Spotkania fanów w Łodzi
- speechless26
czesc kochane, daloby sie u was wyblagac, byscie kupily kilku osobom z bstoku? jutro wieczorem dokladnie dalabym znac, ile... nie bedzie nas wielu - moze z 5-6 przeslalbysmy pieniazki na konto... pzdr i czekam na odp.
Paulina
Paulina
Ostatnio zmieniony czw, 24 wrz 2009, 22:34 przez speechless26, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm so proud to say- I love You.
- Moonwalker24
Yh.
Na balkonie w Bałtyku, w pierwszym rzędzie było idealnie, bo akurat pośrodku ekranu, no ale. Przejścia między rzędami, takiego jak w Silverze nie ma.
Ja w niedzielę będę na pewno, anialim, ludzik, kupię Ci bilety, rozliczymy się na miejscu:) Po co tracić pieniądze na przelew? Speechless26, da się zrobić. Co prawda nie mam tyle gotówki, żeby kupić tyle biletów, ale spokojna głowa, dogadamy się jakoś:)
PS: A tak w ogóle, to naprawdę uwielbiam nic nie wiedzieć. Ciągle nie rozumiem dlaczego ta premiera ma być rano? No i co z tym, co pisała Kinga? Ech, energia zaczyna ze mnie uchodzić, skrzydła zaczynają opadać. Potrzebuję muzyki!
Dziękuję za uwagę.
Na balkonie w Bałtyku, w pierwszym rzędzie było idealnie, bo akurat pośrodku ekranu, no ale. Przejścia między rzędami, takiego jak w Silverze nie ma.
Ja w niedzielę będę na pewno, anialim, ludzik, kupię Ci bilety, rozliczymy się na miejscu:) Po co tracić pieniądze na przelew? Speechless26, da się zrobić. Co prawda nie mam tyle gotówki, żeby kupić tyle biletów, ale spokojna głowa, dogadamy się jakoś:)
PS: A tak w ogóle, to naprawdę uwielbiam nic nie wiedzieć. Ciągle nie rozumiem dlaczego ta premiera ma być rano? No i co z tym, co pisała Kinga? Ech, energia zaczyna ze mnie uchodzić, skrzydła zaczynają opadać. Potrzebuję muzyki!
Dziękuję za uwagę.
Ostatnio zmieniony czw, 24 wrz 2009, 22:36 przez po-cichu, łącznie zmieniany 1 raz.
Robi nam się międzymiastowo już
Dobra lista:
Komu kupić bilet i kto sobie sam kupi
MICHAEL JACKSON THIS IS IT 28 października, kino Bałtyk, Łódź
1. niespodzianka - 2 bilety
2. Dominika - 1 bilet
3. Elen - 1 bilet
4. bettima - 1 bilet
5. ioreta - 1 bilet
6. Maharet - 1 bilet
7. Dunk - 1 bilet
8. anialim - 2 bilety
9. Madziula9 - 1 bilet
10. Moonwalker24 - 1 bilet
11. Agnes:* - 1 bilet

Dobra lista:
Komu kupić bilet i kto sobie sam kupi
2. Dominika - 1 bilet
3. Elen - 1 bilet
4. bettima - 1 bilet
5. ioreta - 1 bilet
6. Maharet - 1 bilet
7. Dunk - 1 bilet
8. anialim - 2 bilety
9. Madziula9 - 1 bilet
Dobra, mam wyczucie czasu z pisaniem postów, no trudno:P
2. Dominika - 1 bilet
3. Elen - 1 bilet
4. bettima - 1 bilet
5. ioreta - 1 bilet
6. Maharet - 1 bilet
7. Dunk - 1 bilet
8. anialim - 2 bilety
9. Madziula9 - 1 bilet
12. po-cichu - 1 bilet
2. Dominika - 1 bilet
3. Elen - 1 bilet
4. bettima - 1 bilet
5. ioreta - 1 bilet
6. Maharet - 1 bilet
7. Dunk - 1 bilet
8. anialim - 2 bilety
9. Madziula9 - 1 bilet
12. po-cichu - 1 bilet
Ostatnio zmieniony czw, 24 wrz 2009, 22:39 przez po-cichu, łącznie zmieniany 1 raz.
- justBeatIt
- Dangerous_Dominika
- speechless26
ioreta pisze:Kurde, mina pracownik kina, gdy wejdziecie i poprosicie o 20 biletów - bezcenne!!!
mysle, ze bedzie wiecej:P
ps: nie wiem, czy zdajecie saobie z tego sprawę, ale wasz wątek stał sie popularny i jestescie na oku calej polski :P Podlasie was podgląda, małopolska was podgląda...oj :)
I'm so proud to say- I love You.
speechless26 pisze:
ps: nie wiem, czy zdajecie saobie z tego sprawę, ale wasz wątek stał sie popularny i jestescie na oku calej polski :P Podlasie was podgląda, małopolska was podgląda...oj :)

