Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Ja jestem jak najbardziej za miejscami przy końcu sali :) Każdy inny film mogę na próbę obejrzeć z balkonu, byle nie TII bo tutaj nie chcę uronić ani sekundy wizji czy fonii :)
Jutro rano zadzwonię do Bałtyku, może coś już będą widzieć :)
A bilet grupowy to już się nam na pewno należy :D:D
Obrazek
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

Ja 1 bilecik:)

Też jestem za miejscami na końcu sali.

bilety dla grup powyżej 10 osób
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

hejka więc ja napewno nie dam rady w niedziele... :surrender:
Tak więc pokładam w Was nadzieje...
1 bilecik dla Izy nr 2.... błagam nie zapomnijcie o małej biednej Izie... nr 2 japrosic Z góry dziękuję
Obrazek
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

uwaga, wyskakuje filip z konopii. powiedzcie mi kiedy jest This is it? bo miało byc 30, a jest którego, bo nie wiem..? nie mam na nic czasu kurczę, ciągle tylko szkoła. i muszę wgle się zorientować, czy bedę mogła isc na premierę.... to o połnocy tak? dnia...? :surrender:
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

ostatni rzad to dobra opcja... mam nadzieje ze nie bedzie za duzo osob z afro :smiech:

a ciekawi mnie czy w Bałtyku jest tak ze kest kilka rzedow i przerwa tak jak w Silverze?? bo takie miejsca tez by byly spoko ale ostatni jak najbardziej..tw. to dla mnie najwazniejsze jest to zeby to zobaczyc na premierze bo potem jeszcze bym poszla ale jakso tak pod koniec wyswietlania ;D

to kto moze sie spotkac w niedziele ??xD :knuje:
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

justBeatIt pisze:uwaga, wyskakuje filip z konopii. powiedzcie mi kiedy jest This is it? bo miało byc 30, a jest którego, bo nie wiem..? nie mam na nic czasu kurczę, ciągle tylko szkoła. i muszę wgle się zorientować, czy bedę mogła isc na premierę.... to o połnocy tak? dnia...? :surrender:
właśnie podobno rano, ale jeszcze nic nie wiadomo.
28 października. Jutro obowiązkowe telefony do Bałtyku!!!
Awatar użytkownika
justBeatIt

o jejkuuu. środa, no genialnie. to ja odpadam. a potem grają dwa tygodnie tak? i któraś będzie się wybierać drugi raz? to ja się piszę na ten durgi raz, jeśli będzie on w weekend. :surrender:
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

ioreta pisze:właśnie podobno rano, ale jeszcze nic nie wiadomo.
28 października. Jutro obowiązkowe telefony do Bałtyku!!!

rano? to nic szkoła moze poczekac..
najwyzej na karcie w ubryce "Przyczyna nieobecnosci" napisze Michael Jackson This Is It ;D

ja myslalam ze to o polnocy bedzie.. chociaz z drugiej strony jak to ma byc premiera na caly swiat to wedlug ktorego czasu.. bo jak tego USA to zobaczymy to dopiero o jakies 6-8 rano ;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
justBeatIt

kurczę, gdyby to było gdzieś tak koło 4. to o 6 bym poszła na autobus i zdążyłabym wrócić i iść do szkoły ;D

tylko musialabym przyjechac do lodzi wieczorem . i chyba spałabym na dworcu;d

wiec tak siak owak nie zobaczę premiery.

huraa jakie piękne zycie . :surrender: :surrender: :surrender:
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Ja również 1 bilet.
Dominiko ja pojawiam się na spotkaniu niedzielnym na 100%:)
Izo będziemy pamiętać :mj:
Ostatnio zmieniony czw, 24 wrz 2009, 22:17 przez Agnes:*, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

justBeatIt pisze:kurczę, gdyby to było gdzieś tak koło 4. to o 6 bym poszła na autobus i zdążyłabym wrócić i iść do szkoły ;D

nie mogłabys ominac jednego dnia??
wszystko da sie nadrobic.. a przezycia z czegos takiego na całe zycie ;D

---------------
edut. spanie by sie dało zalatwic.. i jak nie wiadomo jeszcze nic o szczegolach to nie warto sie zamartwiac ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
justBeatIt

Dominiko, matko dobrej nadziei!

no może udałoby się nie iść do szkoły, nie wiem tylko co mama na to.
ale fakt, jak szczegóły poznamy to pomyslimy :))))))
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

ioreta pisze:Pamiętajcie też o anialim
bardzo Was proszę, jeśli możecie kupcie dla mnie 2 bilety. Poproszę też, niech któraś z Was wyśle mi na pw nr konta, żebym mogła od razu przelać pieniążki i nie robić Wam żadnych kosztów. Jestem Wam ogromnie wdzięczna :*
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Agnes dziękuję :)
Hmm też jestem ciekawa jak to będzie wygladać, to znaczy godziny...
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Wiecie co, a ja Wam coś opowiem z czasów "sprzed wojny". Tzn. z liceum :smiech:

Bo ja w liceum oprócz Władcą Pierścieni to się jeszcze fascynowałam Matrixem. No i chyba II czy III część była jakoś tak, że premiera też na całym świecie była w jeden dzień o tej samej porze. Nawet o dziwo! w Polsce!

No i ja wtedy... to był chyba czwartek, pojechałam sobie do Gdańska (zaledwie 505 km ode mnie, przejeżdżałam wtedy przez Łódź i nie podejrzewałam, że tu zamieszkam). Bo tam był mój brat, też lubił Matrixa no i sobie poszliśmy na pokaz premierowy. I to było jedno wielkie WOW. W czwartek w nocy już wracałam do domu, ale w piątek nie poszłam do szkoły, bo przyjechałam nad ranem.

Najciekawsze było to, że właśnie akurat w premierę Matrixa była klasówka z matmy :smiech: No i babka (nie lubiliśmy jej strasznie) oddaje klasówki i mówi "Iza, nie było cię na klasówce, muszę ci wstawić jedynkę" i chyba pytała o powody nieobecności. A koleżanka śmiała się ze mną po cichu, że powodem była premiera. No i już prawie mi tę jedyne wpisała, bo mówi, że to była jednodniowa nieobecność, ale zobaczyła, że w piątek jednak też mnie nie było :smiech:

Ech... to były czasy. Jak wręczali Oskary i Władca Pierścieni był nominowany to też się do szkoły nie szło.
ODPOWIEDZ