Michael Jackson's -This Is It Night 5-02-2010 TORUŃ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Było ekstra!

:mj: :mj: :mj:

P.S. Jak tam po afterku? Bo nie miałam okazji być :-/
Obrazek
moon_song

Post autor: moon_song »

Było naprawdę świetnie!
Był też taki moment, który zwalił mnie z nóg... zwyczajnie i dosłownie...
Zaczęło się od kapelusza, później rękawiczki...
Ci, którzy byli wiedzą o czym mówię...
Łzy leciały potokiem...

Pozdrawiam wszystkich uczestników :)

Erwin - dziękuję za Will You Be There. Jak Ty wiesz czego człowiekowi do pełni szczęścia potrzeba ;-)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
damian1985

Post autor: damian1985 »

Ojojojoj... :happy: Świetna impreza :mj: Niebawem kolejna - tym razem jedziemy do Bydgoszczy - kiedy ?? Niebawem moi drodzy ;-) Spotykamy się na kolejnym MJ'owym evencie w klubie Vanila Club :mj: :) Więcej informacji podam niebawem a co afterku... oj było :mj: :mj: :mj: zobaczcie sami co się tam działo :mj: Chwila po 23:00 na toruńskiej starówce :]

http://www.youtube.com/watch?v=qNmiSgSeVcA
http://www.youtube.com/watch?v=kFZddTDC4ZY
http://www.youtube.com/watch?v=NRb56bIz1NM
http://www.youtube.com/watch?v=yahx3BC4x4A
Awatar użytkownika
niobe86

Post autor: niobe86 »

To była cudowna noc! Jedyna i niepowtarzalna! ;-)

moon_song to był moment którego na pewno prędko nie zapomnę, a zaczęło się od Man in the mirror....

Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę, w szczególności Sylwii (Maleńka jesteś Wielka! ;-) ), Renacie (której chyba nie ma na forum) za zaproszenie na BeforeParty ;-), Dorocie - bardzo się cieszę że przyjechałaś i miałyśmy okazję się poznać, mam nadzieję, że to nie ostatnia wspólna impreza ;-)

I oczywiście wielkie dzięki dla niezastąpionego Erwina, który przez całą noc karmił nas najcudowniejszą muzyką! :dance:

But first of all... dziękuję Michaelowi. Za muzykę. Za miłość. Za to, że jest z nami przez cały czas! It's all for love. L.O.V.E.
I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

niobe86 Kochana buzi buzi i tyle...
Oj działo się. Najpierw dziewczyny piły...hehe... oglądały koncert i komentowały pewne złote body, doszukiwały się szczegółów ;-) ,a potem szalały i zawierały kolejne suuuuuuuuuuper znajomości!!
Madziu dzięki za wspólny wieczór, Jesteś niesamowita, ale to już Wiesz... :hug:
doriseq ło matko Ty też Jesteś suuper. Wytańczyłyśmy się i wyśpiewałyśmy za wszystkie czasy.
Warszawo Jezuuu, ale sie nagadałyśmy. Pozdrawiam serdecznie dziewczyny z Warszawy, musimy się jeszcze spotkać i napić -Blanka musimy pogadać o naszych teoriach dot. MJ`a :)
Erwinie Nasz Niezastąpiony!!! Dziękujemy Ci za to,że chciało Ci się do nas przyjechać japrosic japrosic i wielkie dzięki za spełnienie mojej prośby i "Man In The Mirror", które sprawiło,że do końca życia nie zapomnę tej imprezy. Kapelusze, rękawiczki, kurtki na środku i krąg płaczących ludzi. Michael połączył nas wtedy bardziej niż kiedykolwiek... Nic więcej nie dodam, mam ciarki na plecach. Tak, jak napisała
moon_song pisze:Ci, którzy byli wiedzą o czym mówię...
Obiecałyśmy sobie z Madzią, że łez nie będzie. Kochana przepraszam, że nie wytrzymałam i 3 piosenki pod rząd płakałam... Ech...
Mogę tylko napisać:CHCEMY JESZCZE!! :happy:
:mj: :dance:
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Madziu! ja Tobie również dziękuję, pewnie gdyby nie Ty to w ogóle by mnie tam nie było! Liczę na kolejne takie imprezki w Twoim towarzystwie! P.S. Jak będziesz w Elblągu to mam nadzieję wybierzemy się na jakieś piwko albo na wódkę z grejpfrutem! :-)

Sylwio! Tobie dziękuję za niesamowite wzruszenie i za Twoją przeogromną miłość do Michaela. Rozmowy z Tobą sprawiły jakbym ruszyła się krok w przód! Jesteś wielka! :-)

Erwinku! super kurtka ;-) i dziękuję za magiczną noc przy magicznej muzyce!

