Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Mój głos na: Will You Be There kocham te piosenkę, słucham pasjami, do tej pory ciężko mi słuchać słów MJa pod koniec tej piosenki, ale myślę, że 4 miejsce to dla niej w sam raz :)
W poprzedniej rundzie wybierałam między Billie Jean a Who Is It .
WII juz odpadło, więc głos na Billie Jean. W zasadzie bez konkretnego powodu. Pozostałą trójkę po prostu bardziej lubię.
"I'll never let you part for you're always in my heart."
p.s. natpoznań-przeliczę ile razy głosowałaś na Billie Jean i stwiasz mi tyle browarów na zlocie chyba że zajmie zasłużone pierwsze miejsce to anuluję wyrok
Chyba więcej z siebie nie wyduszę...więc powiem tylko, że ponownie głos na Billie Jean...
Głos na Smooth Criminal choć to fajny utwór. Will you be there jednak wyżej cenię. Billie Jean (pomimo, że jest z płyty, która jest dla mnie o wiele niżej niż Dangerous, History czy Bad) to mogę uznać za zwycięzcę. Zabawne są tłumaczenia, już się osłuchałem, za często grane itp. Biedna Billie, gdyby nie była tyle razy grana to by mogła wygrać... Ale każdy wybiera co chce i kieruje się czym chce.
Spisek złych ludzi strącił Who Is It z mojego wymarzonego podium? Co to ma znaczyć? To jest jakaś Michael Jackson Polish Team Conspiracy!!!!!!
Will You Be There musi w końcu zginąć. MUSI.
Jeju jeju ponownie na Billie Jean od rana to słyszałem ją już chyba z 4 razy w radiu -.- wszędzie jej pełno ja nie wiem co to ma być wogle aha i nie ważcie się ruszać TDCAU bo będzie
Will You Be There <--- zgiń, przepadnij !!! Nie wiem jak mogła zajść tak daleko. Szok ciężki. Kolejne uzasadnienie? - piękna, lecz przesłodzona, ja tego nie lubić (Michael - przegiąłeś... )