[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
Witam znowu....film zgrałam, mam na płycie i w kompie, w całości i we fragmentach ( piosenki po kolei i to przed i po występie przy stole i na warsztatach) ale jak nagrywalam cały film to dodalam logo w narożniku (zdjęcie MJ) i u mnie na płycie jest ono malutkie i kompletnie nie przeszkadza, ale nie wiem jak bedzie u Was widac, wiec moge sprobowac jeszcze raz nagrac bez tego loga, na razie dodaje to na MEGAUPLOAD,
- wilchelm111
To ja wrzucam linka na YT:
zapomniałam dodać xD:
(na razie tylko to, bo to najmniej zajmuje)
Thriller - http://www.youtube.com/watch?v=GojMwT2zmgQ
Jeśli ktoś ma coś przeciwko to mogę usunąć z YT
Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobał ten dzień, mimo późniejszej ulewy, będę długo wspominać wszystkie miłe chwile ;]
zapomniałam dodać xD:
(na razie tylko to, bo to najmniej zajmuje)
Thriller - http://www.youtube.com/watch?v=GojMwT2zmgQ
Jeśli ktoś ma coś przeciwko to mogę usunąć z YT

Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobał ten dzień, mimo późniejszej ulewy, będę długo wspominać wszystkie miłe chwile ;]
- give_in_to_me
Hej Poznań!!!
Tu mama wrocławskiego dance teamu :)
Tak patrzę na Wasz występ, do którego Trinity wrzucła linka i muszę Wam powiedzięc, że jesteście świetni! Myślałam o Was w dzień Waszego występu! Fajnie wam wyszedł ten Thriller :)
Nasz dance team będzie mieć swój premierowy występ 25 czerwca podczas wrocławskiej imprezy Michael jackson Memory Night. Mam nadzieję, że będziecie wtedy trzymać za nas kciuki.
I do zobaczenia na zlocie w sierpniu, gdzie nie wyobrażam sobie, że nie będzie tanecznej bitwy miast :)
Keep dancing!
Tu mama wrocławskiego dance teamu :)
Tak patrzę na Wasz występ, do którego Trinity wrzucła linka i muszę Wam powiedzięc, że jesteście świetni! Myślałam o Was w dzień Waszego występu! Fajnie wam wyszedł ten Thriller :)
Nasz dance team będzie mieć swój premierowy występ 25 czerwca podczas wrocławskiej imprezy Michael jackson Memory Night. Mam nadzieję, że będziecie wtedy trzymać za nas kciuki.
I do zobaczenia na zlocie w sierpniu, gdzie nie wyobrażam sobie, że nie będzie tanecznej bitwy miast :)
Keep dancing!

