ja robię w photo Impact, fajny program, ale jeszcze do końca go nie rozgryzłam...a wydawało mi się że photoshop jest słaby a Ty lepsze "dzieła" robisz ode mnie...
Małgosia pisze:ja robię w photo Impact, fajny program, ale jeszcze do końca go nie rozgryzłam...a wydawało mi się że photoshop jest słaby
Photoshop nie jest słaby!!! moje prace to nic, w porównaniu z tymi co opanowali Photoshopa w 100% i interesują się grafiką w bardziej profesjonalnym stopniu... Photoshop jest jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym programem do grafiki rastrowej i na razie nie zanosi się, aby jakikolwiek program dorównywał możliwościami Photoshopowi.
Małgosia pisze:a Ty lepsze "dzieła" robisz ode mnie...
hehe, dzięki, ale interesuję się grafiką dopiero rok, a żeby poznać w pełni możliwości programu potrzeba 5 lat jak nie więcej :) ogólnie bardzo chciałbym być grafikiem komputerowym lub fotografem.
Sugar pisze:
Cocking pisze:dzięki, nie, nie mam ze Smooth Criminal, ale jak będzie mi się nudzić, to zrobię, specjalnie dla Ciebie :P
Naszym zdaniem tapeta vivy201 jest w porządku !
Tylko moze za jasna? Jakos lepiej patrzy sie na ekran jak jest ciemny ,nie razi po oczach :-)Ale i tak jest bardzo fajna!
To moja 2 tapeta ;) ale od czegos trzeba zacząć, dopiero opanowuję po prawdzie program i nie jestem grafikiem komputerowym ;) tylko fryzjerką więc i tak jest dobrze...
A mi się bardzo podoba! I właśnie, Cocking, to, że jesteś o rok starszy od Małgosi, to nie znaczy przecież, że możesz z niej szydzić (sory, jeśli za ostro). Zamiast słowa "cienizna" możesz użyć przecież tylu innych słów, które lepiej odzwierciedlałyby twój stosunek do wykonanej pracy (nie wiesz przecież, ile czasu i cierpliwości poświęciła Małgosia na tworzenie tej oto tapety), np. "tapeta nie bardzo mi się podoba, czy mogłabyś ją troszeczkę poprawić bo jest..." itd.
Tak na następny raz
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Małgosia pisze:Dobra, mi się podoba, nie wiem jak Wam:
Zapomniałam.... mogłam zrobić igentyczną tyle, że ze Smooth Criminal'a, ehh, mam skleroze...
cienizna :P
Czy mógł byś przestać tak wszystkich obcinać?że Ty przejrzałeś 1000 tutoriali i myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy?Cieszę się że Ci "wychodzą" tapety,sygnaturki ale większość z nich oparta jest na w/w tutorialach!Więc daj koleżance samej się wybić!i może byś też uzasadniał swoje Nie napisze zdanie ale słowo.Ok?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster