Kurde Maro ja tez Ciebie błagam eheheh !! To na litość Boską ballada więc nie oczekujmy powera na miarę dirty diana. Jakkolwiek nie lubie Invincible to nawet tam Michael pokazuje ,ze powera to on ma i to wielkiego. W tym utworku śpiewa świetnie. I założe sie ,ze dostaniesz swojego powera na nowej płycie. Ja jestem głosem Michaela zachwycony. Tak jak to moi rodzice ostatnio powiedzieli ,że jest tak dźwięczny, że przepływa przez całe ciało i w pełni się z nimi zgadzam.zu pisze:Maro, no ja Cię błagam
Akon & Michael Jackson - Hold My Hand [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Nie no Zu i Xscape kurde przecież napisałem że w sumie to ballada ale nie dopisałem że MJ nie pokazał swoich możliwości,można napisać że Michael śpiewa to z tak zwanym luzem:)Xscape pisze:Kurde Maro ja tez Ciebie błagam eheheh !! To na litość Boską ballada więc nie oczekujmy powera na miarę dirty diana. Jakkolwiek nie lubie Invincible to nawet tam Michael pokazuje ,ze powera to on ma i to wielkiego. W tym utworku śpiewa świetnie. I założe sie ,ze dostaniesz swojego powera na nowej płycie. Ja jestem głosem Michaela zachwycony. Tak jak to moi rodzice ostatnio powiedzieli ,że jest tak dźwięczny, że przepływa przez całe ciało i w pełni się z nimi zgadzam.zu pisze:Maro, no ja Cię błagam
Jestem z Wami
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Canario pisze:A juz mialem pisac ze o UK jestem spokojny bo w tych stronach biwakuje Maro,ale nie potrzebnie,ubiegl mnie. Oj Mandey bedziesz chyba musial postawic 2 duze browary
Z miejsca kupię wszystkie single jeśli będą :) ilość i cena nie gra roli:)
Mandey remix zajebisty,jak masz link podeślij...:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buuuuuuu, jak Ty tak to Oni tam wyladują na #1 w pierwszym tygodniuMaro pisze:Z miejsca kupię wszystkie single jeśli będą :) ilość i cena nie gra roli:)
od wydania
Niech stracę! Ale ostaję przy swoim... Nie budiet TOP 10Canario pisze:Oj Mandey bedziesz chyba musial postawic 2 duze browary
No nie mam. Do pociągnięcia z iTunes tam piszeMaro pisze:Mandey remix zajebisty,jak masz link podeślij
- Speed Demon
Numer jest ok. Naprawdę mi się spodobał. Cieszę się, że może dzięki Akonowi MJ porzuci ten styl, który wykształcił na "Invincible" i wszystko zmierza w dobrym kierunku. Nie ma takiej instrumentalnej pustki. Jeszcze sporo pracy - gdzie te basy czy motywy muzyczne, które można zapamiętać? Ale zmierza w naprawdę dobrym kierunku, zalążki harmonii wokalnych, jakieś tam eksperymenty z "żywymi" instrumentami (to "yeah, yeah"); niech tylko z tego nasionka wykiełkuje coś naprawdę świetnego.
Speed Demon
PS Jakoś mi się tak z "No woman no cry" bardzo skojarzył ten numer.
Speed Demon
PS Jakoś mi się tak z "No woman no cry" bardzo skojarzył ten numer.
Moim zdaniem nie jest źle.
Utworek przyjemny dla ucha, w sam raz na dobry początek.
Ale tylko na początek.
Później chcę więcej.
Przede wszystkim Michaela brzmiącego jak Michael a nie Akon.
Lecz jeśli taka była koncepcja i ten kawałek rzeczywiście jest z listy Akona a nie zapełniaczem z krążka MJa to czuję się na tym etapie usatysfakcjonowana.
Nawet bardzo.
Jestem pod wrażeniem kondycji głosu Michaela.
Tyle.
PS
no muszę.
Jak się cieszę, że Go słyszę.!
Od razu lepiej. ;)
PS2
Maro szybki jesteś.
Świetna sygnaturka
E:
A zauważyłam ten drobny napis w rogu.
Szybki dlatego, że pierwszy sobie przywłaszczyłeś ;pp
Utworek przyjemny dla ucha, w sam raz na dobry początek.
Ale tylko na początek.
Później chcę więcej.
Przede wszystkim Michaela brzmiącego jak Michael a nie Akon.
Lecz jeśli taka była koncepcja i ten kawałek rzeczywiście jest z listy Akona a nie zapełniaczem z krążka MJa to czuję się na tym etapie usatysfakcjonowana.
Nawet bardzo.
Jestem pod wrażeniem kondycji głosu Michaela.
Tyle.
PS
no muszę.
Jak się cieszę, że Go słyszę.!
Od razu lepiej. ;)
PS2
Maro szybki jesteś.
Świetna sygnaturka
E:
Maro pisze:Nie moja żeby nie było z MJJC wziąłem
A zauważyłam ten drobny napis w rogu.
Szybki dlatego, że pierwszy sobie przywłaszczyłeś ;pp
Ostatnio zmieniony wt, 01 lip 2008, 1:09 przez onlyKATE, łącznie zmieniany 1 raz.
No skoro moje ego zostało wywołane ...Mandey pisze:Nie. Ale myślę ze Willy czy Buszmen mogą zadziałać...Maro pisze:A nie masz tam jakiegoś recordera streamingu?
Oni się znają na tych sprawach
http://www.wrzuta.pl/audio/q1vu4sgefe/a ... wjam_remix
-
Piosenka momentalnie wpada w ucho. Niestety za mało tu MJ a za dużo tego drugiego. MJ pięknie. To chyba najbardziej przebojowa produkcja z MJ-em od wielu lat !!! Niestety to co szybko wpada w ucho zazwyczaj z niego szybko wypada.
Ostatnio zmieniony wt, 01 lip 2008, 9:43 przez spaceshuttle, łącznie zmieniany 1 raz.