- do tej pory na zlot zapisały się 23 osób są to zgłoszenia potwierdzone formularzem;
- wpłaty dokonało 11 osob;
- do MJowiska pozostały 52 dni stan na 3.07.2007
..::MJOWISKO 2007::..
- Michael_fan
Ludzie, powiedzcie, jak mam przekonać tatę, żeby pozwolił mi uczestniczyć w MJowisku? To moja jedyna szansa na jakąkolwiek rozrywkę w te wakacje, a poza tym bardzo mi zależy, żeby pojechać. Tyle, że tata jest niestety sceptycznie nastawiony do tej imprezy, szczególnie, że mamy ze sobą troszkę na pieńku. Proszę, pomóżcie. Podajcie jakieś argumenty, którymi mogłabym go przekonać!
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Gone Too Soon...
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
W połowie sierpnia to już beda mogli sobie co najwyżej bilety tramwajowe kupićhubertous pisze:Zaczną kupować bilety mw w połowie sierpnia dopiero.

- do tej pory na zlot zapisały się 32 osoby są to zgłoszenia potwierdzone formularzem;
- wpłaty dokonało 15 osob;
- do MJowiska pozostał0 47 dni stan na 9.07.2007
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
- hmm, ale to by się wystawiło teraz a nie w połowie sierpnia.hubertous pisze:Zaczną kupować bilety mw w połowie sierpnia dopiero.
Z drugiej strony byłaby wada taka że nie wiadomo do końca jacy ludzie by kupili taki bilet - i w końcu jakie towarzystwo by się z nami bawiło.
Dzięki za podsumowanie,siadeh_ pisze:W połowie sierpnia to już beda mogli sobie co najwyżej bilety tramwajowe kupićDeadline jest do 25.lipca czyli zostało jeszcze 16 dni
![]()
- do tej pory na zlot zapisały się 32 osoby są to zgłoszenia potwierdzone formularzem;
no to nie jest aż tak źle 32 osoby, tylko 8 brakuje.
Gorzej z wpłatami.
Aż, nadzieja sie podbudowała, że już tyle zgłoszeń. Myślę, że i wpłacą spokojnie. Wazne aby jeszce te 8 osób jeszcze doszło:)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Oooooooooooosiadeh_ pisze:

A już powoli traciłem nadzieję!!
Kiniu, jak będzie 40 formularzy, a wpłat nie będzie, to pozwolisz...osobiście będe groził przez telefon!!

- LittleDevil
- Site Admin
dobrze sprawa wyglada. Najwyzej sie wynajmie jakis osmiu z agencji towarzyskiej.
Ostatnio zmieniony wt, 10 lip 2007, 13:32 przez LittleDevil, łącznie zmieniany 1 raz.

Z tego co mi wiadomo to Willy i Schmittko sie jeszcze nie zapisali .. czekając na to jak się rozwinie sytuacja ...pffff a ci dwaj młodzieńcy muszą być na pewno ... ale zmobilizujcie tych facetów bo ....;>
Możliwe ze jeszcze wpisze sie mój frendo ze Ś-cia ... ale narazie czeka na wieści ze szkoły czy w sierpniu nie będzie miał jakiś praktyk ..
PS. ja jeszcze nie zapłaciłem ale spokojnie czy was kiedyś zawiodłem :)
Możliwe ze jeszcze wpisze sie mój frendo ze Ś-cia ... ale narazie czeka na wieści ze szkoły czy w sierpniu nie będzie miał jakiś praktyk ..
PS. ja jeszcze nie zapłaciłem ale spokojnie czy was kiedyś zawiodłem :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
- LittleDevil
- Site Admin
Mazi pisze:Z tego co mi wiadomo to Willy i Schmittko sie jeszcze nie zapisali .. czekając na to jak się rozwinie sytuacja ...pffff
Ha! Teraz wiemy, kto wszystkiemu winien!

No to sprobujemy w ten sposob: Pierwszej osemce (bo tyle nam brakuje), ktora zapisze sie na zlot poczynajac od dnia dzisiejszego, stawiam piwo! (To znaczy w sumie osiem piw, bo JEDNO piwo na wszystkich to by bylo przegieciea ci dwaj młodzieńcy muszą być na pewno ... ale zmobilizujcie tych facetów bo ....;>

...i tego włąsnie nie rozumiem. Ciekawe ile osób jeszcze tak czekaMazi pisze:Willy i Schmittko sie jeszcze nie zapisali .. czekając na to jak się rozwinie sytuacja

- do tej pory na zlot zapisały się 34 osoby są to zgłoszenia potwierdzone formularzem;
- wpłaty dokonało 18 osob;
- do MJowiska pozostały 44 dni stan na 11.07.2007
Jutro podam kolejną statystyke, ponieważ 12.07.2007 bede zmuszona anulowac trzy zgłoszenia w razie braku potwierdzenia.
Jednoczesnie przypominam, ze do deadline'u pozostało jedynie 13 dni.
Ostatnio zmieniony śr, 11 lip 2007, 12:22 przez siadeh_, łącznie zmieniany 1 raz.
"Look at my avatar and tell me once again:
* * *
* * *