Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Human Nature
Chciałam na Stranger In Moscow, a dopiero potem na Naturę ale nie!!!!! Za to, że wyrzuciliście moją ukochaną Earth Song zagłosuję taktycznie.
Głosy na Billy Jean? Mam stan przedzawałowo-przedrzucawkowy...
Ja wciąz obstaję przy Beat It.
Wywalać Give in to me, Billie Jean czy Human Nature? Nie macie serca :(
Beat it jakoś mi sie osłuchało, poza tym jest dość cięzka.. Baaam Baaam... I średnio lubię refren :P
Strategicznie Give in to me w obronie Human Nature.
Litości..
Też uwielbiam GINM ale Human Nature to jest poezja. Myślałam że do pierwszej trójki zajdzie...Wokal przejmujący, lekko pikantny bym rzekła nawet
kaem pisze:Zawsze byłem wrogiem wszelkich balladowych Metallic i pościelowych Gunsów
Ja tam właśnie doceniłam Metallicę dopiero po Nothing else matters a Gunsów po November rain
polishblacksoul pisze:wzbudzaniu podniecenia u nastolatek takimi prostymi sposobami jak gola klata
Zważywszy, że na tym forum kwestia Michaelowych majtek wraca jak bumerang, to epatowanie nagim torsem i ekscytowanie się skromnym tym, przyznajmy, widokiem, jest chyba najmniejszym problemem. NAJBARDZIEJ WYOBRAZNIA PRACUJE PATRZĄC NA ZARYSOWANE KSZTAŁTY POD DELIKATNIE NAPIĘTĄ WARSTWĄ MATERIAŁU.
Earth song powiedziano już arivederci, to teraz czas na A dieu dla Will you be there. Uzasadnienie już było.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl
U mnie dziś będzie krwawo - Blood On The Dance Floor yhy
i cały czas przypominam sobie, że to tylko zabawa, ale zmuszająca do pewnych przemyśleń. BOTDF dziś nie podchodzi pod moje nastroje, bye
There's a place in your heart
And I know that it is love
luka pisze: Billie Jean jest chyba najbardziej znaną piosenką Michaela, ale to nie znaczy, że musi wygrać
Pewnie, że nie znaczy, ale - mówiąc szczerze - wygrana BJ od początku wydawała mi się przesądzona. Teraz, widząc Wasze głosy, nabieram nadziei na to, że może jednak się zdziwię. Może jednak nie będzie tak samo, jak zawsze i wszędzie.
Póki co, głos na Give in to me. Mam nadzieję, że po raz ostatni.