Thrill the world 2010
-
anialim jesteś GENIALNA !!!! normalnie kobieto jesteś moim IDOLEM!!! az sie wzruszyłam ! po tym wszystkim co przeczytalam...zdjecia z goścmi, potem jeszcze ewentualny wystep drugi raz...CZAD mozemy nawet podpisac z nimi umowe na stale hahahaa :) Ja dzis znalazlam w SECOND HAND stroj idealny dla zombie - bedzie kosztował jakieś 2 zl haahha jutro po niego jade bo nie wiedzialam czy nam sie dzis uda :) Ofoce go i pokaze na forum bo bardzo latwo mozna cos takiego zrobic samemu :)
acha czy dostaniemy jakies zalpecze albo miejsce tylko dla nas gdzie moglibysmy sie umalowac ? bo najbardziej sie ciesze na ta charakteryzacje tylko do tego bedzie troche czasu potrzebne a przeciez nie bedziemy tanczyc od 20 w pelnym umundurowaniu :) nie wiesz czy Pani z Carpe nie mialaby jakiegos Kantorka dla nas hahahaha :)
acha czy dostaniemy jakies zalpecze albo miejsce tylko dla nas gdzie moglibysmy sie umalowac ? bo najbardziej sie ciesze na ta charakteryzacje tylko do tego bedzie troche czasu potrzebne a przeciez nie bedziemy tanczyc od 20 w pelnym umundurowaniu :) nie wiesz czy Pani z Carpe nie mialaby jakiegos Kantorka dla nas hahahaha :)

Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Gusia Second Hand to zwykły tzw: "ciucholand" jakich wiele w Krakowie :) wystarczy dobrze zanurkować - ja znalazlam w jednym z nich strój niczym z prawdziwego Thrillera :) jutro z rana po niego jadę - mam nadzieej że sie w niego zmieszcze a nawet jak nie to i tak biore - tu sie popruje tam sie doczepi i będzie wiocha :) zamierzam jeszcze troche go przerobić, doszyć do niego kilka bandaży itp :) bedę sie mogla wyzyc artystycznie ach uwielbiam to :) jak ktos nie bedzie umial sie umalowac to tez chetnie pomoge - biore torbe moich kosmetykow i bedziemy tworzyc :) cudownie sie sprawdza zasypka dla dzieci puder ALANTAN haah na wczesniej pomsarowana kremem twarz (coby nie sypalo sie) dzis sprawdzalam przed lustrem :) robi wrażenie :) Więc kto ma Alantan tudziez inna zasypke dla dzieci BIAŁA to przynosci - a kto nie ma niech sobie kupi bo przyda sie duzo - nie jest to drogie :)Gusia_19 pisze:moni napisał:
w SECOND HAND stroj idealny dla zombie
Gdzie ten sklep?
moni pisze: jak ktos nie bedzie umial sie umalowac to tez chetnie pomoge - biore torbe moich kosmetykow i bedziemy tworzyc :)
Na rękach bym Cię nosiła, moni xP na codzień wszelkie kosmetyki do makijażu są mi obce ;D ale poprzynoszę też coś od siebie (czyt. mamy xD), mam nadzieję..
A w piątek czeka mnie rajd po wszystkich możliwych ciucharniach :P yeahhh!

- m_ary_jane
Hej! Mam pytanie. Można jeszcze się przyłączyć? Chętnie bym pothrillerowała z wami;)
Nawet układ już umiem.
Tylko potrzebuję kilku wskazówek jak dotrzeć do tego klubu...Nie znam Krakowa.
I jeszcze jedno...Od razu pisze, że ja moge przyjechać tylko w dniu "Thrill the World", mam za daleko żeby dojeżdżać wcześniej na próby itd. Mam nadzieję, że przed występem jeszcze przećwiczymy układ parę razy.
Nawet układ już umiem.
Tylko potrzebuję kilku wskazówek jak dotrzeć do tego klubu...Nie znam Krakowa.