-
filmik super! kochani super! cały Dzień Dziecka! Dziękuję, że tłumnie przybyliście i pracowaliście dla dzieci! Dzięki tez Wrocławiowi za gorący doping!!! Uściski dla wszystkich, którzy ciężko harowali, dzwonili, jeździli na spotkania, tracili nerwy, wstawali rano, przychodzili na próby, wyciskali poty. Trinity - sory za szczerość, pierwsze miejsce na scenie jest jak nagroda. Problem w tym, że nikt nie chciał go zająć. Wiem, że świetnie tańczysz, ale ten film ukazuje jak różne wersje thrillera ćwiczyliśmy. Proszę - przychodź na próby bo umiesz trenować jak mało kto!
Wilhelm! MEGA SZACUN za opanowanie godne mistrza! Poważnie, bardzo mi zaimponowałeś! A akcja dymy - pierwsza klasa!
chciałam spytać o listę na następną sobotę. ja nie wiem czy przyjdę, mam kilka spraw.
1.
2.
3.
.....
15.
i proszę o odpowiedzialność we frekwencji bo JEDYNĄ osobą, której NIE WOLNO olać jest Krystyna!
Wilhelm! MEGA SZACUN za opanowanie godne mistrza! Poważnie, bardzo mi zaimponowałeś! A akcja dymy - pierwsza klasa!
chciałam spytać o listę na następną sobotę. ja nie wiem czy przyjdę, mam kilka spraw.
1.
2.
3.
.....
15.
i proszę o odpowiedzialność we frekwencji bo JEDYNĄ osobą, której NIE WOLNO olać jest Krystyna!
Ostatnio zmieniony czw, 03 cze 2010, 21:19 przez weronika_poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
Primum non nocere.
- MichaelsAngel
Jak to nikt nie chciał zając pierwszego miejsca na scenie?Stefa...?Nie pamiętasz jak zgłaszałam się na ochotnika?
Obejrzałam filmik z youtuba i zadałam sobie pytanie:co ja tam wyprawiam?Patrząc na siebie mam wrażenie jak bym puszczała filmik w zwolnionym tempie.Ale dość o mojej skromnej osobie...
WERONIKA wielkię dzięki za możliwość zaprezentowania naszego zespołu w tym dniu,za wypruwanie flaków od godzin wczesno-rannych do późno-wieczornych....często nocnych....Ogromny SZACUN za to że zajęłaś się całym projektem począwszy od pomarańczowej opaski na naszych drillujących ręcach do niestety rezygnacji z tańca na rzecz tego by muza była tam gdzie być powinna w odpowiednim momencie....
Chyba nie ma słów które mogłyby wyrażic to ile czasu,serca,stresu i nerwów włożyłaś w to by projekt wypalił.JESTEŚ WIELKA-i love you
Możesz wybrać sobie nagrodę za wkład:
1.puszka zielonego groszku
2.słoik czarnych oliwek
3.smycz z logiem denstimu
Sorry że tylko trzy opcje.
Dziękuje również wszystkim pozostałym osobom za zaangażowanie i udział w tym dniu.JESTEŚĆIE KOFFANI/chyba/
A teraz powrót do szarej rzeczywistośći.Co z denstimem?Dlaczego nikogo nie ma na liście?Dzisiaj czwartek,większość opisała achy i ochy po imprezie a nikt nie ma zamiaru dalej dylać?Ja w sobotę idę do pracy ale mogę wpaść na półtorej godzinki.Ale w obliczu tego że nikogo nie ma na liśćie odczytuję ten sygnał jako znak że zajęcia się nie odbędą.Czy dobrze rozumiem?Czy jedynym motorem napędowym denstimu jest Weronika?Chyba wszyscy się deklarowaliśmy na te tańce?
Przemyślcie jak widzicie dalsze zajęcia,umawialiśmy się na listę.
P.S.Ja nadal chcę dylać,mimo tego co osiągnęliśmy nadal jest wiele niespójności w naszych dylach ale dla mnie jest to motywacja numer jeden żyby wszystko grało i zgrzytało jak trzeba.
Czekam na listę,tudzież wasze reflekcje.
dżozefa100
I żeby nie było zaczynam listę:
1.Dżozefa100
-do jutra chcę tu widzieć minimum 8 osób

WERONIKA wielkię dzięki za możliwość zaprezentowania naszego zespołu w tym dniu,za wypruwanie flaków od godzin wczesno-rannych do późno-wieczornych....często nocnych....Ogromny SZACUN za to że zajęłaś się całym projektem począwszy od pomarańczowej opaski na naszych drillujących ręcach do niestety rezygnacji z tańca na rzecz tego by muza była tam gdzie być powinna w odpowiednim momencie....
Chyba nie ma słów które mogłyby wyrażic to ile czasu,serca,stresu i nerwów włożyłaś w to by projekt wypalił.JESTEŚ WIELKA-i love you

Możesz wybrać sobie nagrodę za wkład:
1.puszka zielonego groszku
2.słoik czarnych oliwek
3.smycz z logiem denstimu
Sorry że tylko trzy opcje.
Dziękuje również wszystkim pozostałym osobom za zaangażowanie i udział w tym dniu.JESTEŚĆIE KOFFANI/chyba/

A teraz powrót do szarej rzeczywistośći.Co z denstimem?Dlaczego nikogo nie ma na liście?Dzisiaj czwartek,większość opisała achy i ochy po imprezie a nikt nie ma zamiaru dalej dylać?Ja w sobotę idę do pracy ale mogę wpaść na półtorej godzinki.Ale w obliczu tego że nikogo nie ma na liśćie odczytuję ten sygnał jako znak że zajęcia się nie odbędą.Czy dobrze rozumiem?Czy jedynym motorem napędowym denstimu jest Weronika?Chyba wszyscy się deklarowaliśmy na te tańce?
Przemyślcie jak widzicie dalsze zajęcia,umawialiśmy się na listę.

P.S.Ja nadal chcę dylać,mimo tego co osiągnęliśmy nadal jest wiele niespójności w naszych dylach ale dla mnie jest to motywacja numer jeden żyby wszystko grało i zgrzytało jak trzeba.

Czekam na listę,tudzież wasze reflekcje.
dżozefa100
I żeby nie było zaczynam listę:
1.Dżozefa100
-do jutra chcę tu widzieć minimum 8 osób

-