Nie.Elen pisze:Mój głos na Billie Jean ...
Martuś, lubimy się jeszcze, prawda, że lubimy??
Who Is It. To już chyb ten czas.
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
ja pokłony bić.give_in_to_me pisze:Znaleźli się fani orki :p Ludzie dajcie spokój, nie wolno pozwolić, by smęty (kochane, beethovenowskie, ale jednak-smęty) znalazły się na podium! Już lepiej dać któryś z medali zdradzie niż łkaniu o przyjaźni.
Po prostu posłuchaj, popatrz i się zastanów, przy którym utworze odczuwasz silniejsze emocje.Detox pisze:Do Who Is It mam ogromny sentyment tak samo jak do Will You Be There. No i co tu wybrać Pomóżcie
Jak dla mnie 1- TDCAU, 2 - WII, 3 - WYBT lub zamiennie 2 z 3.give_in_to_me pisze:3- Who is it, 2- Smooth Criminal, 1- TDCAU!!!!
Nawet nie wiesz jakie to wygodne;) Po wykoszeniu swojego typu, typ trzeba zmienić, co przyprawia (przynajmniej mnie) o ból głowy. Zwłaszcza, że:Maharet pisze:Ile razy można... jakież to monotonne głosować ciągle na to samo, które kurczowo trzyma się życia i zejść nie chce. a było tak blisko!
Jak widać terror w naszej mafii kwitnie, rozprzestrzenia się, a walka na noże jest już nieunikniona. Ta gra istnieje tylko po to, żebyśmy przestały się po Ironach, Plastykach i Bibliotekach włóczyć:Pniespodzianka pisze:Nie.Elen pisze:Mój głos na Billie Jean ...
Martuś, lubimy się jeszcze, prawda, że lubimy??