To za linię melodyczną, która ostatnio często mnie drażni jak mam zły humor
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Zważywszy na moje jasnowidzkie talenty wieszczę, że tym razem odpadnie to na co zagłosowałam. Bo przecież nie może odpaść piękna i wdzięczna dziecięca pioseneczka. Zwłaszcza, że matematyki należy uczyć się od małego, bo znowu jest obowiązkowym przedmiotem na maturze. Proszę to uwzględnić i szlifować liczenieLika pisze:przyznaj się. Z Ciebie jakaś wróżka-czarodziejka. Skąd wiedziałaś?
Erna Shorter pisze:Serce mi krwawi... jeszcze bardziej cierpię... Głosuję na przeraźliwe jęki...
cicha pisze:Pod trzecią literą abecadła, C - uplasuje się The Love You Save.
Pierwszy, pierwszy... ja tu jestem od podliczania, nie od głosowaniaMan in the mirror pisze: I wreszcie pierwszy znowu (znaczy drugi xD)
Likuś rozwaliłaś mnie po prostu.Lika pisze:Erna Shorter pisze:Serce mi krwawi... jeszcze bardziej cierpię... Głosuję na przeraźliwe jęki...
Ernuś, z tego co napisałaśwynika, że... utwór działa na Ciebie tak, jak na rasowego wampira powinna działać jego ulubiona piosenka
![]()
Sama krwista słodycz po prostu, ale głosuj dzielnie dalej, wytrwałość (podobno) popłaca :]
To byłoby bardzo ciekawe podsumowanie Aniucicha pisze: Don't Know Why I Love You - Przeszywa, miażdży, obezwładnia, przyprawia o dreszcze...itp...ile jest takich utworków, z czasów Motown, wykonanych przez Michaela i TJ5, działających w ten sposób na słuchacza? Przydałoby się zrobić drobne podsumowanie w tym zakresie.
Nie będzie chyba niczego trzeba wałkować, bo do głosowania trafią piosenki ogólnie znane i nie lubiane.Co mamy przesłuchac ?