Ooo! Ja bym się pisała na pomoc w malowaniu, bo o ile strój sobie stworze, to co zrobić z makijażem nie mam pojęcia....Jakby mi chociaż ktoś trochę pomógł.moni pisze:jak ktos nie bedzie umial sie umalowac to tez chetnie pomoge - biore torbe moich kosmetykow i bedziemy tworzyc :)
I jeszcze jedno...Od razu pisze, że ja moge przyjechać tylko w dniu "Thrill the World", mam za daleko żeby dojeżdżać wcześniej na próby itd. Mam nadzieję, że przed występem jeszcze przećwiczymy układ parę razy.

tutaj szczególy gdzie mozna sie zapisywać :) oczywiscie zapraszamy WSZYSTKICH chetnych za równo tych co chca tanczyc z nami oraz tych co tylko chca popatrzec i porobic zdjecia :)anialim pisze:Uwaga,
proszę wszystkie osoby, które są zdecydowane na aktywny udział w TTW09 w Krakowie o pw/email zawierający imię/nick/ew. ilość osób (które też chcą tańczyć), jakiś kontakt (gg/kom+email). Nie będzie to jakaś zamknięta lista, chcę jednak wiedzieć mniej-więcej ile na ile osób możemy liczyć, co pomoże w organizacji. email: ttw09.krakow@gmail.com
Jestem w trakcie negocjacji ws. lokalu, na spotkaniu we wtorek muszę podać naszą orientacyjną liczbę, stąd moja prośba do Was. Mam nadzieję, że zaraz po nim dobre wieści tu przekazać będę mogła. Terminy i miejsca prób też podam w przyszłym tygodniu, na razie proszę, chętni niech oswajają się z układem --> learn the dance
Bardzo więc proszę, do poniedziałku o zgłoszenia osób w miarę zdecydowanych.
A, jeśli są chętni z poza Krakowa i martwią się co i jak przed/po godziną thrillera, to nastawiajcie się raczej na całonocną imprezę.
nie wiem czy nie macie nic przeciwko ale załatwilam bedzie z nami pan fotograf który robil nam zdjecia podczas flash mobu (z redakcji poratlu dlastudenta.pl) Mam jeszcze dwojke znajomych ktorzy zajmuja sie fotografia na codzień - jak tylko beda mieli wtedy czas to na pewno przyjda. Tak sobie pomyslalam czy nie mielibyscie nic przeciwko jesli jeden fotograf bedzie nam towarzyszył na BACKSTAGE - i robił zdjecia z MAKINF OF ? czyli jak ćwiczymy, oraz na miejscu jak sie malujemy, przygotowujemy ? pomyslalam ze to też moglaby byc potem świetna pamiatka :) Czekam na Wasze zdanie ?
Anyaa a czy Ty moglabyś załatwić Panów z kamerą którzy byli na FM ? bo to chyba Twoja ferajna była tak ?
- m_ary_jane
Moni, to jest świetny pomysł i najlepsza pamiątka. Myślę, że inni są podobnego zdania...moni pisze:sobie pomyslalam czy nie mielibyscie nic przeciwko jesli jeden fotograf bedzie nam towarzyszył na BACKSTAGE - i robił zdjecia z MAKINF OF ? czyli jak ćwiczymy, oraz na miejscu jak sie malujemy, przygotowujemy ? pomyslalam ze to też moglaby byc potem świetna pamiatka :) Czekam na Wasze zdanie ?
Acha! Jak juz będziesz miała swój kostium, to zamieścisz jakieś zdjęcie? Chciałam mniej więcej wiedzieć na co mam się porywać;)
Mam jeszcze takie pytanie, bo ja wiem że na 98% będę na TTW, czy i tak mimo braku 100% pewności mam wysłać zgłoszenie. Na dzień dzisiejszy tam będę ale nie mogę przewidzieć co się wydarzy do 24.

