Man In The Mirror - The MJ Story
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Z tego co ja wiem to to jest film biograficzny choc pewnie beda tam watki wziete znikad i gra tam niestety jakis sobowtor a z tego co tam gdzies wczesniej chyba MIke zamiescil na forum to ten film nie jest poparty przez MJa

Dopiero teraz przeczytalam te komentarze-wiec tak po cichu sama myslalam ze ten film bedzie do niczego.Gdyby gral w nim Michael nie byloby pewnie tylu niedociagniec:)Ale i tak obejrze Mike nie wyrzucaj czasem!!!

A z jednej strony szkoda ze taki tandetny filmik psuje opinie MJowi,spojrzcie jak zareaguja ludzie nie fani:(O ludzie juz czuje zaczepki na plecach w stylu :"Jestes fanka MJa???Tego....."no zeby brzydko nie napisac....
A z jednej strony szkoda ze taki tandetny filmik psuje opinie MJowi,spojrzcie jak zareaguja ludzie nie fani:(O ludzie juz czuje zaczepki na plecach w stylu :"Jestes fanka MJa???Tego....."no zeby brzydko nie napisac....
Last edited by Jeanny100 on Wed, 10 Aug 2005, 19:34, edited 1 time in total.

Ja tak samo!!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Razem z MJowitkiem kupiliśmy sobie też tą gazetkę i zauważyliśmy też jak przepięknie Polacy poptrafią przepisać imiona i nazwiska. Z tyłu na okładce zamiast Quincy Jones'a napisali Queence Johnsa
Ogólnie ja film już znam i podzielam wasze opinie, a że lubię zbierać to też kupiłem.
MJowitek nie ma nic do dodania, bo karmi mnie brzoskwinką

Ogólnie ja film już znam i podzielam wasze opinie, a że lubię zbierać to też kupiłem.
MJowitek nie ma nic do dodania, bo karmi mnie brzoskwinką

A ja pozwolę sobie polemizować z przeciwnikami filmu. Co prawda najdelikatniej mówiąc film bardzo luźno trzyma się dat i faktów a nawet chronologia różnych wydarzeń jest poprzestawiana, jednak po pierwsze ogląda się dość dobrze, po drugie film nie jest antymichaelowy. Jest to niskobudżetowa produkcja (co widać) ale na przyzwoitym poziomie. Widzę, że wiele kontrowersji budzi aktor grający Michaela ale znajdźcie kogoś do niego podobnego. Film musi przedstawiać jakąś opowieść i dla tego celu różne wydarzenia zostały ponaginane aby zewrzeć różne najgłośniejsze z mediów doniesienia w spójną całość. Ponadto film musi być do obejrzenia przez szerszą rzesze publiczności niż tylko fani. Z tego też względu użyto różnych zabiegów, których można się czepiać ale przeciętny widz, który chce coś obejrzeć wieczorem ma głęboko gdzieś szczegóły. Ludzie których te naprawdę interesują sami pogłębiaja swoją wiedzę np siedząc tu na forum a nie oglądając jakieś fabularyzowane opowieści. To tyle
-
- lunatyczka
Tak, tak! Wreszcie się wydało, ze to tak naprawdę wielki fan MJ`a, zgodził się go zagrać, oczywiście po charaktetyzacji, żeby się go potem nikt nie czepiał, w końcu zbliżają się wybory.Luis_Makrela wrote:A moje pierwsze skojarzenie to był...GiertychJeanny100 wrote: ten aktor wyglada jak nieumyty gej

Pozdrawiam wszystkich!!!

Michael is a beautiful soul.

Michael is a beautiful soul.