Akon & Michael Jackson - Hold My Hand [koment.]

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

zu pisze:Maro, no ja Cię błagam
Kurde Maro ja tez Ciebie błagam eheheh !! To na litość Boską ballada więc nie oczekujmy powera na miarę dirty diana. Jakkolwiek nie lubie Invincible to nawet tam Michael pokazuje ,ze powera to on ma i to wielkiego. W tym utworku śpiewa świetnie. I założe sie ,ze dostaniesz swojego powera na nowej płycie. Ja jestem głosem Michaela zachwycony. Tak jak to moi rodzice ostatnio powiedzieli ,że jest tak dźwięczny, że przepływa przez całe ciało i w pełni się z nimi zgadzam.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Xscape pisze:
zu pisze:Maro, no ja Cię błagam
Kurde Maro ja tez Ciebie błagam eheheh !! To na litość Boską ballada więc nie oczekujmy powera na miarę dirty diana. Jakkolwiek nie lubie Invincible to nawet tam Michael pokazuje ,ze powera to on ma i to wielkiego. W tym utworku śpiewa świetnie. I założe sie ,ze dostaniesz swojego powera na nowej płycie. Ja jestem głosem Michaela zachwycony. Tak jak to moi rodzice ostatnio powiedzieli ,że jest tak dźwięczny, że przepływa przez całe ciało i w pełni się z nimi zgadzam.
Nie no Zu i Xscape kurde przecież napisałem że w sumie to ballada ale nie dopisałem że MJ nie pokazał swoich możliwości,można napisać że Michael śpiewa to z tak zwanym luzem:)

Jestem z Wami

:mj:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Canario

Post autor: Canario »

Maro pisze:
W UK ma szanse dojść nawet do pierwszej trójki
A juz mialem pisac ze o UK jestem spokojny bo w tych stronach biwakuje Maro,ale nie potrzebnie,ubiegl mnie. Oj Mandey bedziesz chyba musial postawic 2 duze browary ;-)
Awatar użytkownika
Aguska

Post autor: Aguska »

Aż musze napisać!!! Jestem po prostu zachwycona!!! Dziś miałam urodziny no i dowiedziałam się że zdałam maturę... wchodze na forum i co widzę... albo co słyszę? Nowego cudownego Michaela!!!! To wspaniały prezent. Byle tak dalej panie Jackson ;)) :happy: :happy: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Canario pisze:A juz mialem pisac ze o UK jestem spokojny bo w tych stronach biwakuje Maro,ale nie potrzebnie,ubiegl mnie. Oj Mandey bedziesz chyba musial postawic 2 duze browary

Z miejsca kupię wszystkie single jeśli będą :) ilość i cena nie gra roli:)

Mandey remix zajebisty,jak masz link podeślij...:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Mandey

Post autor: Mandey »

Maro pisze:Z miejsca kupię wszystkie single jeśli będą :) ilość i cena nie gra roli:)
Buuuuuuu, jak Ty tak to Oni tam wyladują na #1 w pierwszym tygodniu
od wydania :-P
Canario pisze:Oj Mandey bedziesz chyba musial postawic 2 duze browary
Niech stracę! Ale ostaję przy swoim... Nie budiet TOP 10 :nerwy:
Maro pisze:Mandey remix zajebisty,jak masz link podeślij
No nie mam. Do pociągnięcia z iTunes tam pisze :-/
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Numer jest ok. Naprawdę mi się spodobał. Cieszę się, że może dzięki Akonowi MJ porzuci ten styl, który wykształcił na "Invincible" i wszystko zmierza w dobrym kierunku. Nie ma takiej instrumentalnej pustki. Jeszcze sporo pracy - gdzie te basy czy motywy muzyczne, które można zapamiętać? Ale zmierza w naprawdę dobrym kierunku, zalążki harmonii wokalnych, jakieś tam eksperymenty z "żywymi" instrumentami (to "yeah, yeah"); niech tylko z tego nasionka wykiełkuje coś naprawdę świetnego.

Speed Demon

PS Jakoś mi się tak z "No woman no cry" bardzo skojarzył ten numer.
Awatar użytkownika
Maro

Mandey pisze:No nie mam. Do pociągnięcia z iTunes tam pisze e
A nie masz tam jakiegoś recordera streamingu?
Mandey

Post autor: Mandey »

Maro pisze:A nie masz tam jakiegoś recordera streamingu?
Nie. Ale myślę ze Willy czy Buszmen mogą zadziałać...
Oni się znają na tych sprawach ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
mjrink

Post autor: mjrink »

Ta piosenka to prawdziwy cud.Jest super.Ciarki mnie przechodzą jak jej słucham.Michael jest w świetnej formie.Głos anioła.Czekamy na więcej.

I jeszcze bardzo proszę o tłumaczenie tekstu.Plissss!!!!!

Bardzo prosze o edycje postów --> siadeh_
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Moim zdaniem nie jest źle.
Utworek przyjemny dla ucha, w sam raz na dobry początek.
Ale tylko na początek.
Później chcę więcej.
Przede wszystkim Michaela brzmiącego jak Michael a nie Akon.
Lecz jeśli taka była koncepcja i ten kawałek rzeczywiście jest z listy Akona a nie zapełniaczem z krążka MJa to czuję się na tym etapie usatysfakcjonowana.
Nawet bardzo.
Jestem pod wrażeniem kondycji głosu Michaela.
Tyle.

PS
no muszę.
Jak się cieszę, że Go słyszę.! :happy: :-) :dance: :mj: :muzyka: :party: :love: :tancze:
Od razu lepiej. ;)

PS2
Maro szybki jesteś.
Świetna sygnaturka :diabel:

E:
Maro pisze:Nie moja żeby nie było z MJJC wziąłem

A zauważyłam ten drobny napis w rogu.
Szybki dlatego, że pierwszy sobie przywłaszczyłeś ;pp
Ostatnio zmieniony wt, 01 lip 2008, 1:09 przez onlyKATE, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

onlyKATE pisze:PS2
Maro szybki jesteś.
Świetna sygnaturka Diabełek

Nie moja żeby nie było z MJJC wziąłem ;-)
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Mandey pisze:
Maro pisze:A nie masz tam jakiegoś recordera streamingu?
Nie. Ale myślę ze Willy czy Buszmen mogą zadziałać...
Oni się znają na tych sprawach ;-)
No skoro moje ego zostało wywołane ... glupija

http://www.wrzuta.pl/audio/q1vu4sgefe/a ... wjam_remix
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Speed Demon pisze: PS Jakoś mi się tak z "No woman no cry" bardzo skojarzył ten numer.
A dla mnie sam początek z "C U When You Get There"
Obrazek
spaceshuttle

Post autor: spaceshuttle »

Piosenka momentalnie wpada w ucho. Niestety za mało tu MJ a za dużo tego drugiego. MJ pięknie. To chyba najbardziej przebojowa produkcja z MJ-em od wielu lat !!! Niestety to co szybko wpada w ucho zazwyczaj z niego szybko wypada.
Ostatnio zmieniony wt, 01 lip 2008, 9:43 przez spaceshuttle, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