- MadziaLenka
moni genialny pomysł:Dmoni pisze:Tak sobie pomyslalam czy nie mielibyscie nic przeciwko jesli jeden fotograf bedzie nam towarzyszył na BACKSTAGE - i robił zdjecia z MAKINF OF ? czyli jak ćwiczymy, oraz na miejscu jak sie malujemy, przygotowujemy ? pomyslalam ze to też moglaby byc potem świetna pamiatka :) Czekam na Wasze zdanie ?
ja oczywiscie zgarne mojego chłopaka, który tak jak i na FM bedzie nas kamerowął i robił zdjęcia:D pewnie paru znajomych tez pojedzie by na suwiecznic:) zabiore z domu wiekszosc moich kosmetyków by pomoc w charakteryzacji:P oraz pstaram sie jakies ciuchy ktore nie s ami potrzebne zabrac by jeszcze inni mogli ich uzyc do charakteryzacji na zoombie:)
i jeszcze jedno sprawa organizacyjna:d
- mój znajomy jest przewodniczącym samorzadu u mnie na uczelni i jesli wyrazi zgode to mogłabym rozwiesic plakaty na uczelni - mysle ze to dobra reklama i moze udao by sie jeszcze kogos namowic:) - co o tym myslicie??
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
No nie, załamałam się. W Krakowie, owszem, będę, ale tydzień wcześniej i nie widać szans bym pozostała do TTW (obowiązki wzywają). Przemyślę kwestię ewentualnego przyjazdu, ale ciężko będzie... Na chwilę obecną życzę dużo dobrej zabawy (zazdroszczę ludziom z Carpe Diem :P).
A kolega mnie namawia na mieszkanie w Krk... Jak w tym mieście dalej będzie się tak dziać, to się ugnę
A kolega mnie namawia na mieszkanie w Krk... Jak w tym mieście dalej będzie się tak dziać, to się ugnę

Mam ważne pytania do Was dziamy (bo widzę,że większość dziewczyn)
1. Czy jest wśród nas jakiś profesjonalny makijażysta/stylista/kosmetyczka ? Kiedy i jak się będziecie/będziemy malować? Czy ktoś może udostępnić jakieś konkretne kosmetyki, by się ucharakteryzować??
2. Kto przyjeżdża w sobotę przed południem do Krakowa? Może by grupą coś pozwiedzać i pójść na piwo na Starówkę, a może nawet zrobić małą (nieoficjalną) próbę na Starówce?
2a. Kto i o której godzinie i którego dnia planuje zrobić atak na ciuchlandy w Kraku,żeby może coś jeszcze sobie dobrać do stroju zombiaka?
3. O której i gdzie się umawiamy na imprezę? (Pomyślałam,że grupą moglibyśmy najechać na ten klub
)
4. O której w poniedziałek wracacie do siebie i kto ewentualnie jedzie do/przez Warszawę(ciuchcią w sensie)?
1. Czy jest wśród nas jakiś profesjonalny makijażysta/stylista/kosmetyczka ? Kiedy i jak się będziecie/będziemy malować? Czy ktoś może udostępnić jakieś konkretne kosmetyki, by się ucharakteryzować??
2. Kto przyjeżdża w sobotę przed południem do Krakowa? Może by grupą coś pozwiedzać i pójść na piwo na Starówkę, a może nawet zrobić małą (nieoficjalną) próbę na Starówce?
2a. Kto i o której godzinie i którego dnia planuje zrobić atak na ciuchlandy w Kraku,żeby może coś jeszcze sobie dobrać do stroju zombiaka?
3. O której i gdzie się umawiamy na imprezę? (Pomyślałam,że grupą moglibyśmy najechać na ten klub

4. O której w poniedziałek wracacie do siebie i kto ewentualnie jedzie do/przez Warszawę(ciuchcią w sensie)?