Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- MJfanTASTIC
Kurcze, taka impra, Maro przywiezie wszystkim szkockie suweniry i będzie stawiał browary...
a mnie nie będzie
no cóż to już jakoś w 2008 się widzimy wesoła gromadko
Bawcie się smerfnie i pamiętajcie, że ja gdzieś tam daleko na Słowacji szlocham za Wami
ale jednocześnie michaelizuje kogo wlezie
normalnie mi się jechać odechciało ale już kasę wpłaciłam...

Bawcie się smerfnie i pamiętajcie, że ja gdzieś tam daleko na Słowacji szlocham za Wami

Ain't no sunshine when he's gone...
Co toMJfanTASTIC pisze:Maro przywiezie wszystkim szkockie suweniry

Ja tak nie powiedziałemMJfanTASTIC pisze:będzie stawiał browary...

Cogitatur chyba lepszy
Buszmen pisze:Obstawiam #1 !
A nie może być pół tu i pół tam

ciekawe o której mam ostatni bus,aby zaś się nie spóźnić;)
To jeszcze 18 dni do spotkania a ja już bym stąd pojechał,i w ogóle przeziębiłem się,zimno jak w Polsce,i do d*** już za długo...
to się znów wyżaliłem

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Okiej MJóweczki!
Jeśli chodzi o mnie to wolę klub "Za kulisami", jednak dałam Wam 2 różne propozycje do wyboru, żebym potem nie spoyttkala się z róznego rodzaju narzekaniami na ten temat, tak jak ostatnio (mniejsza o to, kto, co, gdzie i jak). :P
Liczba głosow zadecyduje. :P
I tyle! :)
Ewcia! Nie martw się,to nie ostatni zlot
, a my sie jakoś spikniemy w czasie ferii, na babskie pogaduchy!
buźka 
Jeśli chodzi o mnie to wolę klub "Za kulisami", jednak dałam Wam 2 różne propozycje do wyboru, żebym potem nie spoyttkala się z róznego rodzaju narzekaniami na ten temat, tak jak ostatnio (mniejsza o to, kto, co, gdzie i jak). :P
Liczba głosow zadecyduje. :P
I tyle! :)
Ewcia! Nie martw się,to nie ostatni zlot

To mi podeślij numer telefonu na PW,w pewnym momencie zaskoczę Cię z nienacka telefonem;) ja nie mam na razie stałego kontaktowego numeru w PL ale się przedstawię na pewnoAga_88 pisze:Aaaa właśnie, to możemyMaro pisze: Aga zapewne o 17,ale my się możemy wcześniej spotkać na centrum DGjeśli chcesz
![]()

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- lukas_art_no1
- Erna Shorter
Na razie jest 3:3 dla obu klubów. 
Przypominam, że jeśli będziemy chcieli iść do Cogitatur i będzie większa grupa, będziemy musieli zarezerwować stolik,a tam się płaci i trzeba będzie zrobić zrzutkę.
rezerwacja poniżej 5 osób: 10 PLN
rezerwacja dla 5-10 osób: 30 PLN
rezerwacja dla 10-15 osób: 40 PLN
rezerwacja powyżej 15 osób: 50 PLN
stolik + 10zł na kupon, żeby można było wejść do środka, ale te 10 zł jest do wykorzystania przy barze. Kolejnym minusem jest fakt, że się płaci z góry. Więc jeśli będzie nas sporo, albo robimy zrzutkę przed, albo idziemy do "Za kulisami".
Namieszałam!
hehe

Przypominam, że jeśli będziemy chcieli iść do Cogitatur i będzie większa grupa, będziemy musieli zarezerwować stolik,a tam się płaci i trzeba będzie zrobić zrzutkę.
rezerwacja poniżej 5 osób: 10 PLN
rezerwacja dla 5-10 osób: 30 PLN
rezerwacja dla 10-15 osób: 40 PLN
rezerwacja powyżej 15 osób: 50 PLN
stolik + 10zł na kupon, żeby można było wejść do środka, ale te 10 zł jest do wykorzystania przy barze. Kolejnym minusem jest fakt, że się płaci z góry. Więc jeśli będzie nas sporo, albo robimy zrzutkę przed, albo idziemy do "Za kulisami".
Namieszałam!

- Erna Shorter