Małgosiu! poznałam Cię w końcówce imprezy, nie wiele o Tobie wiem (zaledwie tyle, że jesteś z Wrocławia i masz w domu ołtarzyk Michaelowski ;-) ), ale zapadłaś mi głęboko w pamięć! Mam nadzieję, że jesteś zalogowana na forum, bo chciałabym kiedyś porozmawiać z Tobą na wiadomy temat. Na temat Jego piękna.

i dziękuję wszystkim dzięki którym ta impreza była tak wspaniała. Jesteśmy jedną wielką Michaelową rodziną. NA ZAWSZE!
Obrazek
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

Kochani dziękuję za super impreze i afterka;-)a wszczegolnosci chce podziekowac:
Oli za wspolny wyjazd do Torunia;-)
Erwinowi za super impreze jak zwykle i wspólny powrot do Warszawy;-)-)
Sylwi za wspolna teorie na temat MJa;-)
Agnieszce za wspolne nocne rozmowy;-)
Damianowi za zorganizowanie super klubu,za pasje do Michaela myslałam ze juz zadny fan mnie niezaskoczy a jednak;-)i magie...mam nadzieje ze jestesmy w kontakcie;-)??było by fajnie;-)
a wszystystkim nieobecnym załujcie bo było super;-)dziekuje i naprawde czuje ze jestesmy dziecmi MJa;-)taka wielka MJową rodzina na zawsze!
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
damian1985

Post autor: damian1985 »

We All Jackson's Kids !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Nie no było po prostu świetnie :) oby więcej takich imprez....(mam nadzieje w Warszawie :))
dobrzi badsusie moon_song E2 moje kochane J5 nenene jesteście cudowne... super się z Wami bawiłam ;D (mam nadzieję, że niedługo spotkamy się w pełnym składzie)
After party na dworcu głównym był kosmiczny :) a pan z irokezem wymiatał :D

No więc moon_song liczymy na Ciebie! :)

Wszystkim wielkie dzięki za super imprezkę i do następnego!
Obrazek
moon_song

Post autor: moon_song »

billiejean89 pisze: No więc moon_song liczymy na Ciebie! :)
Będę się bardzo starać ;-)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Było super!!! Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale lepiej późno niż wcale ;) Dziękuję wszystkim za świetną imprezę, a w szczególności:
Damian - za super organizację, świetny lokal i Smooth Criminal w kafefajce :)
Erwin - za muzykę oczywiście :) Nie wyobrażam sobie imprezy MJ bez ciebie za DJ-ką :) I za red bulla - uratował mnie w drodze powrotnej :)
Blanka, Agnieszka - za wyborowe towarzystwo i ciekawe dyskusje!
Sylwia (girlfriend) - za przypomnienie wspaniałych lat 96-97 :D

Mam nadzieję, że kolejna impreza już niedługo!
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Hej,
dziękuję wszystkim za przybycie do klubu oraz za wspólną nie zapomnianą zabawę.
Dziękuję za przemiłe słowa, polecam się na wszelkie MJowe przyszłości.

Około 500 osób w klubie :-o nawet na mnie robi wrażenie - zdjęcia niebawem na www.michaeljackson.pl

Szczególne podziękowania kieruję do Damiana - organizatora:
Jesteś prawdziwym showmanem! I tak trzymaj. Współpraca z Tobą to czysta przyjemność i co najważniejsze przejrzystość sytuacji!
Dziękuję za zaproszenie w celu stworzenia tak zajefajnej imprezy oraz za afera w Kafefajka.

P.S.
Te wszystkie powtórki Smooth Criminal to na życzenie Damiana, aby nie było że utwory sam z siebie powtarzałem.

Serdecznie podziękowania dla moich dziewczyn:
Oli (ghost_ola) - za wspólna drogę z pod domu do Torunia oraz wspólnie spędzony czas,
Ani (skrzynia58), Karoliny, Sylwii (girlfriend) za to co zwykle ;-) oraz za tańce, choć ciasno było :-)
Blance za wspólnie spędzony czas oraz podróż w obie strony szczególnie w stronę powrotną w pociągu do Wawy.
Obrazek
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Zdjęcia z imprezy w Toruniu oraz Aftera:
http://www.michaeljackson.pl/archiwum_imprez.html
Obrazek
ODPOWIEDZ