Najsłabsze Ogniwo
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Erna Shorter
- Location: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
The Girl Is Mine
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
majkelzawszespoko wrote:jedynym utworem na który głosuję z tej płyty jest The Girl Is Mine.
reszte zabawy odpuszczam, bo nie zniósłbym tego psychicznie.
Ja mam tak samo.
Szczególnie jak widzę coś takiego:
Lub:Stanisław Leon Kazberuk wrote:Beat It.
Łzy mi lecą po policzkach...Agaa wrote:human nature

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- Speed Demon
- Stanisław Leon Kazberuk
Niekoniecznie się zgodzę co do takich przekonań. Bardzo mało na świecie jest dzieł [albumów] całkowicie idealnych. Nawet uniwersalność nie jest idealna, bo choć po kilkudziesięciu przesłuchaniach poziom dzieła, czy przesłanie będą takie same, to oddziaływanie już słabsze. Ja obiektywnie patrząc nie jestem w stanie powiedzieć, że Thriller jest płytą idealną i pozbawioną jakichkolwiek wad.Speed Demon wrote:Ha, zapłacę dowolną sumę temu, kto mnie przekona do w ogóle powiedzenia, że coś z Thrillera jest najsłabsze - tu wszystko jest doskonałe, począwszy od kodu kreskowego na okładce płyty po cyfrę 9, oznaczającą liczbę utworów. Tak więc nie głosuję na nic, dziękuję;)
Ta lawina głosów na The Lady In My Life mnie mocno zaskakuje. Zaryzykowałbym, że to najpiękniejsza ballada MJ w ogóle, a przy niej infantylny duecik z McCartneyem to pchełka. Widać jednak, ludzie potrafią zaskakiwać swoimi wyborami.
Thriller rzeczywiście jest mocną płytą i gdyby wspomniane The Girl Is Mine wywalić albo zamienić na Say Say Say, mielibyśmy popowy absolut.
Żartuję.
Płyty The Jacksons- od najsłabszej do najlepszej.
Thriller rzeczywiście jest mocną płytą i gdyby wspomniane The Girl Is Mine wywalić albo zamienić na Say Say Say, mielibyśmy popowy absolut.
Killer.Sugar wrote:kaem, co będzie po Thrillerze?

Płyty The Jacksons- od najsłabszej do najlepszej.
Last edited by kaem on Sun, 07 Oct 2007, 0:57, edited 1 time in total.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Demokracja ma swoje dobre i słabe strony. Czasem by się chciało anarchii
Ale tolerancja jest o tyle fajna, że jak toleruję czyjś gust, jest szansa, iż ktoś nie przeklnie mojego. Głosujcie więc, jak Wam się żywnie podoba.
Policzymy się później

Ale tolerancja jest o tyle fajna, że jak toleruję czyjś gust, jest szansa, iż ktoś nie przeklnie mojego. Głosujcie więc, jak Wam się żywnie podoba.
Policzymy się później

Bitter you'll be if you don't change your ways
- jonny bravo