No i Łódź to w ogóle jest centrum Polski i ja się bardzo cieszę, że tu zamieszkałam, bo tu się wszystko dzieje (co prawda, Michael tu nie koncertował, ale tu było np. MJowisko)

- speechless26
- Maharet
Tez ładnieLena, pamiętasz jak na MJowisku mówilam aviator?

kochane ja nie wiem czy będę na spotkaniu w niedzielę, napiszę Wam w sobotę wieczorem i jeszcze Basi i tak napiszę na tel. jak coś

Także nie wiem czy sama ten bilet kupuję czy będę musiała na kogoś liczyć, no ale ... się okaże
Kurczę ... jesteśmy śledzone przez pół Polski nie no, czuję się spięta

To będzie piękne...- napad fanów MJa na Bałtyk i wypalenia ile chcemy biletów

No a ja mam prośbę niech ktoś wszyskto podsumuje bo już sie zagubilam w temacie .... Ostatnio tyle wrażeń ze człowiek się gubi to kiedy można kupować bilety ?? A i bardzo mnie interesuje czy to będzie w 3D jak większość rzeczy teraz czy normalnie a jeśli w 3D to czy okularoi będą dawać ale mega fajnie by było . Ja też na premierę idę na bank i może ze znajomymi fankami skoczyły to grupa rośnie w siłę !!! A i ciekawi mnie czy tylko Baltyk będzie to puszczał czy też Silver i Cinema city może ktoś coś wie blagm napiszcie coś w jedn poście bo już temat ma tyle stron ze szok hahhha . A q niedzielę to tradycyjnie pod Galeria się spotykacie ? Kurcze miałam być już kilka razy i zawsze coś wypada i iść nie mogę a tak bardzo bym się chciała spotkać z wami .
Ps właśnie Kinga napisz coś o tym co wspominalas wcześniej !! PLZ
Ps właśnie Kinga napisz coś o tym co wspominalas wcześniej !! PLZ

Twitter @Malwi27
No więc tak:
KINA-info
Na stronie http://www.mj-bilet.pl/ jest wykaz wszystkich kin, które będą wyświetlały TII, w Łodzi: Bałtyk, Cinema city, Silver.
3D
Nigdzie nic nie piszą czy będą jakieś sekwencje w 3D, podejrzewam że nie bedzie, a szkoda :(
BILETY
Przedsprzedaż zaczyna się w tą niedzielę czyli 27 września 2009.
POKAZY
Premiera jest oczywiście 30 października, ale pokaz przedpremieorwy odbędzie się (jak z paroma osobami podejrzewamy- o północy z 27 na 28 października :) ).
SPOTKANIE NA KUPOWANIE
W niedzielę spotykamy się (gdzie i o której to jest na razie nieznane) by okupować Bałtyk w celu nabycia biletów na przedpremierowy pokaz.
Ile wiedziałam tyle napisałam, jakby ktoś miał lepsze informacje niech da znać :)
KINA-info
Na stronie http://www.mj-bilet.pl/ jest wykaz wszystkich kin, które będą wyświetlały TII, w Łodzi: Bałtyk, Cinema city, Silver.
3D
Nigdzie nic nie piszą czy będą jakieś sekwencje w 3D, podejrzewam że nie bedzie, a szkoda :(
BILETY
Przedsprzedaż zaczyna się w tą niedzielę czyli 27 września 2009.
POKAZY
Premiera jest oczywiście 30 października, ale pokaz przedpremieorwy odbędzie się (jak z paroma osobami podejrzewamy- o północy z 27 na 28 października :) ).
SPOTKANIE NA KUPOWANIE
W niedzielę spotykamy się (gdzie i o której to jest na razie nieznane) by okupować Bałtyk w celu nabycia biletów na przedpremierowy pokaz.
Ile wiedziałam tyle napisałam, jakby ktoś miał lepsze informacje niech da znać :)