Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Owszem nie ma, ale dla mnie osobiście jest logiczne, ze jesli cie cos nie interesuje, a nie jest to sprawa , w której nalezy interweniowac, bo szkodzi w jakikolwiek sposob komukolwiek - to nie zabierasz głosu, bo szkoda Ci na to czasu, bo sa ciekawsze tematy do poczytania etc.Iza_ pisze:Nie ma takiego zakazu, że jak Ci się coś nie podoba to ignoruj i nie pisz o tym.
Wytykanie komukolwiek smieszności jest obrazą. Nikt z głosujacych Ci nie napisał, ze jesteś smieszna, bo jako fanka powinnas ślęczeć przed monitorem i zliczac glosy więc Ty takze daj innym robic to, co Ciebie nie tyczy, a co im sprawia przyjemnośc.
...i od razu uprzedzam, ze wszelkie dywagacje na temat tego kto tutaj ma rację bedę kasowała , bo to jest wątek o liscie,a nie miejsce na filozoficzne rozwazania o wyższości tych, co głosuja nad tymi co nie głosuja bądź odwrotnie.
...pzdr
s_mode_
Ps. Swoja droga, zeby robnic problem z tak rozrywkowego i - w sumie - małego tematu...
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Haha no właśnielama_louie pisze:Przestaną do ludzi w końcu dzwonić, bo do kogo by nie zadzwonili, bedzie to fan MJ'a...
Gratuluję Agata! :)
Gratuluję Commoner! :)
Skoro nie miałeś urodzinek - mogłeś powiedzieć, że masz 14 lat /jak w profilu 4um/
Nawet jeśli rocznikowo już 15. Byłoby bardziej efektownie...
Kurcze, wiecie co...THRILLER pisze: Michael jest na liscie :] na 7 miejscu.
To tylko lista Eski. Niby nic wielkiego... a jednak cieszy
Chcecie głosować. Głosujcie. Nie chcecie. Nie głosujcie.
Czemu Wy się właściwie kłócicie?
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
0.01Megi1975 pisze:A 1 oddany głos to ilezu pisze:Canario, 100 głosów = 1 oddany głos, 200 głosów = 2 oddane głosy, 1000 głosów = 10 oddanych głosów! Oni tak to liczą!
nie mogłem się oprzeć...
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Dziwne te zasady.Nie rozumiem ucinania dwóch zer.Chyba ze wychodzą z założenia ,że każdy głosuje wiecej niż 100 razy.Maro pisze:0.01Megi1975 pisze:A 1 oddany głos to ilezu pisze:Canario, 100 głosów = 1 oddany głos, 200 głosów = 2 oddane głosy, 1000 głosów = 10 oddanych głosów! Oni tak to liczą!
nie mogłem się oprzeć...
PS.Szkoda ,ze nie słyszałam tej rozmowy.Gratulacje
Ogromnie sie ciesze ,że Michael tak wysoko
Ostatnio zmieniony czw, 17 sty 2008, 22:16 przez Megi1975, łącznie zmieniany 2 razy.
Coś mnie ominęło?Lika pisze:
Gratuluję Agata! :)
To ja tez gratuluję
A pewnieLika pisze: Kurcze, wiecie co...
To tylko lista Eski. Niby nic wielkiego... a jednak cieszy
Chcecie głosować. Głosujcie. Nie chcecie. Nie głosujcie.
Czemu Wy się właściwie kłócicie?
Każdy robi to co chce
Tylko dziwi mnie taka postawa.. Bo jakby było inaczej, krążyły by komentarze typu" Oo MJ się nie dostał" , " Coś słabo poszło"
- Głosować zawsze warto 100 czy 1000 razy, i naprawdę cieszy mnie fakt, że w koncu jakaś piosenka MJ jest na liście przebojów w radiu! A Eska to dość znana stacja radiowa, więc chyba warto by MJ się utrzymał
- Tiger Lilly
Dziękuję wszystkim za gratulacje... heh, nigdy wcześniej nikt mi nie gratulował wygrania płyty Patrycji Markowskiej
Ale z tego Puoteck'a (???) ( ) koniunkturalista. Przyznał się do przynależności do korespondencyjnego fan klubu Michaela dopiero gdy 'The Girl Is Mine' weszła do 20
Kiedyś przyjdzie ten dzień kiedy zadzwonią do zu, a wtedy...
Ale z tego Puoteck'a (???) ( ) koniunkturalista. Przyznał się do przynależności do korespondencyjnego fan klubu Michaela dopiero gdy 'The Girl Is Mine' weszła do 20
Kiedyś przyjdzie ten dzień kiedy zadzwonią do zu, a wtedy...
When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
:)
dosyć pieprzenia czy głosowanie ma sens czy nie! ok?
W naturze człowieka jest ściganie się, pokonywanie rywala i udowadnianie innym że "ja" jestem lepszy. Szczególnie dużą satysfakcje nam to sprawia kiedy nasz koń jest kulawy ;)
ja osobiście głosuje tylko kilka razy dziennie ale tak to jest na starość - jesteśmy oklapnięci :) Natomiast nie przeszkadza mi że ktoś chce za wszelką cenę doprowadzić MJa na szczyt.
dosyć pieprzenia czy głosowanie ma sens czy nie! ok?
W naturze człowieka jest ściganie się, pokonywanie rywala i udowadnianie innym że "ja" jestem lepszy. Szczególnie dużą satysfakcje nam to sprawia kiedy nasz koń jest kulawy ;)
ja osobiście głosuje tylko kilka razy dziennie ale tak to jest na starość - jesteśmy oklapnięci :) Natomiast nie przeszkadza mi że ktoś chce za wszelką cenę doprowadzić MJa na szczyt.
- Tiger Lilly
Przed chwilą w radiu Eska była mowa o tym, że Johnny Depp chciałby zagrać Michaela...a sam Michael Jackson świetnie radzi sobie w gorącej 20, bo siódme miejsce w tygodniu premiery to niemały sukces
When everything starts to fall