Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
A ja bym raczej powiedział, że "Unfinalised" oznacza, że jest nieukończony :)
Także pewnie gdzieś się pojawił w zapowiedziach albo coś w ten deseń, i stąd to unfinalised...
Tak się składa że na e-bay'u znalazłem CD singla "Smooth Criminal"
Praktycznie nie wiedziałem że single z longplay'a "Bad" także ukazywały się na cd. Teraz prośba... Jeśli ma ktoś linki z zestawem wszystkich singli z tego albumu ale tylko tych które ukazały się na CD, albo może wkleić tutaj tytuły, okładki, i poszczególne zestawy pozycji na tych singlach. Cholernie byłbym wdzięczny. No nie ma bata jak sobie ich nie kupię, choćby nawet kupowanie zajęło mi 50 lat! Wszystko co związane z "Bad" muszę mieć i już!
Tak się składa że na e-bay'u znalazłem CD singla "Smooth Criminal"
Praktycznie nie wiedziałem że single z longplay'a "Bad" także ukazywały się na cd. Teraz prośba... Jeśli ma ktoś linki z zestawem wszystkich singli z tego albumu ale tylko tych które ukazały się na CD, albo może wkleić tutaj tytuły, okładki, i poszczególne zestawy pozycji na tych singlach. Cholernie byłbym wdzięczny. No nie ma bata jak sobie ich nie kupię, choćby nawet kupowanie zajęło mi 50 lat! Wszystko co związane z "Bad" muszę mieć i już! Głupi głupi...
Dobrze zrozumiałam - szukasz singli z piosenek umieszczonych na "Bad"?
No Mandey, weź mnie nie rozśmieszaj...
PS. Osobiście jestem w posiadaniu japońskich reedycji singli "Smooth Criminal" oraz "Bad" (bodaj z '96 roku), a także 3" "Smooth Criminal" (rocznik '88)
Taa, ale Xander'owi chodziło zapewne o formę singla czy cuś takiego
Maro... a masz namiary na promo Is It Scary & Smile He?
Tzn. pozycje jakie się na nich ukazały?
Szczerze mówiąc, to bardzo chciałbym stać się szczęśliwym posiadaczem wszystkich singli, jakie kiedykolwiek zostały wydane. No a jeszcze szybkie pytanie:
Czy te promo CD z On the line, będzie jeszcze gdziekolwiek dostępne do zakupienia? Muszę poszukać :)