Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Damianos60
Kiedyś wydawano wpierw singla, gdzie była w sumie tylko wersja radiowa, czyli skrócona wersja piosenki, z płyty. Dla tych, którzy chcieli tylko to nagranie. Po kilku dniach wydawano singiel z dodatkowymi nagraniami czy remixami, i to jest właśnie maxi singiel.
Można zapytać, po co wydawać tylko 1 piosenkę na osobnej płycie. Kiedyś nie było w zwyczaju wydawać aż tylu piosenek z 1 albumu na singlach. Michael to zmienił. Jak ktoś nie mógł się doczekać całej płyty, to właśnie kupował singiel. Albo jak po prostu podobała mu się piosenka, a nie chciał całej płyty.
Maxi single były skierowane bardziej dla fanów i DJ-ów.
Można zapytać, po co wydawać tylko 1 piosenkę na osobnej płycie. Kiedyś nie było w zwyczaju wydawać aż tylu piosenek z 1 albumu na singlach. Michael to zmienił. Jak ktoś nie mógł się doczekać całej płyty, to właśnie kupował singiel. Albo jak po prostu podobała mu się piosenka, a nie chciał całej płyty.
Maxi single były skierowane bardziej dla fanów i DJ-ów.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Do jakich jeszcze zmian Michael się przyczynił? Chodzi mi o takie, o których tak głośno się nie mówi jak teledyski, o tym to każdy wie. Chciałbym się jeszcze czegoś więcej dowiedzieć o jego wpływie. Wątpię bym o wszystkim wiedział, jak na przykład single, o których napisał dwa posty wyżej kaem. Nie wiedział, że MJ to zmienił. Jeśli to dla kogoś nie kłopot zrobić jakąś listę. Tym bardziej, że nie tylko ja na tym skorzystam
MJJ PRODUCTIONS
Czy ktoś wie gdzie zostały zrobione te zdjęcia z filmu moonwalker
Czy istnieje naprawdę takie studio
Czy może jest to studio Warner Bros w LA ?
albo Universal Studios ?
http://www.youtube.com/watch?v=U7JDARnx ... re=related
Czy istnieje naprawdę takie studio
Czy może jest to studio Warner Bros w LA ?
albo Universal Studios ?
http://www.youtube.com/watch?v=U7JDARnx ... re=related
- polishblacksoul
- insomniaof
-
wie ktoś może czemu są dwie tak różne okładki singla ALIEN ANT FARM - Smooth Criminal
&
Tracklist
1 Smooth Criminal
2 Orange Appeal
3 Denigrate (Non-LP Version)
Video Smooth Criminal
zawartość jak i rok wydania(2001) jest identyczny a więc ? Niebawem będę w posiadaniu jednej z nich i pytam zupełnie z ciekawości. Przed zakupem nie wiedziałam czym się kierować, ale mam nadzieję że nie będe rozczarowana
&
Tracklist
1 Smooth Criminal
2 Orange Appeal
3 Denigrate (Non-LP Version)
Video Smooth Criminal
zawartość jak i rok wydania(2001) jest identyczny a więc ? Niebawem będę w posiadaniu jednej z nich i pytam zupełnie z ciekawości. Przed zakupem nie wiedziałam czym się kierować, ale mam nadzieję że nie będe rozczarowana