Spotkania fanów w Łodzi
Dobra, ja właśnie rozmawiałam z koleżanką podobno pojawiły się w Bałtyku plakaty "do tego Twojego Michaela" - jak to określiła:P
Powiedziała mi, że mimo, że sprzedaż jest od niedzieli, to w niedzielę może okazać się, że figa z makiem (powiedzmy, że wierzę...). No w każdym razie na razie wiadomo tylko tyle, że zaklepała mi 15 biletów na balkon. Musimy się podliczyć, żeby wiedzieć ile dokładnie nam tych biletów potrzeba, żeby móc w niedzielę na spokoju odebrać. Jeszcze jutro będę się z nią widziała, więc może mamy jakieś konkretne pytania, żeby biednym telefonistom głowy już nie zawracać?;) Mogę jutro zrobić szczegółowy wywiad, ale obawiam się, że Karolina bardzo konkretnych informacji mieć nie będzie.
A tak btw... Może ktoś nie ma jeszcze planów na jutrzejszy wieczór/noc, a bardzo ich szuka?:) Trochę trzeba się pogibać po pracującym tygodniu;) No i byście pomogły mi pomęczyć Karolinę:D
Powiedziała mi, że mimo, że sprzedaż jest od niedzieli, to w niedzielę może okazać się, że figa z makiem (powiedzmy, że wierzę...). No w każdym razie na razie wiadomo tylko tyle, że zaklepała mi 15 biletów na balkon. Musimy się podliczyć, żeby wiedzieć ile dokładnie nam tych biletów potrzeba, żeby móc w niedzielę na spokoju odebrać. Jeszcze jutro będę się z nią widziała, więc może mamy jakieś konkretne pytania, żeby biednym telefonistom głowy już nie zawracać?;) Mogę jutro zrobić szczegółowy wywiad, ale obawiam się, że Karolina bardzo konkretnych informacji mieć nie będzie.
A tak btw... Może ktoś nie ma jeszcze planów na jutrzejszy wieczór/noc, a bardzo ich szuka?:) Trochę trzeba się pogibać po pracującym tygodniu;) No i byście pomogły mi pomęczyć Karolinę:D
- niespodzianka
A czemu może być figa z makiem? http://www.multikino.pl/lodz/aktualnosc ... ,2540.html - w Silverze niby będą sprzedawać, więc Bałtyk - mam nadzieję - nie będzie gorszy.
Ja kupiłabym dwa bilety - dla siebie i dla Justyny, jeśli mogę.
Co do jutrzejszego wieczoru, to ja mam plany... Będę wysyłać pakiety dzienników prenumeratorom. Od 22 caaałą noc, aż do 6 rano. Impreza nie z tej ziemi ;)
Ja kupiłabym dwa bilety - dla siebie i dla Justyny, jeśli mogę.
Co do jutrzejszego wieczoru, to ja mam plany... Będę wysyłać pakiety dzienników prenumeratorom. Od 22 caaałą noc, aż do 6 rano. Impreza nie z tej ziemi ;)

- Dangerous_Dominika
to ja 1bilet.. a na balkonach jest fajnie..czy nie bedzie za daleko ekranu?? czy dzwiek jest na balkonie tak samo dobry..bo juz nie raz spotkało mnie rozczarowanie..
co do jutra to ja mam bardzo ciekawe plany...+ lekcje ;D
tak wogole to musze sie wkoncu wyspac bo spanie na lekcjach jest nieprzyjemne w skutkach ;/
-----
edit.
nie moge sie odczekac a teraz na anglika...
co do jutra to ja mam bardzo ciekawe plany...+ lekcje ;D
tak wogole to musze sie wkoncu wyspac bo spanie na lekcjach jest nieprzyjemne w skutkach ;/
-----
edit.
wydaje mi sie ze ogolnie tak wielu chetnych nei bedzie, lecz na premiere to i owszem bo to wkoncu premiera ;DFiga z makiem, w sensie, że więcej ludzi może mieć "wtyki" i rezerwację (której podobno oficjalnie nie ma) sobie zrobić;)
nie moge sie odczekac a teraz na anglika...
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- niespodzianka
Słuchajcie Dominika ma racje- jak to będzie z dźwiękiem. osobiście nigdy nie oglądałam żadnego filmu z balkonu ale mam wrażenie, że tam raczej dźwięk kiepski będzie...
niespodzianka
Z tymi fanami, to nigdy nic nie wiadomo :)
po-cichu
Ja rezerwuję bilet sztuk 1 :)
Pamiętaj o Izie, ona też chciała bilet :)
niespodzianka
Z tymi fanami, to nigdy nic nie wiadomo :)
po-cichu
Ja rezerwuję bilet sztuk 1 :)
Pamiętaj o Izie, ona też chciała bilet :)
- Maharet
Bardzo bym również chciała jeden bilet.
27.09 nie wiem czy będę
03.10. - nie jadę.
Ogółem to wszystko się wali, a Michael i ten bilet jest jedynym światełkiem w tunelu.
Dziękuje.
Jutro schowam się pod kołdrę i nie wyjdę spod niej cały dzień. I niech się dzieje co chce.
Piątkowy wieczór mam wolny, ale spędzę go sama w domu.
miłej zabawy.

27.09 nie wiem czy będę
03.10. - nie jadę.
Ogółem to wszystko się wali, a Michael i ten bilet jest jedynym światełkiem w tunelu.
Dziękuje.
Jutro schowam się pod kołdrę i nie wyjdę spod niej cały dzień. I niech się dzieje co chce.
Piątkowy wieczór mam wolny, ale spędzę go sama w domu.
miłej zabawy.
- Dangerous_Dominika
Elen pisze:A co z tym balkonem, chcemy na balkonie oglądać Michaela???
mi sie zdarzylo ogladac filmy na balkonie ale niestey nie pamietam czy to na 100% był Bałtyk ( bo to był błąd ktory tlyko raz popelniłam w zyciu) i wyszlo na to ze film jakos do mnie nie docierał i o cos nie tak było z dialogami) ale nie wiem jak chcecie.. i jeszcze obaz widziany z gory hmm..
no nie wiem naprawde... jak myslicie??
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- niespodzianka