(proszę nie kopiować linków bezpośrednio do tych zdjęć na inne strony i fora)
Ron (Bumblefoot)

Piękne fotki. Zwłaszcza ta z Ronem.
a co on z tym kieliszkiem tak po ulicy latał =]
Muszę Ci powiedzieć, że z tym "usiłowali" to żeś trafiła w sedno =D.z zespołem 650 North, który to usiłował nas "rozgrzewać" jako pierwszy przed Gunsami.
Ja powinnam złożyć jakieś zażalenie, zdjęć Axla albo Robina są setki, a jak pojawi się jakieś zdjęcie Thomasa, to normalnie święto.Dominika trzymaj się- Tommy, teraz już nie możesz powiedzieć, że źle wyszedł na zdjęciach,
bo na tych wygląda very sweet- czyli tak jak wygląda w rzeczywistości
.
http://img81.imageshack.us/my.php?image ... opyok9.jpg
Nie ma się co dziwić, grać dzień za dniem koncerty i to nawet po trzy w ciągu jednej doby... trochę ich to wysiłku kosztowało, tym bardziej, że chłopaki swoje lata już mają. Zwłaszcza Axl siódme poty z siebie wylewał, aż się biedak na ostatnim koncercie pochorował. Ale już wydobrzał na całe szczęście.Po koncercie, wychodząc z klubu. To są zdjęcia zrobione około 6:00 rano, uprzedzam, że ta kipiąca z nich "energia" i "radość" to wynik tego, że nie spali dwie doby, najpierw zagrali koncert na Wembley, a zaraz po nim pojechali do klubu gdzie grali przez noc koncert akustyczny. Kiedy wychodzili z klubu po koncercie byli baaardzo zmęczeni.
http://img215.imageshack.us/img215/3755/lond10oh0.jpg
Należy się szacunek chłopakom za "beautiful Warsaw", bo za granie chyba nie bardzo?Dominika pisze:Muszę Ci powiedzieć, że z tym "usiłowali" to żeś trafiła w sedno =D.z zespołem 650 North, który to usiłował nas "rozgrzewać" jako pierwszy przed Gunsami.
Ja i S. jakoś nie wiedziałyśmy wcześniej przed koncertem, że przed Kobranocką, OZ i Sebastianem Bachem z zespołem, ma być jeszcze jakiś czwarty support.
No wyszli młodzi chłopcy, pograli. Dopiero jak już schodzili ze sceny to SUNrise ..."yyy ty... Dominika, a to, to był zespół jakiś?"
Ja też myślałam z początku, jak wyszli na scenę i zaczęli grać, że oni po prostu sprzęt testują
Btw. na blogu tych chłopaków z 650 North można sobie obejrzeć slajdy z ich wyprawy do Polski i z koncertu, najlepszy jest ten zatytułowany "Polish architecture"
kliknij
Dodam, iż autorem newsa jest zqyx z NS :]Dominika pisze:Axl Rose - NEWSY
Europejskie tournee GN'R dobiegło końca, jednak Axl nie opuścił Europy. Przebywa w Anglii.
Wczoraj udał się z prywatną wizytą do szpitala, w którym przebywają dzieci chore na raka.
na zdjęciu z dziećmi w szpitalu
Dyrektor szpitala Simon Davies powiedział: "Byliśmy bardzo wzruszeni tym, że Axl postanowił nas odwiedzić.
Axl spędził dużo czasu rozmawiając z każdym pacjentem z osobna. Pytał m.in. o ich diagnozy, o to, jak przebiega leczenie oraz o to, co lubili robić/czym lubili się zajmować kiedy nie byli w szpitalu (kiedy nie byli jeszcze chorzy)".
Lekarze stwierdzili, że wizyta Axla była wspaniała, że bardzo podniósł te dzieciaki na duchu i sprawił im swoją obecnością wiele radości.
Nie była to pierwsza wizyta Axla w takim miejscu. Już w początkach lat 90'tych niejednokrotnie zdarzało mu się odwiedzać kliniki i szpitale, w których leczyły się (na różne dolegliwości) głównie dzieci i młodzież.
