Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
ManInTheMirror23 pisze:Poszukuję napisów do "Take 2: The Michael Jackson Interview: The Footage You Were Never Meant To See", czyli do tego jakby "sprostowania" zbudowanego z prywatnych materiałów MJ do pierwotnego dokumentu Bashira. Pamiętam, że Willy miał coś takiego robić, przejrzałem trochę tematu z jego biblioteką multimediów i niestety ich nie znalazłem.
Czy ktoś z tutaj obecnych posiada może fragment video bądź samego tekstu, w którym Michael cytuje "Got the hots" podczas zeznania sądowego z listopada 1993 r.?
Możecie mi powiedzieć gdzie był nagrywany teledysk do Dirty Diana?
Oficialnie nie było teledysku do Human Nature ,ale nieraz widziałem kawałki filmu z human nature , gdzie MJ chodził po ulicach,w kurtce takiej samej jak na singlu Beat it z 2006 roku.Film był jakby troche animowany ,na budynkach chyba były napisy Attack,Gangsta...
Powiedzcie mi co to jest ,i jak możecie to proszę o linka:)
Ja pytanko z troszkę innej półki. Mam nadzieję, że mogę się tutaj spytać. Znalazłem gdzieś u siebie w piwnicy starą kasetę DANGEROUS. Kupiłem jej nowe opakowanie, wyczyściłem. Wszystko jest OK, tylko ona jest inna od mojej drugiej MC Dangerous. Pierwszy raz widzę taką. Możecie mi powiedzieć coś o tej kasecie?
Maruderkis pisze:Ja pytanko z troszkę innej półki. Mam nadzieję, że mogę się tutaj spytać. Znalazłem gdzieś u siebie w piwnicy starą kasetę DANGEROUS. Kupiłem jej nowe opakowanie, wyczyściłem. Wszystko jest OK, tylko ona jest inna od mojej drugiej MC Dangerous. Pierwszy raz widzę taką. Możecie mi powiedzieć coś o tej kasecie? http://img14.imageshack.us/img14/9973/sdc12948fj.jpg
Jest to kaseta wydana przez piracką wytwórnię Takt. Znajduje się na niej 12 utworów, pominięto In The Closet i Who Is It. Układ utworów też jest inny.
Moja pierwsza kaseta DANGEROUS tak właśnie wyglądała, do tej pory trzymam na pamiątkę.
"Sam tylko umysł siłą swą
Może uczynić niebo z Piekła i piekło z Nieba"
tancerz pisze:Mam pytanie czy to jest zdjęcie z próby występu MJ podczas której zemdlał i miał odwodnienie organizmu i dlatego nie doszło do tego występu?
Nie, zdjęcie pochodzi z występu Michaela i D. Navarro (Black or White) w Apollo Theater, N.Y. w dniu 24.04.2002 r. Konwent, zorganizowany przez partię demokratyczną nosił nazwę "A Night At The Apollo"
tancerz pisze:Mam pytanie czy to jest zdjęcie z próby występu MJ podczas której zemdlał i miał odwodnienie organizmu i dlatego nie doszło do tego występu?
Nie, zdjęcie pochodzi z występu Michaela i D. Navarro (Black or White) w Apollo Theater, N.Y. w dniu 24.04.2002 r. Konwent, zorganizowany przez partię demokratyczną nosił nazwę "A Night At The Apollo"
To w takim razie czy jest gdzieś jakikolwiek zapis z tego występu oprócz DANGEROUS? Bo ja znaleźć nie mogę WILLY?