BJ - TAK, razem ze Smooth... i Who is it... (kolejność na pudle nie gra roli).Margareta wrote:Bo chyba wszyscy zdają sobie sprawę, że obie są kandydatkami na podium.
WUBT i TDCAU - NIE. Dla mnie.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
BJ - TAK, razem ze Smooth... i Who is it... (kolejność na pudle nie gra roli).Margareta wrote:Bo chyba wszyscy zdają sobie sprawę, że obie są kandydatkami na podium.
Ja akurat "SC" i "WII" na pudle nie widzę. "Billie" - jak najbardziej, bardzo, bardzo wysoko :).a_gador wrote:BJ - TAK, razem ze Smooth... i Who is it... (kolejność na pudle nie gra roli).Margareta wrote:Bo chyba wszyscy zdają sobie sprawę, że obie są kandydatkami na podium.
WUBT i TDCAU - NIE. Dla mnie.Ale co ja tu mogę. Posprzątać po kolejnym zlocie jedynie, bo na samą imprę mię za moje wybory nie wpuszczą!
I zostanę męczennikiem w walce z piewcami szumnych przesłań ustami Michaela w obronie purement rozrywkowego aspektu jego twórczości. Mnie to nawet kręci.Margareta wrote:"Akcja - segregacja, nietolerancja, niedemokracja" ;).
Święte słowa. Gdyby ktoś niezorientowany w zasadach NO zobaczył te nasze pożalsieboże uzasadnienia, pomyślałby, że chyba nie jesteśmy przy zdrowych zmysłach.a_gador wrote:Doprawdy drodzy fani, Michael Was/Nas rozpuścił jak dziadowski bicz.
Ja tam mam wrażenie, że ten zlot to już trwa od dłuższego czasu, bo w szopie coraz ciaśniej, a nowych amatorów cały czas przybywa;-)kaem wrote:Następny zlot robi Mandey, o ile wiem..![]()
Gitary jak gitary. Czy kompletnie nieharmonijne? Zdarzało mi się w życiu słyszeć naprawdę nieharmonijne gitary, tym trochę jeszcze do tego brakuje. Powiedzmy, że nie brzmią szczególnie rasowo, ale też nie na nich w sumie opiera się cała kompozycja tego utworu. Gdyby dominowały w kompozycji... no ale nie dominują.kaem wrote:Naprawdę Was nie zrażają gitary w TDCAU? Strasznie nienastrojone, jakieś takie żylaste, zgrzytliwe, kompletnie nieharmonijne. I jak mnie pamięć nie myli, dźwięki wyszły spod rąk raczkującego, mało znanego gitarzysty, Michaela Jacksona...
To samo, głos na WII.GosiOla wrote:Who is it po raz któryś tam...
I tak mam wątpliwości mimo, że głosuję na nią od kilku rund jednak na nic innego nie potrafiłam. Najbardziej żal mi Obcego, ale nie ma co rozpamiętywać przeszłości, teraz trzeba myśleć o podium. Nie widzę tam WII. Ale i tak jest świetna. Ale czegoś mi w niej brakuje. Ale i tak ją lubię. Ale...
po-cichu wrote:Jak widać terror w naszej mafii kwitnie, rozprzestrzenia się, a walka na noże jest już nieunikniona. Ta gra istnieje tylko po to, żebyśmy przestały się po Ironach, Plastykach i Bibliotekach włóczyć:P
Maverick wrote:Smooth Criminal - adżułoki?
majkelzawszespoko wrote:Annie are you wookie?
No to ja się dorzucę.Anja wrote:Ja też mam swoją wersję: any walk…ej???
Za to ja miałam swoją interpretację: Enji ałju łokej? :)Shulamitka wrote:Maverick napisał:
Smooth Criminal - adżułoki?
majkelzawszespoko napisał:
Annie are you wookie?
Anja napisał:
Ja też mam swoją wersję: any walk…ej???
No to ja się dorzucę.
Jako dziecko myślałam, że Michael śpiewa w tym momencie coś o łokciu - Annie, are you łokieć...?