Zemsta za Strangera !!!!

Will You Be There
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Dla tych panstwa osobna sala z przebojami... Miecia Fogga na ten przykladsiadeh_ wrote:przed wejściem na MJowisko ich zdjęcia będą opatrzone podpisem "Tych Państwa nie obslugujemy"
A w której to dzielnicy Jaworzna kolega mieszka? A do której szkoły chodzi?component wrote:a po trzecie - trzeba bronić Will you be there![]()
Cenię sobie ten utwór, nawet bardzo, ale Strangera na mojej prywatnej liście to ja miałam wyżej.Mariurzka wrote:"Will You Be There" jest piękne, ale (...) to patos w patosie (aczkolwiek piękny i znaczący).
Hmm, no cóż, przyjdzie przywyknąćsiadeh_ wrote:24 osoby chciały pozbyć sie piosenki, ktora kocham czyli WYBT, czym sprawiło, że przed wejściem na MJowisko ich zdjęcia będą opatrzone podpisem "Tych Państwa nie obslugujemy" :P
A i owszem byłam dziś, a właściwie wczoraj, i nawdychałam się świeżego powierza. Awersja do WUBT nie minęła mi jednak.moon_song wrote:Zeby sie cieszyc wiosna trzeba wyjsc z domu. Odejsc od kompaa_gador wrote:Ale ja już nie zniesę! Wiosna idzie i chcę się nią cieszyć,
Kolejny forumowy fenomen - uwielbiany przez wielu, nie do końca wiem za co. Zawsze starałam sie cierpliwie wysłuchać przesłuchując Dangerous, aż w końcu wysiadałam i naciskałam "next" na cd playerze. Potem, po dołączeniu do forum, po przeczytaniu wielu pochlebnych opinii próbowałam się przekonać i słuchałam wielokrotnie z nastawieniem najwrażliwszej części mojego ucha na ten błysk geniuszu, który mi umknął. Na próżno.
Niby wszystko jest na swoim miejscu. I ten pociągający basik. Jakie tylko Mike'uś ma. I co? I nic...
No cóż, może to jeszcze nie mój czas. Jak wiadomo Michaela można słuchać do końca ziemskich dni (i mam nadzieję, później też ) i zawsze odkrywać w nim coś nowego. Może jeszcze przyjdzie mój czas, tymczasem stawiam na Who Is It.
Ojej, to przeciez zdecydowanie za krotko!a_gador wrote:A i owszem byłam dziś, a właściwie wczoraj, i nawdychałam się świeżego powierza. Awersja do WUBT nie minęła mi jednak.moon_song wrote:Zeby sie cieszyc wiosna trzeba wyjsc z domu. Odejsc od kompaa_gador wrote:Ale ja już nie zniesę! Wiosna idzie i chcę się nią cieszyć,