KOCHANA JESTES !!!!!!!! WIELKIE DZIEKI !!!!!!!
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Stacja radiowa
Witam. Mam mały problem. Czy zna ktoś może częstotliwość jakiejś stacji radiowej z Michaelem? Nie chodzi mi o radio w najnowszym GG, czy MJ Tunes. Interesuje mnie stacja w normalnym radiu. Wiem, że jest RMF MJ, ale ono jest tylko na www.miastomuzyki.pl. :( Czy ktoś mógłby mi pomóc?
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
- M.J | Kubaa
MEMORIAL MICHAEL JACKSON DVD Nagranie z LA pożegnianie MJ. To co było w tv.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Amnezjanin12
"Michael Jackson The Inside Story" i "Michael Jackson The Ultimate Review" są to filmy dokumentalne o Michaelu, zawierające z nim wywiad, i o ile mi wiadomo zostały wydane tylko w Anglii. "Michael Jackson The Inside Story" zawiera jeszcze materiały wideo z jego działalności charytatywnej.
Co do "The True Story Of Michael Jackson" to nie wiem, ale pewnie też coś w rodzaju tych wyżej....
Co do "The True Story Of Michael Jackson" to nie wiem, ale pewnie też coś w rodzaju tych wyżej....
Czy są warte zakupu? Czy te filmy wyszły po śmierci Michaela?Amnezjanin12 pisze:"Michael Jackson The Inside Story" i "Michael Jackson The Ultimate Review" są to filmy dokumentalne o Michaelu, zawierające z nim wywiad, i o ile mi wiadomo zostały wydane tylko w Anglii. "Michael Jackson The Inside Story" zawiera jeszcze materiały wideo z jego działalności charytatywnej.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
- Amnezjanin12
Oba te Filmy były wydane po śmierci Michaela... a czy warto kupić?? No cóż to zależy... Między innymi od tego jak dobrze znasz język angielski... Ja sam nie oglądałem tych filmów, więc nie wiem co w nich dokładnie jest... Chociaż uważam że jest sporo prawdy w tych filmach... no w końcu to są wywiady bezpośrednio z nim... Ale jaka prawda została ukazana tego nie wiem...
Ok, wielkie dzięki za pomoc. Mam jeszcze do was takie pytanie. Do piosenki They don't care about us zostały nagrane dwie wersje teledysków. Czy oby dwie zostały umieszczone na singlu? Ile łącznie jest singli Michaela wydanych na płytach?
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
- polishblacksoul
Masz na mysli dual-disc, singiel z "visionary"?fanka_14 pisze:Czy oby dwie zostały umieszczone na singlu?
> > > Po prostu dobra muzyka
-
na singlu wydano jedna wersję teledysku - tą znaną z tvfanka_14 pisze:Ok, wielkie dzięki za pomoc. Mam jeszcze do was takie pytanie. Do piosenki They don't care about us zostały nagrane dwie wersje teledysków. Czy oby dwie zostały umieszczone na singlu? Ile łącznie jest singli Michaela wydanych na płytach?
wydano w ramach visionary 20 singli (wystarczy wpisac w google)