nie rozumiem tych dyskusji rodem z brukowców...blizny???,nos???.Z osobistych powodów Michael nie chciał aby dyskutować na ten temat a tu proszę.....no może ktoś ma jeszcze prześwietlenie płuc???albo zdjęcie Michaela w WC? trochę szacunku!!!
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
I jestem pod wrazeniem, bo popularne sa dosyc zdjecia MJ i Tatum z okolic Off The Wall. A to powyzej wyglada na okolice Thrillera i Ery Victory. Rzadkosc
Justine1304 pisze:
Ten facet jest niezwykly. Myslalam, ze juz zadne zdjecie z MJ nie wprowadzi mnie w stan euforii, a tu zonk...
Dzieki za rzadkie fotki!
Ostatnio zmieniony śr, 14 lip 2010, 16:34 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
@neta pisze:nie rozumiem tych dyskusji rodem z brukowców...blizny???,nos???.Z osobistych powodów Michael nie chciał aby dyskutować na ten temat a tu proszę.....no może ktoś ma jeszcze prześwietlenie płuc???albo zdjęcie Michaela w WC? trochę szacunku!!!
Różnica między brukowcem a tym co my piszemy jest taka, że brukowce piszą to z zawiści i krytykują kogoś za to. A my po prostu to zauważamy i akceptujemy, nie zamierzam udawać, że czegoś nie ma jeśli jest. Dla mnie to normalna sprawa, że ktoś ma bliznę. Czyni to go nawet bardziej interesującym. Michaelowi przeszkadzało to, że ktoś go krytykuje i jest dla niego podły, a nie to, że ma bliznę, czy że przeszedł operację nosa. Media zmieniają każdą bzdurę w wielką sensację. Różnica jest w tym, że my tutaj w większości uwielbiamy Michaela.
Wracam do zdjęcia z blizną... Te blizny są po ospie.. Sama mam takie ;)
Teraz prośba... Moglibyście wrzucić mi jakieś słodkie foteczki z ery Thriller.. Np z teledysku do Thrillera? ALe jak Mike jest sam ...
Z góry DZIĘKUJĘ<3