Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Normalnie zrobiłam podliczenie to mi wychodzi tak
dośc gładkie przestępstwo - 6 głosów
Ci, którzy nikogo nie obchodzą - 24 głosy
ta, która niczyją kochanką - 28 głosów!
ja nie ogarniam tego ludzie! ja już tego nie rozumiem, BJ niżej niż TDCAU? Ja rozumiem że ten drugi to świetny kawałek, ja też tak uważam, ale świetny kawałek przed znakiem rozpoznawczym, świętością?!
ide się pociąć żelkami haribo. będę imoł
PEACE.
dośc gładkie przestępstwo - 6 głosów
Ci, którzy nikogo nie obchodzą - 24 głosy
ta, która niczyją kochanką - 28 głosów!
ja nie ogarniam tego ludzie! ja już tego nie rozumiem, BJ niżej niż TDCAU? Ja rozumiem że ten drugi to świetny kawałek, ja też tak uważam, ale świetny kawałek przed znakiem rozpoznawczym, świętością?!
ide się pociąć żelkami haribo. będę imoł
PEACE.
Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec.
Annie are you okey?.
Annie are you okey?.
Po raz kolejny głosuje na Billie Jean, to nie tak, że ja jej nie uwielbiam, bo jak najbardziej. A koncertowa wersja po prostu hipnotyzuje. Ale jesteśmy w finałowej trójce, myślę że ta zła kobieta o inicjałach BJ nie obrazi się jak raz nie stanie na pierwszym miejscu. Michael to nie jest artysta jednej piosenki i inne utwory takie jak właśnie Smooth Criminal, TDCAU i wiele innych MJ'a mogą spokojnie się do niej równać. Wystarczyłoby sięgnąć dalej, spróbować poznać więcej, a wiele innych utworów mogłyby być uznawane za tak samo mistrzowskie. Może to tylko moje sentymenty, ale co ja na to poradzę . Będąc na miejscu Michaela, na pewno strasznie irytowałoby mnie, że po takich albumach jak Bad, Dangerous czy History większość ludzi widzi tylko Billie Jean. Nie mówiąc już o Off The Wall przyćmionym przez Thrillera.
Pomijam oczywiście fanów.
A tak poza tym, mnie też zaskoczyło (pozytywnie) to jak wysoko dotarło They Don't Care About Us. Należy się medal bez dwóch zdań !! Teraz ciekawe tylko który medal....
Pomijam oczywiście fanów.
A tak poza tym, mnie też zaskoczyło (pozytywnie) to jak wysoko dotarło They Don't Care About Us. Należy się medal bez dwóch zdań !! Teraz ciekawe tylko który medal....
Smooth Criminal
Drogą eliminacji.. BJ jest wspaniała, kocham ją, nigdy mi się nie znudzi. Myślę, że lepsza od SC. Dla niektórych przereklamowana bo w radiu najczęściej puszczają itp. Nie rozumiem tego. Piosenka ma spadać w NO za to bo jest świetna i, że mamy okazję ją słuchać w jednym momencie z innymi ludźmi? To się dla mnie nie liczy. SC jest słabsze.
TDCAU również jest lepsze. Wystarczy zwrócić uwagę na tekst. Nic nie trzeba mówić i nie zamierzam. Powiem coś w finale. Nawet jeśli nie przejdzie. Nie ma szans by SC było od tego lepsze. TDCAU ma prawdziwą MOC!
Mam nadzieję, że mój faworyt wygra. Zasłużył...
Drogą eliminacji.. BJ jest wspaniała, kocham ją, nigdy mi się nie znudzi. Myślę, że lepsza od SC. Dla niektórych przereklamowana bo w radiu najczęściej puszczają itp. Nie rozumiem tego. Piosenka ma spadać w NO za to bo jest świetna i, że mamy okazję ją słuchać w jednym momencie z innymi ludźmi? To się dla mnie nie liczy. SC jest słabsze.
TDCAU również jest lepsze. Wystarczy zwrócić uwagę na tekst. Nic nie trzeba mówić i nie zamierzam. Powiem coś w finale. Nawet jeśli nie przejdzie. Nie ma szans by SC było od tego lepsze. TDCAU ma prawdziwą MOC!
Mam nadzieję, że mój faworyt wygra. Zasłużył...
-
"Billie Jean" mogę słuchać w kółko i mi się nie nudzi. A za każdym razem, gdy oglądam wersję z koncertu i taniec Michaela, to zawsze patrzę jak zahipnotyzowana na niego Chciało by się żeby tak tańczył i tańczył i nie przestawał
"Smooth Criminal" mam nadzieję że wygra.
"They Don't Care About Us" jest bardzo dobre, zwłaszcza TDCAU połączone z Drillem jest super. Ale najsłabsze z tej trójki, która została. Tak więc mój głos ponownie na They Don't Care About Us.
"Smooth Criminal" mam nadzieję że wygra.
"They Don't Care About Us" jest bardzo dobre, zwłaszcza TDCAU połączone z Drillem jest super. Ale najsłabsze z tej trójki, która została. Tak więc mój głos ponownie na They Don't Care About Us.
Nie wszyscy głosują na BJ, dlatego że jest przereklamowana i puszczają ja ciągle w radiu. Uwielbiam wykonanie live, ale uważam ze piosenka jako piosenka jest gorsza od SC i TDCAU.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
- MJ4everify