at Neverland

The Jackson family has just released a statement via their newly acquired reps, saying there will be no public service for Michael Jackson at Neverland.

"Contrary to previous news reports, the Jackson family is officially stating that there will be no public or private viewing at Neverland.

Plans are underway regarding a public memorial for Michael Jackson, and we will announce those plans shortly."

tmz.com
Smutna wiadomość dla tysięcy fanów, którzy chcieli go pożegnać.
Obrazek Obrazek Obrazek
RIP king of pop
Mandey

Post autor: Mandey »

I dobrze jeśli to prawda.
Zero głupawych zdjęć i wyżywania się nad jego wizerunkiem (bo może nie wygląda za dobrze),
a dwa mogli sfingować śmierć MJ i teraz będziemy gdybać przez lata.

To drugie proszę brać z rozwagą. Ja tak mam niekiedy.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
anne

Post autor: anne »

Mandey pisze:I dobrze jeśli to prawda.
Zero głupawych zdjęć i wyżywania się nad jego wizerunkiem (bo może nie wygląda za dobrze),
a dwa mogli sfingować śmierć MJ i teraz będziemy gdybać przez lata.

To drugie proszę brać z rozwagą. Ja tak mam niekiedy.
Fakt, po autopsji raczej się nie wygląda kwitnąco...
Info potwierdzone, właśnie oświadczenie Rodziny przekazał CNN.
Non omnis moriar, Michael.
Awatar użytkownika
Marie

Czyli? Nie pokażą ciała?
Nawet gdyby nie miał autopsji, widok Michaela leżącego w trumnie nie napawa mnie radością.
Awatar użytkownika
TheVoiceWithin

Post autor: TheVoiceWithin »

Cieszę się. O jak bardzo się cieszę. Nie będę zmuszona patrzeć na zwłoki swego idola.
"Born To Amuse, To Inspire, To Delight
Here One Day
Gone One Night"
Awatar użytkownika
Jagus32

Post autor: Jagus32 »

TheVoiceWithin pisze:Cieszę się. O jak bardzo się cieszę. Nie będę zmuszona patrzeć na zwłoki swego idola.
Ja też się cieszę i to bardzo..mam dość oglądania ważnych dla mnie osób w trumnach..
'We are the World..'
Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Jesli to prawda, to dzięki Ci Panie Boże! medialne hieny zrobiłyby wszystko by zwiększyć sobie sprzedaż swoich brukowców,a telewizje by przyciągnąć gapiów. Zniszczyli Michael'owi życie, a po śierci pastwiliby się dalej nad Nim. Walczyliby o zrobienie 'najlepszego ujęcia', a potem te straszne zdjęcia pokazałyby się na wszystkich okładkach.
Co z tego, że Michael był osobą publiczną, skoro ta publika zniszczyła Jego życie...
Już jedna hiena medialna pokazała co potrafi dając na okladkę zdjęcie umierajacego Michael'a. To jest kompletny brak szcunku dla Michael'a, jak i dla Jego bliskich, i fanów także.
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Dzięki Bogu...
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Jagus32

Post autor: Jagus32 »

editt pisze:medialne hieny zrobiłyby wszystko by zwiększyć sobie sprzedaż swoich brukowców,a telewizje by przyciągnąć gapiów.
Co racja to racja..tylko pieniążki by nabijali.
Dla mnie pogrzeb jest ważną uroczystością przeznaczoną głownie dla rodziny i cieszę się, że ciało Michaela nie będzie wystawione publicznie dla milionów.
'We are the World..'
Awatar użytkownika
Marie

Chociaż wg mnie powinno odbyć się pożegnanie od fanów z całego świata.
Należy mu się to.
Ciało nie musi być pokazywane ale ludzie muszą go pożegnać.
Pokazać mu jak bardzo go kochają.
Awatar użytkownika
jacko17

Post autor: jacko17 »

TheVoiceWithin pisze:Cieszę się. O jak bardzo się cieszę. Nie będę zmuszona patrzeć na zwłoki swego idola.
To nie żadne zwłoki a Piękne Ciało Naszego Mistrza !!!
:surrender: :surrender:
ODPOWIEDZ