Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

natpoznan pisze:Billie Jean ponownie.
Nie pozostawiasz mi wyboru,głos na:
BEAT IT

P.S.Jak jeszcze raz zagłosujesz na BJ to się już nigdy w życiu do Ciebie nie odezwę.
A nasz poznański team osobiście złoży się na bilet w jedną stronę dla Ciebie do szopy-gdziekolwiek ona się znajduje. nenene
Obrazek

Post autor: magnolia »

Nie chcieliście Krwi na parkiecie, to teraz krew się wszędzie poleje... :snajper:
nenene

Wielu głosujących na Beat it ma jej dość ze względu na parodie "Bidet", "Bilet" itp. A Mozarta państwo znają? :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZJgRtOQw2ac

Mój głos tak jak poprzednio na Stranger In Moscow.
magnolia pisze:W tej rundzie zagłosuję na "deszczową" piosenkę czyli Stranger In Moscow. Smutny tekst i przygnębiający teledysk sprawia, że rzadko słucham tej piosenki, jeśli już to gdy trafię przypadkiem np. w TV.
Doceniam jednak klip SiM, który skłania do refleksji nad przemijaniem i ulotnością chwili poprzez swoje "zwolnienie".
Głos na SiM w tej rundzie jest również w obronie Beat It i Will You Be There.
Obrazek
"I'll never let you part for you're always in my heart."
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Mój glos na Beat It.
Bo jak można takie Who Is It odstrzelić,no jak ja się pytam?
Tancerz wide ze wytarggowałes u Siadeh rzetelniejsza klasyfikacje:P
Ja niestety nie mogę chwilowo jej pomóc:)
Ostatnio zmieniony czw, 18 mar 2010, 16:18 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Beat it Beat it No w końcu ileż można jest świetne Kocham Je ale nie zasługuje na podium więc je eliminuje teraz uzasadnienie jak poprzednio.
siadeh_ pisze:Specjalnie dla tancerza (bo tez glosował na to, co ja :P )
Znowu głosuje na to samo :D LOL Czy tym razem tez dostaniemy więcej informacji Mamusiu :D?
Man in the mirror pisze:Tancerz wide ze wytarggowałes u Siadeh rzetelniejsza klasyfikacje:P
Jak widzisz Matka słucha się swego syna :D
Ostatnio zmieniony czw, 18 mar 2010, 18:28 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Annie Jackson

Post autor: Annie Jackson »

"Hej do Szopy MJówki...!"

Zapewne mnie tam wyślecie, ale co tam :-P Głosuję na Who is it.
Awatar użytkownika
anja

Post autor: anja »

Stranger In Moscow, bo bronię Beat It.
I nie ma wytłumaczenia dla emocji i sentymentów :-/
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels
- John Lennon
Detox

Post autor: Detox »

Jaki cudem może ponadcudowne Beat It przegrać z tylko cudownym SIM??? Trudno mi to pojąć nenene Kto się do mnie jeszcze dołączy? No kto no kto? :rocky:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

W obronie niestety ostatniego w NO rockowego wcielenia Michaela - głos na Stranger In Moscow. Żadnego mądrego uzasadnienia nie będzie. W ramach pokuty idę słuchać SIM.
po-cichu pisze:a może boję się podnieść rękę na Billie Jean na tym etapie (albo boję się Marty:P)
Elen pisze:ale w następnej rundzie to już nieodwołalnie BJ..ale póki co chcę jeszcze pożyć- pozdrawiam Martę
A więc póki co, jeszcze się lubimy. I nie wiem, co będzie dalej xD :war: :rocky: :wsciekly: :ban:
Obrazek
Awatar użytkownika
lazygoldfish

Post autor: lazygoldfish »

Głos na Will You Be There. Olbrzymi sentyment do piosenki i do choreografii, którą uwielbiałam tańczyć, gdy byłam mała z misternie obwiązanym ręcznikiem na głowie. Ale ten sentyment zaskakująco słabo ożywia tę piosenka dla mnie tu i teraz. W przeszłości była czymś ważnym, później usunęła się gdzieś w cień.

Generalnie piosenki Michaela mi się nie nudzą, dlatego problem rozstania z Will You Be There nie wynika z zajechania tej piosenki w latach młodości. Po prostu jej magia trochę się ulotniła. Nie przetrwała dla mnie próby czasu, albo inaczej - wyrosłam z niej, najprymitywniejsza z możliwych wymówek, ale chyba najbliższa prawdzie. Pozostała ładna melodia, przejmujący wstęp, niegłupi tekst i wspomnienia, najwyraźniej za mało, aby uczynić z piosenki soundtrack na całe życie.
Awatar użytkownika
natuskka

:D

Post autor: natuskka »

mój głos na Stranger in Moscow

zaraz będzie baardzo trudno . :nerwy:
Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec.

Annie are you okey?.
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

siadeh_ pisze:Will You Be There - 7 głosow [sic!]
I bardzo dobrze. I dalej moi mili siejmy wrogą propagandę i wyrzućmy wreszcie ten hymn piękny. Niech ideał sięgnie bruku i zaryje uzębieniem w twardy grunt, a twarz mu się zniekształci. Wytrwała jestem i żadne wrogie prośby do modów w stylu tej oto:
pLaYmAn pisze: wyedytujcie posty osób głosujących na Will You Be There :P
mnie nie powstrzymają od oddania po raz już nie wiem który głosu na Will you...! Ale sama nie jestem! Inni też się burzą!
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

a_gador pisze:żadne wrogie prośby do modów w stylu tej oto:
a że na przekór, a że nie podoba mi się dotychczasowy wynik.
a_gador pisze:Niech ideał sięgnie bruku i zaryje uzębieniem w twardy grunt, a twarz mu się zniekształci.
i krew zaleje! ognie siarczyste pochłoną i paw dostojny wystąpi z niego!

fajnie chodzi na dobrym nagłośnieniu, kiedy odarte jest ze wstępu i końca, który mnie irytuje, bo jestem niezbyt uczuciowym pod tym względem facetem. Poza tym lirycznie nigdy nie był moim faworytem, a scenicznie przesadzony.
także Will You Be There.

że też pokonało Blood...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

No ile można... Beat It znowu.

Przestańcie głosować na Stranger In Moscow, jak dla mnie pierwsza 3 ... dzizas :smutek: :nerwy:
Ostatnio zmieniony czw, 18 mar 2010, 22:17 przez Pitrzel, łącznie zmieniany 1 raz.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
GosiOla

Post autor: GosiOla »

Ponownie Who Is It?
"Mijaj zdrów otwarte okna"
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Aniuta

Post autor: MJ_Aniuta »

Po raz drugi Beat It... Więcej nie napiszę, bo mnie głosy na Will You Be There pogrążają w smutku... :surrender:
Zablokowany