Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
endka pisze:Eaten Alive bo brzmi jak mieszanka Sandry z Modern Talking.
Eaten Alive na out!
Poza tym, co napisała endka, to jeszcze mam osobistą niechęć do tej piosenki, bo uparcie głosowałam na nią (a raczej przeciw niej) w NO z duetami i niestety nie udało mi się jej odstrzelić. I Diany nie lubię. I w ogóle ;) Proszę się tego pozbyć.
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.
- give_in_to_me
Eaten Alive.
To się nadaje do słuchania tylko wtedy, gdy człowiek ma ochotę trochę odmóżdżyć się tandetnymi piosenkami lat 80., bo w normalnych warunkach szkoda czasu.
I ja jakoś też nie lubię Diany Ross. Czemu ona w The Wiz taka brzydka już była, choc miała zaledwie trzydzieści parę lat? :P A potem to juz w ogole...
To się nadaje do słuchania tylko wtedy, gdy człowiek ma ochotę trochę odmóżdżyć się tandetnymi piosenkami lat 80., bo w normalnych warunkach szkoda czasu.
I ja jakoś też nie lubię Diany Ross. Czemu ona w The Wiz taka brzydka już była, choc miała zaledwie trzydzieści parę lat? :P A potem to juz w ogole...
- blackvarnish
Jak na razie wszytko idzie po mojej myśli
Jak tak dalej będzie, to jeszcze dwie rundy i zaczną się schody.
Głos na Eaten Alive. Bo nudne i kiczowate. Zdecydowanie odstaje od reszty.
Jak tak dalej będzie, to jeszcze dwie rundy i zaczną się schody.
Głos na Eaten Alive. Bo nudne i kiczowate. Zdecydowanie odstaje od reszty.
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
Sunset Driver zostawiłam sobie na trzecia rundę jednak już zrobiliście z nim porządek tak więc mój głos ponownie na Eaten Alive i na tym kończą się moje pozycje spadkowe....... w piątek zacznie się walka choć już widzę po głosach dwóch potencjalnych ,,odpadkowiczów"
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
- polishblacksoul
"Eaten alive"
mimo, że sam w sobie kawalek jest bardzo dobry i energetyczny (drżace chorki michaela!), to jednak w konfrontacji z reszta utworow pozostawia wiele do zyczenia. na dodatek brzmi dzis dosc mocno archaicznie, czasem wrecz zabawnie.
jakkolwiek diana dobrze czuje michaelowe fluidy i wspolprace te mozna zaliczyc do udanych. wspolne wyczuwanie energii jest zwyczajnie slyszalne :)
mimo, że sam w sobie kawalek jest bardzo dobry i energetyczny (drżace chorki michaela!), to jednak w konfrontacji z reszta utworow pozostawia wiele do zyczenia. na dodatek brzmi dzis dosc mocno archaicznie, czasem wrecz zabawnie.
jakkolwiek diana dobrze czuje michaelowe fluidy i wspolprace te mozna zaliczyc do udanych. wspolne wyczuwanie energii jest zwyczajnie slyszalne :)
> > > Po prostu dobra muzyka
Żeby formalności stało się zadość, bo spadkowicz jest już raczej jasny.
sylwiao pisze:Say Say Say-bo kiepsko wypada nawet na tle nieociosanego Sunset Driver czy plastikowego Eaten Alive (chociaż ten plastik zupełnie mi nie przeszkadza a nawet go lubię ).
Czasem posłuchać mogę ale bez emocji. Chociażby negatywnych.
Sybirra pisze:Hmm, zastanawiałam się nad Sunset Driver, ale, że myślę, że i tak odpadnie "Eaten Alive", które nie jest jakieś bardziej wybitne od Sunset, tak więc zagłosuję na Eaten Alive
z SD już się nie bawimy ;D odpadło:)siadeh_ pisze:Nie wiem, jak to sie dzieje, ale póki co ;P odpadaja moi "wybrańcy"
Szesnastoma glosami żegnamy Sunset Driver
pilnujcie się baczniej:)
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
- niespodzianka