Całe życie składa się z paradoksów. Dlatego jest takie fajne! Nie widzę tu konfliktu Zresztą... odrobina goryczy w słodyczy dodaje jej szlachetności.a_gador pisze:I pewnie tak będzie, bo wart jest tego, nie zaprzeczam. Tylko cóż za paradoks nam się szykuje. Ziarenko pieprzu triumfujące na płycie tonącej w majtkowym różu.Lika pisze:trzymam kciuki, by ugrał jak najwięcej w tej stawce
W tym wypadku róż tracąc swoją "majtkowość" ,zyska przyzwoitość i stanie się łatwiej przyswajalny. Gra watra świeczki, jak sądzę A tak zupełnie serio, jestem niebywale ciekawa na którą pozycję wdrapie się owo pieprzne ziarenko..? Nie chcę w tym momencie snuć przedwczesnych prognoz i czegokolwiek zakładać (bez skojarzeń z różową bielizną proszę... ) Mogę powiedzieć tylko tyle, iż jest to dla mnie jeden z pretendentów do... poważnego potraktowania :]
Myślisz o "naszej" ABC? To byłoby chyba zbyt prosteGosiOla pisze: Kto wie jakiego dżingla (mam nadzieję, że dobrze napisałam) używa Marek Niedźwiecki w kilkunastominutowej audycji pt. ABC listy?
Odpowiedź jest prostsza niż się wydaje
Decyzją 8 osób One More Chance nie dostała kolejnej szansy i... dobrze jej tak! :P
Bubblegum battle runda 3
(głosujemy do piątku)
Wyjątkowo długo, ale nie mam innej możliwości. Macie więcej czasu na podjęcie decyzji ;)
01 The Love You Save
03 ABC
04 2-4-6-8
05 (Come ‘Round Here) I’m The One You Need
06 Don't Know Why I Love You
07 Never Had A Dream Come True
08 True Love Can Be Beautiful
09 La La (Means I Love You)
10 I’ll Bet You
12 The Young Folks
True Love Can Be Beautiful - zdradziłam swoje zamiary już w poprzednim poście. Ciężka, siermiężna piosenka. Niczym nie zaskakuje, podobnie jak przegrana drugiej rundy. Do końca nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z pre-HIStorycznymi "garażowymi" nagraniami ze Steeltown Records. Balonówa balonówą... nie jestem mimo wszystko skrajną desperatką, żeby fascynował mnie cały proces przedprodukcji takiej "żujki"