Taaa. Osobie której organizator pozwolił przyjść ma 17 lat a nie 14 Poza tym nie wiem czy bym się dobrze czuł w towarzystwie samych fanów powyżej 18. I jeszcze Bydgoszcz jest nieco za daleko.. Ja odpadam. Wolałbym 10 razy Gdańsk Chyba najlepszym posunieciem będzie zaproszenie Erwin'a i całej ekipy następnym razem do Gdańska
Przepraszam że wchodzę z butami w nie swój wątek ale z Poznania miała jechać z nami fanka do Bydgoszczy która ma 14 lat i organizator wyraźił na to zgodę.Dla chcącego nic trudnego.
Prześledziłem najdokładniej jak się dało (wziąłem wyszukiwanie tagu: lat i przjechałem błyskawicznie 25 stron ) i znalazłem tylko ,że jakaś dziewczyna miała 17 lat i organizotor pozwolił jej przyjechać. Ale ja mimo wszystko na Bydgoszcz odpadam.. Gdyby to było takie spotkanie jak w Łodzi to bym poleciał odrazu ale średnio mi pasuje siedzieć w jakimś klubie gdzie są może 2 osoby w moim wieku. Bardziej by mi pasowało luźne spotkanie z różnymi konkursami , zabawami , oglądaniem filmów ,perfomance'ami tak jak jest w Łodzi
No taak.. do Bydgoszczy kawałek jest...ja jeszcze niepełnoletnia i też ciężko by było...najpierw bym musiała wcześniej uprzedzić rodziców a nie tak hop siu i jadę ;/ Np. jeżeli chodzi i MJowisko w Łodzi to mam już ugadane i tylko zależy od Doris jak to będzie ;P
Co do tego Gdańska to fakt, blisko jest a z pociągiem to nie majątek ;)
Rozumiem ,że ty Detox jesteś za?? ;D
No Dorisek..to jak?? Ty również się piszesz?? ;> ;D
Cieplej by się zrobiło i ruszamy ;D
" Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" ~ Mały Książe
Po mojej maturze jade do Wrocławia, potem czekam i uczę się do testów zawodowych, które mam w czerwcu i również w czerwcu zamierzam się wybrać na kolejny event do Torunia.