Gry

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

Man in the mirror pisze:Grałem na Game Boyu, praktycznie we wszystkie serie... Dlatego pytam się na czym polega tam gra.. . Bo nie wiem czy ściągać.
Głównie to chodzi o to samo, cały schemat gry jest taki sam. Startujesz, jako nic nie znaczący trener w małym miasteczku, idziesz do laboratorium (ew. w teren), zdobywasz pierwszego stworka, pokonujesz liderów, zbierasz odznaki, po drodze likwidujesz jakaś grupę przestępczą, pokonujesz Elitarną Czwórkę, Mistrza Ligi, zostajesz mistrzem, łapiesz legendarne Pokemony, a potem to już wolna amerykanka - możesz brać udział w jakichś tam zawodach (ja grałem tylko w Battle Frontier w Emeraldzie). Jeśli chcesz zobaczyć te gry, wystarczy na YouTubie wpisać "Pokemon Heart Gold Gameplay".
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

Madzia pisze: "Tibja jest najleprza nigdy nie zdradze Tibji!!!" ~ Gracz dwa dni przed instalacją Metina

"Metin rzondzi!!! Tibia to guwno!!!" ~ Ten sam gracz dwa dni po instalacji Metina
Mógłbyś nie jechać na cytatach z innych stron? Ja na przykład mam swoje zdanie o tibi. Owszem są tam dzieci neo które nie zdobyły nic więcej jak 30 poziom, jak zawzięte to 50 może, ale są też gracze dorośli którzy potrafią docenić klimat który posiada ta gra. Mnie wciągała (w wieku 19 lat) i nadal bym grał tylko nie mam tam znajomych, a samemu grać to nuda(lepiej z kimś chodzić na polowania) albo stałbym się jednym z niewielu polaków na servie więc brazole by na mnie polowali(a śmierć przyjemna nie jest:D). Można w niej się nawet nieźle poduczyć z anglika (nazwy drzew, zwierząt i baaardzo wielu innych). Wniosek? Ktoś kto ma "rozum" nie uzależni się od tej gry i pozostanie tym samym człowiekiem którym był przed "instalacją".
Nie ufaj stereotypom :]
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

firefenix18 Mimo, że to nonsensopedia, to całkiem sensowny ten cytat ;] Zależy od gustu. Jeden się przy tibii nudzić nie będzie, inny pofrunie pod biurko.
Awatar użytkownika
kacperr95

Post autor: kacperr95 »

Ja gram aktualnie w :
- CS 1.6, steam. dosc zawodowo :D
- Tibia czasami
- PES, FIFA
- Test Drive Unlimited

pozdro . ;d
Awatar użytkownika
doman1

Post autor: doman1 »

Strategia jaką mogę Ci polecić to "Kozacy 2", na prawde ciekawa gra, nie każdemu może się spodobać, więc oblookaj YT ;]
Nie gram za dużo w strategie dlatego nie polecę Ci zbyt dużo. Ale na pewno nie dotykaj się "Europa Universalis", totalna ahistoria, mapa wygląda jakby w paincie została zrobiona - porażka.
Dzięki, ale zdążyłem znaleźć już grę dla siebie, jest nią Mount&Blade Warband
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Już któryś tydzień tkwię w GTA. xD Skrupulatnie przechodzę misje i nabijam się z ludzi wpadających pod koła. nenene

Podobno istnieją jakieś kody do tej gry... Na fajne samochody, broń etc.

Prawda to? ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
7cialko7

Dzwoneczek MJJ Które GTA? 4, San Andreas...?
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

7cialko7 pisze:Dzwoneczek MJJ Które GTA? 4, San Andreas...?
Vice City. nenene
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Dzwoneczek MJJ pisze:Podobno istnieją jakieś kody do tej gry... Na fajne samochody, broń etc.
A i owszem i to całkiem sporo ;) Tutaj strona do Vice City http://www.gtaworld.pl/index.php?d=vc_kody
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Wielkie dzięki! ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Ja też grałam w Vice City nenene Tam dwie piosenki Michaela lecą jak się autem jedzie . I są kody do tej gry tak jak koleżanka invincible_MJ podała do góry ;-)
Awatar użytkownika
7cialko7

Zosia-MJ jak byłem mały grałem ostro w Vice City. Ciągle słuchałem tej stacji gdzie leciał Billie Jean, była to moja ulubiona piosenka w grze (byłem mały i nie wiedziałem jeszcze nawet kto to śpiewa xD). Pamiętam Billy Jean, ale drugej nie jestem sobie w stanie przypomnieć, która to ta druga?
Ostatnio zmieniony ndz, 09 sty 2011, 12:39 przez 7cialko7, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Jeszcze Wanna Be Startin' Somethin' leciało , o ile pamiętam ;-) O ile wiem , zawsze mój brat w to grał i jak leciało Billie Jean ja ciągle " A kto to śpiewa? " a on " Nie wiem , spytaj się mamy " . Ja lecę i się pytam , a ona " No Michael Jackson oczywiście " , a ja nie wiedziałam o co jej chodzi :smiech:
Ogólnie bardzo fajna gierka , uwielbiałam pierwszą misję zawsze nenene
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Gierka ewidentnie wymiata! xD

Ja tylko BJ słyszałam, w ogólę ostatnio zakupiłam oryginalne CD za 20zl. :smiech:

Zawsze cierpię jak idzie BJ, a mi się pali samochód... glupija Żal wysiadać. :smiech:
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
7cialko7

Dzwoneczek MJJ to się wpisuje "aspirine" i jedziesz dalej ;P
ODPOWIEDZ