Lista osób, które prosiły o bileciki: (mam nadzieję, że nic nie pomieszałam ;))
Moonwalker - 1 b.
anialim - 2 b.
crescendo - 1 b.
ioreta - 1 b.
Dunk - 1 b.
jeszcze michaśka - 1b.
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Napisałam do niespodzianki, którą o zakup prosiłam, że jednak rezygnuję. Szkoda, chciałam bardzo, ale nie wiadomo nic konkretnego ws. premiery, a pierwszy seans w Krakowie mam już o 11, więc jeśli zapowiadany przedpremierowy pokaz miałby być gdzieś koło północy wt/śr, to jeszcze miałoby to dla mnie jakiś sens, ale jeśli nad ranem (gdzieś była taka info), to już bez sensu dla mnie...
Przepraszam Was bardzo za kłopot i zamieszanie. Bez sensu, że nic konkretnie nie wiadomo
Lista osób, które prosiły o bileciki: (mam nadzieję, że nic nie pomieszałam ;))
Moonwalker - 1 b.
anialim - 2 b.
crescendo - 1 b.
ioreta - 1 b.
Dunk - 1 b.
jeszcze michasia - 1b.
i Magda - 1 b.
Czyli jutro o 11 pod Galerią? Bo czuję się jakaś taka niezorganizowana :P
Szkoda, że nic nie wiadomo :( W takim razie jak nie ma żadnej premiery, a pierwszy seans jest o 15.45, to ja pójdę dopiero na 18" :( Może jutro jeszcze rano zadzwonię do Bałtyku, powołam się na Filmweb i Kingę i się dowiem. No szkoda, że nic nie wiadomo :(
A jutro idę do kina na Surogatów i może będzie zwiastun i plakat :D
Hmm.
Jestem trochę przerażona. Wszystko się pokomplikowało, a już myślałam, że będzie tak pięknie. No nic jutro i tak się spotykamy, może coś razem załatwimy...
Dzwoniłam właśnie do Bałtyku (już nie mogłam wytrzymać) i pani powiedziała, że pierwszy pokaz jest o 15.45. I nie ma żadnego pokazu premierowego :(
I że miały być rezerwacje od jutra, ale już dzisiaj im wprowadzili. Myślę, że rezerwacje można zrobić już dzisiaj przez neta lub przez telefon :P No, ale może jutro Wam coś więcej powiedzą.
Ale tak jak mówię - jak nie ma nic wcześniej czy coś, a pierwszy seans o 15.45 to raczej nie pójdę :( Dopiero o 18.00. Wszystko bez sensu.
A może w innych kinach będzie coś wcześniej? Szkoda, że Kinga się nie odzywa :(