Paula, Twój ostatnik rysunek jest przeciekawy. A mi osobiście przypomina Marilyna Mansona :P
Baniakwls, naprawdę ja równiez jestem pod wrażeniem. Ja nigdy nie mogłam pojąc metody grafitti i pewnie nie pojme :P Ale ten piesek to powinnien byc uśmiechniety wg mnie, w końcu to dla dzieci będzie :)
editt: No zależy o jakich dzieciach wiekowo mówimy ;) Małe bobasy może przerażać :P
Ostatnio zmieniony pt, 23 kwie 2010, 22:34 przez Sybirra, łącznie zmieniany 1 raz.
Pluto jest zly bo Miki na siłę ciagnie go do wody,zreszta dzieci tez musza wiedizec ze nei akzdy pies jest taki super mily,to taka dydaktyczna strona tego obrazka:)
co prawda moje malunki rzadko sa Michaelowe ale powiem wam ze tworze je pryz jego muzyce,ten akurat powstal przy for all time i fall again :) Jako ze jestem grafficiarzem wykonalem go sprayami na brystolu i dodalem troche markera,malunek jest prezentem dla mojej ukochanej:)
ogolnie prace rozlozylem sobie na 2 dni jednego dnia nanioslem wszystko sprayami i zostawilem zeby wyschlo a drugiego dnia odkreslalem czarnym markerem i dodalem rozblyski na literach:)pozdrawiam
Gdybym miała stwierdzić o jakiej tematyce jest te forum jedynie na podstawie tego działu bez wahania odpowiedziałabym że dla samych utalentowanych artystycznie ludzi. Jestem pod niesamowitym wrażeniem po ogarnięciu tego tematu jak wiele jest tu utalentowanych plastycznie osób. Szkoda że ja nie mam czym się tutaj kompletnie pochwalić a mogę jedynie pogratulować wszystkim niesamowitego talentu i życzyć dalszego jego rozwoju