Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
To teraz ja mam pytanie.
Dlaczego w książeczce płyty HIStory w tekście Earth Song jest inny tekst niż w oryginale?
Chodzi mi dokładnie o ten fragment :
W piosence
..What about apathy? What about us I need you! What about us...
W książeczce
...What about the bleeding Earth? What about us Can't we feel its wounds? What about us...
Ja jeszcze mam prośbę. Kto wie skąd mogę zessać The Jackson Family Honors? Bardzo bym chciała to mieć.
Może ktoś wie co mówi MJ w Heal The World Z MICHAEL JACKSON Signature Series - Promo CD? cHODZI MI O TO: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4818
Ostatnio zmieniony wt, 11 maja 2010, 0:07 przez Justine1304, łącznie zmieniany 2 razy.
To pytanie pojawiało się już na forum, ale odpowiedzi na nie nie znalazłam, więc postanowiłam je ponownie postawić. W którym dokładnie więzieniu został nakręcony short film do They Don't Care About Us (prison version)? Wiem tylko, że było to więzienie stanowe. Może ktoś już znalazł dokładniejszą informację na ten temat. Mjowitek kiedyś szukała tej wiadomości, jednak nikt jej wówczas nie pomógł. Może od tego czasu ktoś uzupełnił swoją wiedzę na ten temat i byłby uprzemy się ze mną nią podzielić.
Dirty Nancy, to jeden z największych hitów JB. Proszę Cię..
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Wiadomo, że jednym z odrzutów do Dangerous jest Alright Now. Czy ta piosenka przeciekła do sieci? Bo pół roku temu słuchałam na youtube Allright now by Michael Jackson i zastanawiam się czy to był fake(jakich pełno i kilka razy dałam się nabrać), czy unikatowe video na cały internet. Głos był zabójczo podobny, ale jeżeli to nie fake, już by było o tym głośno.
Filmik został już usunięty, więc nie mogę podać adresu.
Czy komuś coś wiadomo na ten temat?
Piosenka napisana przez Michaela i Johna Barnesa, dla Ralpha Tresvanta, który ją wykonuje. Znajduje się na jego albumie z 1990 roku. NO prawdę Ci powie.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you