Moje wrażenie - być może błędne - jest takie, że to "morze fanów" to taka mała ironia ze strony chłopaków z 650 North.bizkit pisze:Nie macie wrażenia, że to "sea of fans" troszkę przesadzone?
Witek pisze:Dodam, iż autorem newsa jest zqyx z NS :]
Chyba masz rację. Zasugerowałem sie tym, że żadne ujęcie nie ukazuje całego stadionu (wtedy dopiero było by "sea"Dominika pisze:Moje wrażenie - być może błędne - jest takie, że to "morze fanów" to taka mała ironia ze strony chłopaków z 650 North.bizkit pisze:Nie macie wrażenia, że to "sea of fans" troszkę przesadzone?
Przecież zdjęcie ukazuje głównie puste trybuny.
A kto to ten zqyx? Jakiś jedyny informator dot. spraw GN'R? Zresztą jego osoba nie leży w kwestii moich zainteresowań. Śledzę od jakiegoś czasu poczynania tego zespołu, a co za tym idzie samego Axla Rose, tak samo bacznie jak setki tysięcy innych osób na świecie. Napisać kilka zdań po przeczytaniu krótkiego artykułu potrafiłby nawet przedszkolak. Zwyczajnie zabawne, że ni stąd ni zowąd przychodzisz tu z dziwnymi roszczeniami do mnie, bo coś Ci się wydawało, że ktoś, gdzieś tam, też napisał, że Axl udał się do szpitala odwiedzić chore dzieci.Witek pisze:Jeśli tak to przepraszam ale wyglądało to jak news pisany przez zqyx'a :) myślałem po prostu,że bezczelnie wykorzystujesz jego pracę :D ;)
Dominika daj spokój, przecież to śmieszne, żebyś musiała się tłumaczyć z tego co tu piszesz, bo jakiś koleś ma halucynacje. Rób dalej swoje, bo jesteś świetna, że poświęcasz swój czas, żeby tu coś napisać. A takich kolesi, co nie mają nic lepszego do roboty tylko chodzą po forach i szukają zaczepek po prostu olewaj.Dominika pisze:Dodam iż autorem newsa jestem JA SAMA na podstawie yahoo.com oraz blabbermouth .
naprawdę człowieku nie bądź śmieszny, weź się rozejrzyj dookoła. O tym, że Axl wybrał się do szpitala trąbili wszędzie na prawo i lewo, nawet na polskich portalach jak wp i cgm napisali, a ja na MTV o tym słyszałam i każdy news był praktycznie tej samej treści, bo i co można było innego pisać, albo mówić, jak każdy miał ten sam tekst źródłowy czyli http://www.nme.com . Dominika może faktycznie nie zna "osławionego"Witek pisze:wyglądało to jak news pisany przez zqyx'a :) myślałem po prostu,że bezczelnie wykorzystujesz jego pracę :D ;)
Nareszcie jakaś dobra wiadomość! S U P E R!!! że wracaDominika pisze:Więc jeszcze trochę i powinna być już z nami... tzn.w każdym razie w Polsce. Prosiła żeby wszystkich pozdrowić
.
A ponieważ wiem, że są osoby, które tutaj na jej powrót czekają, stąd pozdrowienia przekazuję również na tym forum.
Ja mam dużo zdjęć Tommy'ego z backstage i zupełnie innych, tylko boję się dawać, żeby ci nie było smutno :p. Zaryzykować? To zaryzykuje, na początek takie. Może już je widziałaś, ale tu jeszcze tego nie było. Your Tommy z jakąś ... dziewczynką, po koncercie Gunsów. Izzy wygląda jakby mu się chciało płakać :I. Zresztą obaj śmieszne miny mająDominika pisze:Ja powinnam złożyć jakieś zażalenie, zdjęć Axla albo Robina są setki, a jak pojawi się jakieś zdjęcie Thomasa, to normalnie święto.
BazDominika pisze:Sebastian Bach jest w trakcie nagrywania swojego solowego albumu zatytułowanego "Angel Down".