Zwrot pieniędzy lub specjalny, pamiątkowy bilet?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- polishblacksoul
Nie byłabym taka łaskawa i wyrozumiała dla AEG. Mają problemy finansowe - okej. Ale trzeba było ubezpieczyć odpowiednio imprezę, być może w kilku miejscach, wtedy ten problem byłby załatwiony. Opowiadać jednak teraz, jak to by Michael chciał, żebyśmy sobie te bilety zachowali, to jest po prostu wstrętne. Żerowanie na miłości fanów jest dla mnie nie do przyjęcia.M.Dż.* pisze:kasa, jaką już wydali na przygotowanie tego koncertu, ilość kontraktów, jakie w związku z tym podpisali i fakt zarezerwowania hali na pół roku, to problemy, które rozwiązywać będą bardzo długo i kosztować będą ich masę pieniędzy.
Próbują ratować skórę, odzyskując choć trochę pieniędzy, które w ten projekt włożyli,
Policzyłam, że przy założeniu, że zysk dla AEG wynosiłby 20% wartości wszystkich biletów, wystarczy że co szósty fan zdecyduje się na bilet zamiast pieniędzy i AEG ma na koncie dokładnie tyle, ile mieliby, gdyby Michael żył i harował ciężko na scenie pół roku. Podejrzewam, że założenie 20% jest mocno zaniżone. Jeśli to byłoby 40%, to - co dwunasty. Zapewne jeszcze na tym interesie zarobią.
(Dodajmy, że dostaną jakieś tam odszkodowanie, dodatkowo w o2 będą grały na miejsce Michaela inni wykonawcy, fani zrzucą się na te 40 mln dolarów dla nich z biletów, a potem jeszcze będą w sprzedaży zapowiedziane DVD z prób, audio, zdjęcia, nie mówiąc o gadżetach z This Is It, które już przecież można kupować. Interes życia!)
Brawo. Genialnie pomyślane. I obrzydliwe.
czy jeśli z 4 zamówionych biletów chcę zwrot tylko za 3 a za ten jeden pozostały - bilet pamiątkę to jak powinno wyglądać wypełnienie pól w formularzu (tam już po wpisaniu adresów, nr zamówienia...)
1. (Option 1 - Full Refund Only)
Please select from the box below if you would like to receive a full refund on all tickets (inclusive of per ticket service charges and per booking order processing fees). If you do not want this option please select n/a.
i opcje: Full Refund albo n/a ---> dałem n/a
2.(Option 2 - Souvenir Ticket(s)/Partial Refund)
Please select from the boxes below if you would like to receive some or all of your booking as a souvenir ticket(s). I'm aware if I select to receive only part of my booking as a ticket(s) I will receive a partial refund. If you do not want this option please select n/a.
i opcje: Souvenir Ticket albo n/a ------->i co tu dać?
No i pole nr3 ilość biletów które chcemy dostać jako pamiątki -----> więc pewnie 1
Podpowiedzcie jak to wypełnić, żeby nic nie namieszać
1. (Option 1 - Full Refund Only)
Please select from the box below if you would like to receive a full refund on all tickets (inclusive of per ticket service charges and per booking order processing fees). If you do not want this option please select n/a.
i opcje: Full Refund albo n/a ---> dałem n/a
2.(Option 2 - Souvenir Ticket(s)/Partial Refund)
Please select from the boxes below if you would like to receive some or all of your booking as a souvenir ticket(s). I'm aware if I select to receive only part of my booking as a ticket(s) I will receive a partial refund. If you do not want this option please select n/a.
i opcje: Souvenir Ticket albo n/a ------->i co tu dać?
No i pole nr3 ilość biletów które chcemy dostać jako pamiątki -----> więc pewnie 1
Podpowiedzcie jak to wypełnić, żeby nic nie namieszać
- zpaula2605
- Final Cloud
A ja mam pytanie takie dostaliście jedynie za bilety na koncert czy wszystko włącznie za after party jeśli ktoś oczywiście tez kupował?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E