Ile trwała separacja? Jakieś daty...endka pisze:Byli w separacji.
Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Chodzi Ci o coś takiego?Justine1304 pisze:Czy jest gdzieś na forum program o rocznicy Elvisa Presleya na którym był MJ z LMP i PP?
http://www.youtube.com/watch?v=kIjGD6E6 ... re=related
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
-
-
http://translate.google.pl/#en|en|Hayvenhurst ---> posłuchaj sobie. ja często z tego korzystam, gdy nie wiem jak się czyta jakąś nazwę/słowo in English ;)Justine1304 pisze:Jak się w ogóle czyta tą nazwę Hayvenhurst?
Znalazłam na pewnej stronie perfumy, których używał Michael, więc postanowiłam tutaj tą listę umieścić, bo wiele osób (szczególnie kobiet) to bardzo ciekawi
- Parfum VI- jedne z najdroższych perfum na świecie , nie mogę nigdzie znaleźć wszystkich nut, ale udało mi się wyczytać, że jest tam 30 nut różanych, jaśmin i jakaś stara kompozycja ( podobno esencja starożytna podobna do tych, które znaleziono w grobowcu Tutanchamona ). Butelka z diamentem, korek, pudełko z drewna egzotycznego, kłódka i klucz ze złota, diamentów i rubinów. A tak się prezentuje na prawdę:
- perfumy firmy Creed
- wymieniane już wcześniej Tom Ford Black Orchid- (głowa: trufla, ylang-ylang, bergamotka, czarna porzeczka, baza:ciemna czekolada, kadzidło, paczula, drzewo sandałowe, wanilia, wetiwer, serce: orchidea, owocowe dźwięki, kwiat lotosu )
-Bal a Versailles by Jean Desprez- podobno wolał wersję dla kobiet ( m.in.: kwiat pomarańczy, róża, cynamonowiec, żywica, cedr, wanilia)
- i perfumy sygnowane nazwiskiem Karla Lagerfelda
Wnioskuję, że Michael gustował w ciężkich, słodkich, intensywnych zapachach. ( to dobrze bo ja też : D )
- Parfum VI- jedne z najdroższych perfum na świecie , nie mogę nigdzie znaleźć wszystkich nut, ale udało mi się wyczytać, że jest tam 30 nut różanych, jaśmin i jakaś stara kompozycja ( podobno esencja starożytna podobna do tych, które znaleziono w grobowcu Tutanchamona ). Butelka z diamentem, korek, pudełko z drewna egzotycznego, kłódka i klucz ze złota, diamentów i rubinów. A tak się prezentuje na prawdę:
- perfumy firmy Creed
- wymieniane już wcześniej Tom Ford Black Orchid- (głowa: trufla, ylang-ylang, bergamotka, czarna porzeczka, baza:ciemna czekolada, kadzidło, paczula, drzewo sandałowe, wanilia, wetiwer, serce: orchidea, owocowe dźwięki, kwiat lotosu )
-Bal a Versailles by Jean Desprez- podobno wolał wersję dla kobiet ( m.in.: kwiat pomarańczy, róża, cynamonowiec, żywica, cedr, wanilia)
- i perfumy sygnowane nazwiskiem Karla Lagerfelda
Wnioskuję, że Michael gustował w ciężkich, słodkich, intensywnych zapachach. ( to dobrze bo ja też : D )
-
-
Jestem w trakcie czytania "Legenda Michael Jackson" wyd. Muzeum w książce. Puki co wychwyciłam takie cechy które zostały scharakteryzowane na podstawie MJ'a.
Czy w/g was Michael był:
introwertykiem,
narcyzem,
zniewieściały,
płytki?
Czy mógł cierpieć na dysmorfofobię?
Podajcie przykłady.
Czy w/g was Michael był:
introwertykiem,
narcyzem,
zniewieściały,
płytki?
Czy mógł cierpieć na dysmorfofobię?
Podajcie przykłady.
Ostatnio zmieniony śr, 17 lis 2010, 9:13 przez Justine1304, łącznie zmieniany 1 raz.