POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

WARSZAWA będę na pewno.

Szok szok szok... to jest jakiś koszmar, przysięgam.

kto jedzie z Kielc??
Awatar użytkownika
zpaula2605

Post autor: zpaula2605 »

jedzie ktoś z Krakowa albo okolic?
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Witam wszystkich, jestem pierwszy raz na forum, fanką MJ byłam jakieś 10 lat temu, ale wiadomość o Jego śmierci wstrząsnęła mną ogromnie. Świat stracił wspaniałego człowieka, a ja idola mojej młodości, dzięki któremu w dużym stopniu jestem dziś tym kim jestem. Mieszkam w Warszawie, na pewno przyjdę na wspólne pożegnanie Michaela w dniu pogrzebu, chętnie też pomogę w organizacji.
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

więc jak? bemowo?:)
Awatar użytkownika
luuuki

Post autor: luuuki »

no chyba tak musi być jakieś większe i mało uczęszczane przez ludzi miejsce. Patelnia może okazać się tym razem za mała. Deklarują się ludzie z całej Polski...
We will never forget you, and your music will live forever. Michael Jackson FOREVER [*]
Awatar użytkownika
Rollo

Post autor: Rollo »

popieram pomysł by spotkanie zorganizować w Krakowie.
King forever!
We'll always love you Michael!
Awatar użytkownika
Rollo

tak Kraków byłby idealny. Na pewno przyjdzie sporo osób,tylko trzeba by ustalić dokładna godzinę spotkania,np.na Rynku Głównym,lub Błoniach
King forever!
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

najlepiej, żeby było nas jak najwięcej...

ale przecież nie wszyscy fani bywają na MJPT...

Co zrobić?
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

Rollo pisze:tak Kraków byłby idealny

chyba lepiej Warszawa...
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
Rollo

zpaula2605 pisze:Pojawiają sie róźne miejsca spotkan.
Jedno jest pewne,nie da sie zrobić spotkania w jednym miejscu by wszystkim pasowało... więc może po prostu w dniu pogrzebu fani MJ spotkają się w większych miastach Polski (W-wa, Kraków, Gdańsk, Wrocław....) i np. o ustalonej godzinie wszyscy fani ze wszystkich tych miast oddadzą cześć królowi.
Ja też uważam że powinniśmy się spotkać w kilku miastach Polski Warszawie,Krakowie,Wrocławiu.Gdańsku,tak aby każdy miał możliwość wzięcia udziału w tej uroczystości.Bo przecież każdy w ten choćby sposób chciałby oddać hołd Michaelowi.
Ja na pewno będę! podajcie tylko dokładną godzinę!
King forever!
Awatar użytkownika
Rollo

tzn.nie mówię że Kraków jest najlepszy na miejsce spotkania,tylko że jak się spotkamy w kilku miastach to będzie dużo łatwiej.
Bo nie każdy będzie w stanie przybyć do Warszawy,niestety...
King forever!
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale Rodzina chyba rozważa właśnie opcję z pożegnaniem w różnych miejscach świata -->
The Rev. Al Sharpton says the Jackson family is considering a series of simultaneous global celebrations and other ideas as they decide how to commemorate the life of the King of Pop.
źródło Na pewno jedno z nich powinno się odbyć i u nas. Jak już będzie wiadomo kiedy, warto te informację w obieg puścić, bo faktycznie nie wszyscy tu zaglądają...
Dziękuję Bogu, że Was tu znalazłam... to głupie może, ale siedząc wciąż na tym forum nie czuje się z tym taka sama. Dziękuję Wam.
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

Ja jestem ze świętokrzyskiego i bardzo chętnie wzięłabym udział w czymś takim... Niestety wyjeżdżam w sobotę na jakiś czas, ale jeśli pogrzeb (nie wierzę, że to napisałam) byłby po 13 lipca... przybędę choćby pieszo, by być z Wami... Może jeszcze w sierpniu zorganizujemy jakieś spotkanie, nie możemy przecież zapominać o Królu... Najlepiej byłoby zorganizować kilka spotkań, zawsze to jakieś większe wsparcie między sobą przekażemy. Okres wakacji to naprawdę dobry czas na organizowanie takich spotkań. Jeśli ktoś to już zaproponował - przepraszam, nie czytałam wszystkiego.
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Uważam, że jak już będzie ustalona data pogrzebu, to dopiero się zadeklarujmy kto i gdzie.

Choć moim zdaniem powinno być w Warszawie.
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
paula_SiSi

Post autor: paula_SiSi »

MY w Krakowie się na pewno zorganizujemy :)
Odsyłam was do Wątku na tym forum odnośnie Krakowa
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6123

:surrender:
SiSi
ODPOWIEDZ